درمان ریشه دندان , ترمیم ریشه دندان

ساخت وبلاگ

درمان ریشه دندان , ترمیم ریشه دندان

/0 دیدگاه /در /توسط

درمان ریشه دندان , ترمیم ریشه دندان , معالجه ریشه دندان , هزینه و قیمت درمان ریشه دندان : درمان ریشه احتمالا معانی مختلفی را در ذهن شما تداعی کند، درمان ریشه در حقیقت به معنای تمیز کردن و شکل دادن به کانال ریشه بوده و همچنین خارج کردن عصب دندان را نیز شامل می شود این مراحل با پرکردن دندان به منظور جلوگیری از ورود میکروب ها و باکتری به عصب دندان به پایان میرسد. علت انجام درمان ریشه می تواند متفاوت باشد ولی یکی از مهترین علل درمان ریشه به وسیله دندانپزشک در کلینیک دندانپزشکی این است که با داشتن یک دندان بدون عصب بتوانیم بدون درد به انجام امور روزانه خود ادامه بدهیم. انجام اموری مانند غذا خوردن و فکر کردن و … همراه با یک دندان درد هرچند خفیف در مواردی می تواند بسیار کلاقه کننده باشد. بنابراین بسیاری از مردم برای بهبود وضعیت زندگی خود نیز که شده اقدام به درمان ریشه می کنند.


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

درمان ریشه دندان

آناتومی دندان

 

مزیتی دیگری که این کار دارد این است که دندانتان را در دهان خود خواهید داشت و این کار در زیبایی صورت و ظاهر شما بسیار تاثیر گزار خواهد بود. شما برای درمان ریشه دندان خود نیاز دارید تا چند جلسه با دندانپزشک خود در کلینیک دندانپزشکی مشاوره و ملاقات داشته باشید و در مورد وضعیت دندان های خود با او به گفتگو بپردازید. بعد از مشاوره و گفتگو با دندانپزشک در کلینیک دندانپزشکی تعداد جلسات درمان و نحوه درمان همراه با آشنا کردن شما با شیوه درمان مشخص شده و کار درمان شروع می شود. البته ممکن است در طول درمان به دلایل مختلف مانند سختی کار یک جلسه به تعداد جلسات درمانتان اضافه گردد.

اما آیا تا بحال به این نکته اندیشیده اید که درمان ریشه دندان چه موقعی نیاز می باشد؟

درمان ریشه زمانی باید انجام گیرد که دندانپزشک تشخیص دهد ناحیه نرم بافت دندان شما دارای عفونت می باشد. که این عفونت منجر به پوسیدگی دندان شما خواهد شد. موارد مختلفی توسط پزشک تجویز می شود که یکی از آنها عکس رادیولوژی می باشد و سپس میزان عفونت و وضعیت دندان ها توسط دندانپزشک مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت نتیجه مشخص می شود.

عکس رادیولوژی به دلیل اینکه توسط سخت افزاری هایی گرفته می شود که از اشعه ایکس برای این کار استفاده می کنند وضعیت کلی دندان و مشکلاتی که احتمالا دندان شما با آن گریبانگیر خواهد بود را می توان از بررسی این تصویر متوجه شد. و سپس اقدام به درمان آنها نمود. البته از روی علائم نیز می توان پی به یکسری مشکلات در دندان و ریشه برد مانند لق شدگی دندان ، داشتن درد در دندان موقع خوردن و آشامیدن به خصوص زمانی که مواد سرد و گرم را می خوریم .

چنانچه عفونت موجود در دهان پیشرفت کند البته که دیگر شاهد این علائم نخواهیم بود و زیرا در این موقع عفونت به ریشه دندان رسیده و عصب دندان را از بین برده است که این نیز به نوبه خود یکی از روش های دیگر برای رسیدن و تشخیص مشکل دندان می باشد. برخی دیگر از علائم عبارتند از: ورم لثه اطراف دندان آسیب دیده، ترشح چرک از دندان، ورم صورت، درد در زمان جویدن و تیرگی دندان.

میزان درد عصب کشی دندان معمولا زیاد است. اما دردی که فرد به هنگام درمان دندان خود با آن مواجه هستند کمتر از دردی هست که فرد اقدام به پر کردن دندان خود توسط دندانپزشک خود درکلینیک دندانپزشکی می نماید، است. البته توجه به این نکته مهم می باشد که داشتن درد بعد از درمان به مدت چند روز طبیعی می باشد. بنابراین بعد از درمان اگر دیدید که درد خفیف در ناحیه دهان و دندان درمان شده حس می کنید شکیبا باشید و بدانید که این درد طبیعی می باشد.

البته خونریزی جزئی که در طول مدت درمان با آن مواجه هستیم بعد از درمان و بعد از چند ساعت اولیه قطع خواهد شد.

ما از شما خواننده گرامی می خواهیم که اگر شما نیز به عنوان فردی که اقدام به درمان ریشه دندان خود در کلینیک دندانپزشکی نموده اید ، از جویدن مواد غذایی سفت خود داری نمایید.

برای اینکه دردتان تسکین یابد داروهای تجویز شده توسط دندانپزشک در کلینیک دندانپزشکی را به صورت منظم استفاده نمایید .

***توجه مهم

در صورتی که درد در ناحیه دندان مورد درمان واقع شده به مدت زمان زیادی ادامه یابد و قابل تحمل نباشد مراتب را با دندانپزشک خود در کلینیک دندانپزشکی در ارتباط گذاشته و خواستار بهبود وضعیت خود شوید.

لازم به ذکر هست که در طول دوره درمان و تا پایان کامل درمان چندین بار نزد دندانپزشک خود مراجعه شود تا دوره درمان تکمیل گردد.

ساختمان دندان

درمان ریشه دندان

درمان ریشه دندان

چنانچه به تصویر بالا نگاه کنید دندان های ما شامل تاج و ریشه می باشند.

ریشه دندان داخل استخوانی به نام آلوئل یعنی استخوان فک قرار دارد. تاج دندان در محیط دهان قابل مشاهده می باشد. در اغلب افراد طول ریشه دوبرابر طول تاج دندان می باشد. دندنهای هر فرد با توجه به ظاهر و فرم آنها تفاوت هایی با یکدیگر دارند که بسته به نوع دندان ها امکان دارد داراد تعداد متفاوتی ریشه باشند. داخل هر دندان مجرایی نیز وجود دارد . و در داخل این مجرا نیز پالپ دندان جای گرفته است .

به این پالپ در اصطلاح عصب نیز گفته می شود . عروق ، بافت زمینه ای و سلول از دیگر موادی هست که در داخل پالپ وجود دارد . گاهی اتفاق می افتد که عفونت هایی وارد پالپ دندان می شوند که در این صورت باید درمان مجرا انجام شود. به این نکته توجه داشته باشید که پالپ دندان علاوه بر ریشه در تاج دندان نیز وجود دارد یا بهتر است بگوییم محفظه ای در تاج دندان وجود دارد که محل نگه داری پالپ می باشد. خارج کردن پالپ از داخل تاج و ریشه و همچنین آماده سازی کانال ریشه مواردی از قبیل تمیز کردن و شکل دادن با وسایل و دستگاه های خاص و همچنین پر کردن آن کانال با استفاده ازمواد خاص را درمان ریشه می نامند.

سوالی مهم :

آیا ممکن است دندانی که پوسیده نشده است به درمان ریشه نیاز پیدا کند؟

نیاز دندان پوسیده نشده به درمان ریشه

پاسخ این سوال مثبت می باشد. با توجه به مواردی دندان هایی که پوسیدگی ندارند به دلیل عوامل مختلف مانند درگیری پالپ با بیماری های لثه یا درمان های جراحی پریودنتال و یا برخورد ضربه احتیاج به درمان ریشه پیدا می کنند.

البته ناگفته نماند که دندانپزشک در کلینیک دندانپزشکی برای رسیدن به اهداف دیگر مثل جراحی کیست ها و ضایعات وسیع استخوانی قبل از انجام جراحی اقدام به درمان ریشه های دندان های زنده مجاور می کند تا پیشگیری های لازم از بروز موارد بعدی جلوگیری به عمل آید.

البته در برخی موارد که افراد اقدام به پروتز می کنند ممکن است پروتزیست درخواست درمان ریشه را داشته باشد.

در این بخش از این مطلب قصد داریم مقداری بیشتر در مورد درمان ریشه صحبت کنیم

این کار مراحل مختلفی دارد که در همان مرحله ابتدایی پس از بی حس نمودن دندان و برداشتن پوسیدگی و ترمیم های قبلی مسیری برای ورود به ناحیه داخلی دندان ها و کانالها از تاج دندان ایجاد می شود.

در مرحله دوم تمام اعصاب و عروق خونی داخل کانال را بیرون می کشند سپس به انتهای کانال نفوذ می کنند و سپس با توجه به توانایی ابزاری و تخصصی دندانپزشک در کلینیک دندانپزشکی اقدام به تمیز و پاکیزه کردن ریشه می نماییم.

در مرحله بعدی با استفاده از مواد مخصوص صورتی رنگ به نام گوتا کانالی که بر روی آن کار شده و تمیز و پاکیزه شد را پر و مسدود می کنیم این کار برای جلوگیری از ورود میکروب ها به این فضا ضروری می باشد. البته به این نکته توجه داشته باشید که یک دندانپزشک در کلینیک دندانپزشکی در تمام این مراحل موارد زیادی را با استفاده از عکس رادیوگرافی کنترل می کند مانند طول کارکرد وسائل به کار برده شده. و در نهایت تاج دندان مورد پانسمان قرار گرفته و روکش میگردد.

آیا درمان ریشه با درد همراه است؟

در اغلب موارد درمان ریشه نه تنها دردی ندارد بلکه در بسیاری از موارد باعث بهبود درد های قبلی نیز می شود.
ولی مواردی هم وجود دارند که به دلیل التهاب و آماس این بی حسی آن تاثیر کامل خود را ندارد و امکان دارد کمی با درد همراه باشد البته چنانچه دندانپزشکی که در کلینیک دندانپزشکی به او مراجعه می کنید حاذق بوده و از لحاظ ابزار و سخت افزار نیز توانایی داشته باشد از روش های بی حسی دیگر نیز برای کاهش این درد ها استفاده می کند. اما تاکید بر این نکته مهم هست که معمولا درمان ریشه دردناک نیست و با انواع بی حسی های معمولی نیز انجام میگیرد.

سوال دیگری که می خواهیم به آن بپردازیم این است که آیا پس از معالجه ریشه وجود درد طبیعی هست؟

پاسخ این سوال نیز مثبت است. به دلیل اینکه دندانپزشک با ابزار مخصوص اقدام به قطع و خارج کردن پالپ یا عصب دندان می کند خونریزی که اتفاق میفتد که گاهی این نیز باعث درد می شود. التهاب های رخ داده و زخم های رخ داده می تواند باعث درد شود البته با تجویز مسکن و داروهای مورد نیاز توسط دندانپزشک در کلینیک دندانپزشکی ، بهبود می یابد.

برچسب ها: , , ,

 

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 236 تاريخ : سه شنبه 23 آبان 1396 ساعت: 18:25