کاشت دندان ایمپلنت به صورت تخصصی , هزینه و قیمت کاشت دندان ایمپلنت

ساخت وبلاگ

کاشت دندان ایمپلنت به صورت تخصصی , هزینه و قیمت کاشت دندان ایمپلنت

/0 دیدگاه /در /توسط

کاشت دندان ایمپلنت به صورت تخصصی , کاشت ایمپلنت دندانی , متخصص کاشت ایمپلنت دندان , هزینه کاشت دندان ایمپلنت , قیمت کاشت ایمپلنت دندان : هر یک از شما ممکن است ، به هر دلیلی یک یا تعدادی دندان های خود را از دست داده باشید و به مشکل بی دندانی دچار شده باشید . و در هنگام صحبت کردن ، خندین و یا جویدن مشکل داشته باشید . با مشکل بی دندانی و عدم جویدن غذا ممکن است ، شما دچار سو تغذیه هم بشوید . ولی لازم نیست ، نگران باشید ، امروزه ایمپلنت دندانی به عنوان راهکاری برای حل مشکل بی دندانی است و می تواند مشکلات ظاهری و مقاومتی دندان ها را حل کند . ایمپلنت و کاشت دندان با ریشه های دندان افتاده جایگزین می شود ، و استخوان فک را حفظ کرده و از تحلیل رفتن استخوان جلوگیری می کند .

کاشت دندان ایمپلنت


تعریف درست از ایمپلنت

ایمپلنت دندانی راهکاری است ، که سلامت دندان ها را بر می گرداند و در واقع نوعی بازسازی و احسای سلامت دندان به شمار می رود . ایمپلنت دندانی مشکلات جویدن ، حرف زدن درست ، و زیبایی دندان ها را حل می کند . عمل ایمپلنت به زیبایی فرد می افزاید ، و باعث می شود که لبخندی زیبا را برای شما به ارمغان بیاورد . و سلامتی دندان هایتان را به شما برگرداند . برای انجام ایمپلنت دندانی فرد بایستی از سلامت جسمانی کافی برخوردار باشد ، افرادی که دچار بیماری دیابت و پوکی استخوان هستند ، مجاز به استفاده از ایمپلنت دندانی نمی باشند ، و همچنین افراد سیگاری و افرادی که روزانه ۲۰ نخ سیگار می کشند ، کاندید مناسبی برای انجام عمل ایمپلنت دندانی نمی باشند .

مراقبت از ایمپلنت دندانی بسیار حائز اهمیت است ، و باید از ایمپلنت به خوبی حفاظت کرد . ایمپلنت دندانی در واقع نوعی دندان طبیعی حساب می شود ، و باید مثل دندان طبیعی و حتی بیشتر از دندان طبیعی از آن مراقبت کرد . تفاوت بین دندان طبیعی و ایمپلنت دندانی این است ، که دندان طبیعی بعد از مدتی ممکن است ، دچار پوسیدگی شود ، ولی ایمپلنت دندانی دچار پوسیدگی نمی شود . ولی در ایمپلنت دندانی این امکان وجود دارد ، که لثه ها دچار بیماری شود ، در این صورت درمان مشکل خواهد بود .

اگر درمان ایمپلنت به درستی انجام نشود ، عمل ایمپلنت دندانی دچار شکست می شود و ایمپلنت بعد از مدتی لق می شود . قبل از اینکه به درمان ایمپلنت اقدام کنید ، بایستی در انتخاب دندانپزشک متخصص دقت کافی داشته باشید . چون دندانپزشکی که تخصص کافی در این زمینه نداشته باشد ، درمان مناسبی را هم انجام نخواهد داد . برای کسب نتیجه ی دلخواه و رضایت بخش از انجام ایمپلنت دندانی باید پیش متخصص رفت .

ایمپلنت دندانی نوعی گیرنده دندان است ، و باید به گونه ای باشد ، که به فک آسیبی وارد نکند . در ادامه ی این مقاله شما را با ایمپلنت دندانی بیشتر آشنا می کنیم . ایمپلنت نگه دارنده دندان ، از نوع اورندچر می باشد ، این نوع ایمپلنت توسط متخصص درون فک کاشته می شود . در مواردی که استخوان فک دچار تحلیل شود ، حجم استخوان رفته رفته کم می شود . و فرد نمی تواند غذا بخورد و در صحبت کردن هم دچار مشکل می شود .

برای کاشت ایمپلنت دندان ، حجم استخوان فک بایستی کافی باشد . ایمپلنت به عنوان دست نگه دارنده فک پایین عمل می کند . چون که دست دندان فک پایین بیمار لق است ، و ممکن است با مشکل روبه رو شود . ایمپلنت را می توان هم در فک پایین و هم در فک بالا استفاده کرد .

اگر استخوان های فک بیمار به گونه ای باشد ، که قادر به نگه داری دندان مصنوعی نباشد ، در این صورت می توان از ایمپلنت دندانی استفاده کرد و همچنین در مواردی که هزینه ی پروتز ثابت خیلی زیاد باشد می توان از ایمپلنت دندانی استفاده کرد ، چرا که در داخل فک دهان ۶ تا ۸ ایمپلنت دندانی کار گذاشته می شود .


 

 

خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.

 


اگر بخواهید برای گیر کردن دندان های مصنوعی در داخل فک از ایمپلنت استفاده کنید ، برای این کار دو روش وجود دارد ، در هر دو روش نیاز به ۲ ایمپلنت می باشد ،که این روش ها به نحوه ی سوار کردن ایمپلنت ها بستگی دارد . این روش ها عبارتند از :

بال اتجمنت

می توان در داخل فک هر کدام از ایمپلنت ها را با استفاده از قطعه ی روی آن به پروتز دندانی روی آن وصل کرد . ایمپلنت دندانی به شکل گوی می باشد ، و با استفاده از دکمه های زیر و رو به کار گذاشته می شود ، این ایمپلنت ها با صدای کلیک به هم وصل می شوند و پروتز ایمپلنت روی آن ثابت می شود . حالت بسته شدن می تواند ، به صورت برعکس باشد ، به گونه ای که قسمت مادگی در ایمپلنت و قسمت نرینگی در پروتز قرار می گیرد . که به این عمل بال اتجمنت گفته می شود .

بارانچمنت

بار انچمنت نوعی میله ی فلزی باریک بار است ، که ایمپلنت ها را به هم متصل می کند . تا در داخل استخوان فک قرار بگیرند . این میله ی فلزی یک کلیپس دارد ، که با استفاده از کلیپس دست دندان به بار وصل می شود .

قسمتهای مختلف در ایمپلنت ها

  • بدنه ی اصلی
  • قسمت اباتمنت
  • قسمت تاج

بدنه ی اصلی

جنس ایمپلنت دندانی از تیتانیوم می باشد ، ایمپلنت یک پایه از جنس تیتانیوم دارد ، این پایه به شکل پیچ می باشد . متخصص ایمپلنت ، برای کاشت این پایه ، ابتدا لثه را برش می دهد ، تا به قسمت استخوان فک برسد ، و سپس با استفاده از ریل هایی استخوان را باز می کند و پایه ها را در داخل استخوان جای می دهد .
هزینه ی ایمپلنت دندانی زیاد است ، و تیتانیوم بودن جنس ایمپلنت دندانی یکی از دلایل گران بودن آن می باشد . نحوه ی ساخت ایمپلنت دندانی به گونه ای است ، که استخوان های مجاور را به ساخت استخوان وادار می کند ، تا در اطراف آن باعث چسبندگی پایه ای شود ، در واقع ایمپلنت به طور هوشمند باعث ساخت استخوان می شود ، تا مانند دندان طبیعی قدرتمند به نظر برسد . این مرحله از کار تاثیر زیادی در درمان دارد .

اباتمنت

اباتمنت در واقع اتصال دهنده ی ایمپلنت با تاج ایمپلنت است . بعد از قرار گرفتن بدنه ی اصلی ، اباتمنت روی ایمپلنت گذاشته می شود . در واقع اباتمنت به عنوان نگه دارنده ایمپلنت است ، که در سه نوع مختلف وجود دارد :

  • نوع اول پیچی می باشد .
  • نوع دوم به تنه ی اصلی چسبیده می شود .
  • نوع سوم اوردنچری در دست دندان می باشد .

هر یک از انواع اباتمنت ها کاربرد متفاوتی دارند و بسته به تشخیص دندانپزشک و متخصص می توان از هرکدام از آن ها استفاده کرد ، هر یک از این ها اتصالاتی را ایجاد می کنند ، که مانند دکمه هایی درون همدیگر قرار می گیرند ، این اتصالات با فشار از هم جدا می شوند . و می توانند به صورت زاویه دار و یا مستقیم در داخل تنه ی اصلی قرار بگیرند .

قسمت تاج برای کاشت دندان ایمپلنت

قسمت تاج دندان ، با استفاده از لابراتوار ، بعد از قالب گیری روی ایمپلنت ساخته می شود ، تاج ایمپلنت در واقع مثل روکش دندانی عمل می کند . دندانپزشک بایستی دقت کافی را در ساخت روکش مناسب برای دندان داشته باشد ، روکش باید به گونه ای باشد ، که هم باعث زیبایی شود ، و هم عمل جویدن با آن راحت باشد . و همچنین قسمت تاج دندان باید بهداشتی باشد و باعث عفونت لثه نشود .

نصب ایمپلنت

برای اینکه عمل ایمپلنت با موفقیت انجام شود ، بایستی مدت زمانی صبر کرد ، تا پایه ی تیتانیومی ایمپلنت ، درون استخوان فک قرار بگیرد ، و بعد از آن به نصب تاج ایمپلنت اقدام کرد. امروزه ساخت تجهیزات ایمپلنت ، با پیشرفت های زیادی همراه بوده است ، با تغییراتی که در ساخت ایمپلنت انجام شده است ، و موادی که در ساخت ایمپلنت به کار رفته است ، باعث می شود ، که استخوان سازی تحریک شده ، استخوان ها سفت شود ، تا ایمپلنت سریعا بتواند ، به استخوان بچسبد . حداقل زمانی که می توان برای پشت سرهم بودن عمل کاشت ایمپلنت و نصب تاج در نظر گرفت ، دو جلسه درمانی می باشد .

ممکن است ، که شما هم یک یا چند دندان خود را از دست داده باشید ، و در هنگام غذا خوردن و تکلم دچار مشکل شده باشید . در زمان قدیم راه حل مشکل بی دندانی این بود ، که دندان های خود را بکشید ، و به جای آن از دندان های مصنوعی استفاده کنید . هزینه ی کاشت دندان هم تقریبا با هزینه ی ساخت دندان مصنوعی یکسان بود . ولی امروزه علم دندانپزشکی پیشرفت زیادی کرده است ، و روز به روز به تکنولوژی های مورد استفاده افزوده می شود . امروزه با وجود ایمپلنت دندان دیگر جای نگرانی برای دندان های پوسیده نیست ، و حتی اگر شما به کشیدن دندان های پوسیده خود مجبور شدید . با وجود ایمپلنت می توان این مشکل را حل کرد ، هرچند که هیچ چیزی نمی تواند جای طبیعی را بگیرد ، ولی عمل ایمپلنت دندانی یک درمان بسیار مفید و مناسب می باشد .

هزینه ی نصب و کاشت ایمپلنت به عوامل مختلفی بستگی دارد ، و هزینه ی نهایی ایمپلنت دندانی بعد از معاینه ی دندان های شما توسط متخصص ایمپلنت تعیین می شود . ایمپلنت دندانی امروزه تحول عظیمی در علم دندانپزشکی ایجاد کرده است . و خیلی از افراد را از مشکل بی دندانی رها کرده است . ایمپلنت دندانی یک روش آسان برای درمان است ، و معمولا عارضه ی چندانی هم ندارد .

امروزه کاشت دندان ، جایگزین تمام روش های قدیمی شده است و یک روش کاملی می باشد . در این روش هم تاج دندان و هم ریشه ی دندان به خوبی روی فک قرار می گیرد . اگر می خواهید در مورد ایمپلنت دندانی اطلاعات زیادی کسب کنید ، در ادامه ی این مقاله با ما همراه باشید .

ایمپلنت دندانی یک پایه فلزی از جنس تیتانیوم می باشد ، که کاملا با سلول های بدن سازگار می باشد . این پایه داخل فک فرو می رود ، نقش ریشه ی دندان را بازی می کند . این پایه از فک بیرون می زند ، روی این پایه دندان مصنوعی که شبیه به دندان طبیعی است ، قرار داده می شود . هزینه ی کاشت ایمپلنت به میزان تخصص و مهارت متخصص ایمپلنت و همچنین کیفیت مواد به کار رفته در ساخت ایمپلنت بستگی دارد . بعد از اینکه پایه ی تیتانیومی در داخل فک فرو رفت ، به مدت ۳ الی ۴ روز زمان لازم است ، تا فک با عمل استخوان سازی مجدد ،دیواره این پایه فلزی را در بر بگیرد و به طور کامل آن را احاطه کند . بعد از اینکه بخش فلزی به طور کامل در داخل استخوان فک ثابت شد .نوبت آن می رسد که روی پایه ی بیرون مانده ، یک تاج شبیه دندان طبیعی قرار داده شود . بهترین سن برای انجام ایمپلنت دندانی در بانوان ، بعد از سن ۱۵ سالگی و در آقایان بعد از سن ۱۸ سالگی می باشد .

ایمپلنت دندانی نواع مختلفی دارد ، و ممکن است ، این سوال پیش بیاید که کدام یک از انواع ایمپلنت ها برای کاشت ایمپلنت دندان مناسب است . باید بگوییم که همه ی تجهیزات ایمپلنت موجود در بازار ، مناسب هستند . توصیه ی ما به شما این است ، که ابتدا به یک متخصص با تجربه و خوب در کاشت ایمپلنت دندانی مراجعه کنید . خود پزشک می داند ، که کدام یک از انواع ایمپلنت ها برای شما مناسب تر خواهد بود .
هزینه ی کاشت ایمپلنت دندانی در بین متخصصین ایمپلنت دندانی متفاوت است و به تجربه و مهارت وی بستگی دارد . اما سوالی که مطرح است ، این است که چرا هزینه ی کاشت ایمپلنت دندانی نسبت به دیگر روش های درمانی بیشتر است ؟

یکی از مهم ترین دلایل گران بودن ایمپلنت دندانی ، بخاطر هزینه ای است ، که برای کاشت ایمپلنت در لثه می باشد . هزینه ی فیکسچر و سایر قطعات پروتزی هم که جای خود دارد .

گاهی اوقات برای حالتی که دندان از دست رفته بین دو دندان طبیعی قرار دارد ، از روش دندان مصنوعی استفاده می شود ، بدین صورت که دو دندان کناری تراش داده می شود ، تا دندان مصنوعی بین آن دو دندان قرار بگیرد . نقطه ی ضعفی که این روش دارد ، این است ، که شما با این کار دندان های طبیعی سالم را در معرض آسیب قرار می دهید و چون برای دندان مصنوعی تکیه گاهی وجود ندارد ، مانع از رشد و تکمیل استخوان می شود ، و استخوان تحلیل می شود . اما اگر از روش کاشت دندان ایمپلنت به جای دندان از دست رفته استفاده کنید ، در آن صورت نگرانی از بابت تحلیل رفتن استخوان نخواهید داشت .

اگر شما چندین دندان از دست رفته به صورت پشت سر هم داشته باشید ، و فضای خالی زیادی ب به وجود آمده باشد . در آن صورت بهترین روش استفاده از پروتز متحرک است . در پروتز متحرک به تراشیدن دندان های مجاور نیازی نیست و در نتیجه دندان های مجاور دچار آسیب نمی شوند ، تنها علتی که می تواند ، به صورت تدریجی باعث لق شدن دندان های مجاور شود و در نهایت پوسیدگی آن ها شود ، فشار و سنگینی است ، که این پایه ها به دندان های مجاور وارد می کنند .

در مورد این روش هم بهترین پیشنهاد این است ، که از روش کاشت ایمپلنت دندانی برای این مورد استفاده شود ، چرا که هم مانع رسیدن آسیب به دندان های مجاور می شود ، و هم اینکه از تحلیل رفتن استخوان جلوگیری می کند .

اگر شما تمام دندان های خود را از دست داده باشید ، و برای حل مشکل بی دندانی ، از روش پروتز متحرک استفاده کنید ، در آن صورت در صحبت کردن و جویدن دچار مشکل خواهید شد و ممکن است ، دهان شما زخم شود . در این حالت هم بهترین و مناسب ترین روش درمانی ، کاشت ایمپلنت دندان است . هزینه ی کاشت ایمپلنت دندان ، نسبت به سایر روش ها گران تر است ، ولی در عوض زیبایی و راحتی را برای شما به ارمغان می آورد .

سوال دیگری که در مورد ایمپلنت دندانی مطرح می باشد ، این است ، که آیا امکان پس زدن ایمپلنت دندانی بعد از کاشت ایمپلنت دندان وجود دارد ؟

جواب خیر می باشد . پیوند ایمپلنت بر خلاف سایر پیوند هایی همچون ، پیوند ریه ، قلب و کلیه پس نمی زند ، ولیی برخی از بیماران ممکن است ، که ایمپلنت خود را از دست بدهند ، که بخاطر دلایل زیر می باشد :

  • یکی از دلایلی که منجر به شکست کاشت ایمپلنت دندانی می شود ، جراحی نامناسبی است ، که توسط دندانپزشکی انجام شود ، که تجربه و تخصص کافی در زمینه کاشت ایمپلنت را نداشته باشد .
  • دومین دلیل شکست کاشت ایمپلنت دندانی ، فشار و ضربه ای ناگهانی است ، که به ایمپلنت وارد می شود .
  • سومین دلیل شکست کاشت ایمپلنت دندانی ، پروتز نامناسب می باشد .
  • عدم رعایت بهداشت دهان و دندان هم می تواند ، عامل دیگری در شکست ایمپلنت دندانی باشد .

با اینکه هزینه ی کاشت ایمپلنت دندانی نسبت به دیگر روش های درمانی بیشتر است ، ولی ایمپلنت دندانی دارای یکسری مزایایی است ، که آن را نسبت به روش های دیگر مقرون به صرفه تر کرده است :

  • راحتی در استفاده
  • مقاومت بالا
  • عمل جویدن راحت تر می شود .
  • زیبایی و جذابیت چهره را به ارمغان می آورد .
  • میزان رضایت بیماران در این روش ، نسبت به روش های درمانی دیگر بیشتر است .

کاشت دندان ایمپلنت چیست؟

ایمپلنت دندانی ، فرم ها و پست هایی است ، که با انجام عمل جراحی در داخل استخوان فک و در زیر لثه قرار می گیرد . و در هنگام کاشت دندان ایمپلنت ، از این فرم ها و گست ها جهت کاشت دندان استفاده می شود .

دندان ایمپلنت ، بایستی به عنوان تکیه گاهی برای دندان مصنوعی باشد ، و دندان مصنوعی بتواند روی آن به خوبی قرار بگیرد ، روی ایمپلنت یکسری پل هایی وجود دارد ، که باعث می شود پروتز روی آن ثابت و محکم باشد و لیز نخورد ، و در دهان حرکت نداشته باشد ، این کار منجر به راحتی در جویدن غذا و صحبت کردن می شود . روکش هایی هم که روی دندان ایمپلنت گذاشته می شود ، باعث می شود ، که فرد احساس طبیعی تری داشته باشد ، و ایمپلنت را مثل دندان طبیعی حس می کند ، در حالی که دندان مصنوعی این چنین نیست .

استفاده از دندان مصنوعی ، به علت لغزندگی آن . عدم ثابت بودن در داخل دهان منجر به نارضایتی بسیاری از بیماران است ، چرا که دندان مصنوعی ممکن است ، باعث زخم دهان شود ، و منجر به تحلیل استخوان و ضعف استخوان بندی می شود ، و عملکرد دهان با محدودیت مواجه می شود .

از پل ها برای ثابت نگه داشتن دندان ایمپلنت استفاده می شود . این پل ها به اطراف دندان های مجاور وصل می شوند . با استفاده از پل ها دیگر نیازی به نگه داشتن دندان ها با استفاده از دندان های مجاور نمی باشد .

برای اقدام به کاشت ایمپلنت دندانی ، بایستی از سلامت کامل دهان و دندان برخوردار باشید ، و لثه های شما کاملا سالم باشد ، و عفونت نداشته باشد . برای انجام عمل کاشت ایمپلنت دندانی ، بایستی حجم استخوان کافی باشد ، در صورت نیاز عمل ترمیم استخوان هم انجام می شود ، برای موفقیت آمیز بودن عمل ایمپلنت دندانی بیمار بایستی بهداشت دهان و دندان را به طور کامل رعایت کند .

دلایلی کاشت دندان ایمپلنت

دلیل کاشت ایمپلنت دندانی به خاطر مزایای فوق العاده آن می باشد ، در زیر به برخی از علل دیگر برای استفاده از ایمپلنت دندانی به جای دندان از دست رفته اشاره می کنیم :

  • با داشتن همه ی دندان ها در دهان بر زیبایی و جذابیت چهره افزوده می شود ، و فرد اعتماد به نفس بیشتری را دارد ، چرا که با دندان های منظم و زیبا بیشتر مورد توجه دیگران واقع می شود تا اینکه دندان های از بین رفته داشته باشد.
  • ازبین رفتن دندان های طبیعی در دهان در نهایت منجر به تحلیل رفتن استخوان فک می شود ، و این استخوان رفته رفته کاهش پیدا کرده و آب می شود و با کاشت دندان ایمپلنت می توان این استخوان را درمان کرد و ظاهر خوبی به فک داد.
  • از بین رفتن دندان ها عمل جویدن به خوبی انجام نمی شود و شاید فرد دیگر نتواند همه نوع غذایی را بخورد و این رژیم غذایی ضعیف بر سلامت فرد تاثیر بدی خواهد گذاشت و او را با خطر روبرو می کند . همانطور که میدانید سبزیجات خام ملزم به جویدن داشته و اگر با نبود دندان در جویدن مشکل پیدا شود فرد دیگر نمیتواند آن ها را مصرف کند و با مخلوط کردن آن ها و پوره کردن یا پختن آن ها نیز قابل استفاده نبوده و به ندرت استفاده شده و همین منوال به رژیم غذایی تاثیر می گذارد .
  • با کمبود دندان در دهان نحوه ی گاز گرفتن و خورد کردن غذا تغییر می کند و همین امر منجربه بروز مشکلاتی برای مفصل فک خواهد شد .
  • با از دست رفتن دندان حالت حرف زدن تغییر می کند و از اعتماد به نفس فرد کاسته می شود و فرد دیگر نمی تواند ، حضور موثری در جمع داشته باشد . و گوشه گیر می شود .

انواع کاشت دندان ایمپلنت

جنس دندان ایمپلنت از فلز تیتانیوم خالص می باشد . از فلز تیتانیوم به دلیل کیفیت بالای آن برای ایمپلنت دندانی استفاده می شود ، چرا که فلز تیتانیوم ، در سطح خود لایه ای ایجاد می کند ، که از خوردگی و از بین رفتن و تحلیل آن جلوگیری می کند . تیتانیوم در برابر کلیه ترکیبات مثل اسید ، نمک و اکسیژن مقاوم است . این فلز غیر قابل مغناطیسی است و مقاومت آن زیاد است .

کاشت دندان طبیعی یک روش خیلی مناسب برای حل مشکل بی دندانی است ، چرا که مثل دندان طبیعی عمل می کند ، ایمپلنت دندان به عنوان جسم خارجی نیست ، و توسط استخوانی که در آن کاشته شده کامل نگه داشته می باشد ، و پس زده نمی شود . ایمپلنت دندانی به رشد استخوان ها هم کمک کرده و خود را در داخل فک به طور محکم نگه می دارد .

کاشت ایمپلنت دندانی انواع مختلفی دارد ، که عبارتند از :

ایمپلنت ریشه ای

یکی از انواع رایج کاشت ایمپلنت دندانی ، ایمپلنت ریشه ای است ، به این کاشت دندان ایمپلنت ریشه ای ، شکل درون استخوانی هم گفته می شود . ایمپلنت ریشه ای با طول و پهنای متفاوت به صورت مخروطی شکل داخل استخوان فک جا داده می شود . برای اینکه عمل کاشت ایمپلنت دندانی با موفقیت انجام شود ، بایستی در داخل استخوان فک ، فضای کافی برای کاشت ایمپلنت وجود داشته باشد ، تا به عنوان پایه ای برای ایمپلنت باشد . تصمیم گیری در مورد اینکه از پل یا دندان مصنوعی به همراه روکش استفاده شود ، بستگی به استخوان فک دارد .

ایمپلنت چارچوب راموس

کاربرد این نوع کاشت ایمپلنت دندانی زمانی است ، که استخوان فک پایینی از ضخامت کافی برای کاشت دندان برخوردار نباشد . این نوع ایمپلنت چارچوبی دارد ، که در گوشه ی عقب استخوان ، نزدیک چانه قرار می گیرد . اگر بافت اطراف ترمیم شد ، در اطراف بالای لثه یک میله ی نازک قابل مشاهده است . دندان مصنوعی و پل بایستی به گونه ای ساخته شود ، که با میله متناسب باشد . در صورت نازک بودن استخوان فک ، می توان آن را ثابت نگه داشت و از شکستگی دندان در آن جلوگیری کرد .

شرایط کاشت دندان ایمپلنت

تشخیص اینکه شما می توانید ، از عمل کاشت ایمپلنت دندانی استفاده کنید یا خیر ، بر عهده ی متخصص است . در مرحله ی اول ضروری است ، که شما به یک متخصص ایمپلنت با تجربه مراجعه کنید ، متخصص دندان های شما را معاینه می کند ، و بعد از اینکه سوابق و بیماری های دهانی شما را مورد بررسی قرار داد ، برای کسب اطلاعات بیشتر از دندان ها عکس رادیولوژی هم می گیرد . برای کاشت دندان ایمپلنت بایشتی یکسری شرایطی داشت ، این شرایط عبارتند از :

  • برای کاشت دندان ایمپلنت بایستی لثه ها از سلامت کامل برخوردار باشند .
  • برای کاشت ایمپلنت دندانی ، بایستی استخوان فک محکم و قوی باشد ، تا ایمپلنت درون استخوان فک قرار بگیرد .
  • سلامت روزانه ی دهان و دندان ضروری است ، بایستی بهداشت رعایت شود .

ایمپلنت دندان یا همان پیوند اعضا از زمان های قدیم در علم پزشکی و دندانپزشکی کاربرد داشته است . به عبارت دیگر به هر جسم خارجی که در داخل بدن ، به عنوان یکی از اعضای بدن جایگزین شود ، و با بافت های بدن ارتباط موفقیت آمیزی داشته باشد ، لمینت گفته می شود . ایمپلنت دندانی عملی است که در پی آن یک پیچ به جای ریشه جایگذاری شده و روی آن با دندان مصنوعی پوشش داده می شود .

تاریخچه ی علم دندانپزشکی به قدمت پوسیدگی دندان ها می باشد . ترمیم دندان توسط فلزات و مواد مختلف از از زمان های قدیم در بین مردم رایج بوده است . انسان ها از زمان های قدیم به دنبال راه حل هایی برای برطرف کردن رفع پوسیدگی دندان بوده اند ، برای رفع این مشکل روش های مختلفی وجود داشته است . در واقع عمل روکش دندان ها در بین افراد از عصر باستان وجود داشته است .

بعد از گذشت چند قرن ، برای تراشیدن دندان ها ماشین های دستی ساخته شد . این ماشین ها با نسوج از دست رفته با فلزات و مواد مختلف دیگر که مورد استفاده دندانپزشکان بود ، جایگزین شد . بعد از آن دستگاه های دندانپزشکی که با پدال کار می کردند ، وارد عرصه ی بازار شدند . این دستگاه ها تا حدود ۴۰ سال پیش در ایران کاربرد داشت ، ولی در آن زمان هم هنوز خبری از بی حس کننده ها نبود و عمل پر کردن و کشیدن دندان با درد همراه بود .

بعد از اختراع برق ، دستگاه برقی هم مورد ساخت قرار گرفت . دستگاه برقی در اوایل در اروپا و آمریکا استفاده می شد ، بعد از گذشت نیم قرن در ایران هم مورد استفاده قرار گرفت . دندانپزشکی در ایران قبل از تأسیس مدرسه دارالفنون حرفه ای غیر علمی و تجربی تلقی می شد ، و بیماری های مربوط به لثه ، و پوسیدگی دندان ها تا حدودی توسط سلمانی ها ، زرگرها و برخی افراد دیگر مورد معالجه قرار می گرفت . در آن زمان ها برای تسکین درد دندان ، از داروهای گیاهی استفاده می شد ، و همچنین عمل کشیدن دندان توسط وسیله ای به نام کلبتین انجام می شد .

بعد از تاسیس مدرسه ی دارالفنون ، تعدادی دندانپزشک با مدرک دکترای عالی و تجهیزات دندانپزشکی وارد ایران شدند . و به صورت تدریجی مواد جدید به ایران وارد شدند . و برای اولین بار در ایران و شهرستان ها مورد استفاده قرار گرفت . هم اکنون در کشور ما دندانپزشکی ۱۰ رشته تخصصی مختلف را به خود اختصاص داده است .

ایمپلنت دندان چیست؟

یکی از علت های پوسیدگی و از بین رفتن دندان ها عدم رعایت بهداشت دهان و دندان می باشد . با از دست رفتن دندان ، فرد زیبایی چهره و زیبایی خنده خود را از دست می دهد . و فرد قادر به جویدن مواد غذایی نخواهد بود . راه حل هایی برای جایگزین کردن دندان ها به این افراد پیشنهاد می شود ، می توان با به کارگیری هر یک از این راه حل ها ، می توان مشکل بی دندانی را حل کرد . برخی از راه حل ها موقتی هستند ، و یا اینکه برای فرد رضایت بخش نمی باشند .

ایمپلنت دندان ، بهترین جایگزین برای دندان از دست رفته است ، که عملکرد آن با دندان طبیعی هیچ فرقی ندارد . ایمپلنت دندان می تواند ، با استخوان فک پیوند بخورد ، و به عنوان جزئی از بدن شما شود . با به کارگیری ایمپلنت دندانی ، هم سلامت دندان های شما برمی گردد و هم به زیبایی چهره و لبخند شما افزوده می شود ، با جذابیت چهره اعتماد به نفس شما هم برمی گردد .

بعد از انجام ایمپلنت دندانی رعایت بهداشت دهان و دندان ، برای موفقیت آمیز بودن و عدم شکست اسمپلنت دندانی بسیار حائز اهمیت است . به طور مداوم مسواک بزنید ، و از نخ دندان استفاده کنید . رعایت بهداشت دندان ، عمر دندان و ایمپلنت را زیاد می کند و به عنوان یک دندان ثابت عمل می کند .

برای جلوگیری از پوسیدگی دندان ، چه روش هایی وجود دارد؟

در هر بیماری ، پیشگیری و جلوگیری بهتر از درمان است . برای پیشگیری از یک بیماری بایستی ابتدا علل بروز آن بیماری را شناسایی کرد و سپس با از بین بردن علل بروز آن بیماری ، در برابر بیماری پیشگیری کرد .

پوسیدگی دندان ، نوعی بیماری عفونی است ، پوسیدگی دندان غیر واگیر و قابل پیشگیری است . زیاد شدن میکروب های دندان و همراه شدن این میکروب ها با مواد قندی در طولانی مدت باعث بروز پوسیدگی در دندان ها می شود . پلاک دندانی محل جمع شدن قند های مورد استفاده ی میکروب ها ، و محلی برای تجمع و فعالیت این میکروب ها می باشد . این میکروب ها به مرور زمان باعث از بین رفتن مواد معدنی مینا و عاج دندان می شود . برای جلوگیری از پوسیدگی دندان ، بایستی عواملی را که باعث ایجاد میکروب ها و قندها در دهان هستند ، را از دهان خارج کرد ، و برای این کار بایستی پلاک دندان حذف شود .

برای پیشگیری از پوسیدگی دندان ، بایستی عوامل زیر را در نظر گرفت ، و با دقت به این عوامل عمل کرد ، تا مانع از پوسیدگی دندان ها شد :

  • تقویت کردن دندان ها
  • تغذیه ی مناسب و خوردن شیر
  • حذف کردن میکرو ارگانیسم از دهان
  • مصرف مواد قندی را کنترل کرد و تا حدودی مصرف آن را کاهش داد ، و مواد قندی طبیعی را به جای آن جایگزین کرد .

کاشت دندان ایمپلنت

کاشت ایمپلنت دندان ، روشی برای ایجاد دندان های مصنوعی و جایگزینی دندان یا دندان های از دست رفته می باشد . ایمپلنت دندان به طور دائمی و همیشگی در داخل دهان شما قرار می گیرد . کاشت ایمپلنت دندان یکسری مزایایی دارد ، که در ادامه به این مزایا هم خواهیم پرداخت .

کاشت و ایمپلنت دندانی به جای دندان از دست رفته ، نشان دهنده ی این است ، که شما به زیبایی و سلامت دندان های خود ارزش قائل هستید ، و برای این کار هزینه و وقت صرف می کنید . تشخیص اینکه شما به ایمپلنت نیاز دارید یا خیر ، بر عهده ی متخصص ایمپلنت می باشد ، و در وحله ی اول ، مراجعه به متخصص ایمپلنت امری ضروری است ، توصیه می شود ، که به یک متخصص با اطمینان و باتجربه مراجعه کنید .متخصص بعد از معاینه ی دندان های شما ، به شما اطلاع می دهد ، که آیا دندان های شما نیاز به ایمپلنت دندانی دارد ، یا اینکه بایستی کشیده شود و یا اینکه می توان مشکل دندان را با ترمیم اصلاح کرد .

برای حل مشکل دندان ، روش های مختلفی وجود دارد ، تشخیص اینکه کدام روش برای مشکل دندان شما روش مناسب تری است ، بر عهده ی دندانپزشک متخصص می باشد . اصلا شاید نیازی به ایمپلنت دندانی نباشد و با ترمیم و اصلاح مشکل دندان شما حل شود . ممکنه یکی از دندان های شما از قسمتی بریده شده باشد ، که در اینصورت آن قسمت ترمیم و اصلاح می شود ، و توسط دندانپزشک پر می شود و نیازی به کشیدن دندان یا عمل ایمپلنت نیست .

کاشت دندان ایمپلنت ، روشی است که در آن یک پایه ی تیتانیومی کاشت می شود ، این پایه نقش ریشه ی دندان را بازی می کند . پایه ی تیتانیومی بایستی به گونه ای ساخته شود ، که بتواند با استخوان فک پیوند و جوش بخورد . بعد از قرار دادن این پایه ی تیتانیومی یک روکشی هم استفاده می شود ، روکش برای پوشش دهی است و بایستی ظاهر مناسبی داشته باشد . روکش باید در جای خود محکم باشد ، و باز نشود .

روکش باید با چسب های مخصوص به پایه ی تیتانیومی وصل شود و از هم جدا نشود . برای انجام این کار بایستی متخصص ایمپلنت ، تخصص زیادی داشته باشد و باید تمام کارهای ظریف کاری را به خوبی انجام دهد ، تا هیچ چیزی غیرطبیعی به نظر نرسد . برای این منظور مهارت و تخصص متخصص ایمپلنت ،حرف اول را می زند . و روکش بایستی زیبایی را تضمین کند و باعث جذابیت چهره شود .

بعد از اینکه پایه ایمپلنت در داخل استخوان فک قرار گرفت ، و استخوان بندی در فک انجام شد و پایه در جای خود سفت شد ، آیا امکان پس زده شدن ایمپلنت وجود دارد یا خیر ؟

ایمپلنت دندان بعد از کاشت دندان پس زده می شود یا نه ؟

پیوند ایمپلنت مثل پیوند کلیه و قلب نیست ، که پس بزند . بعد از اینکه ایمپلنت دندانی به استخوان فک جوش خورد ، امکان پس زدن آن وجود ندارد ، چرا که جوش خوردن و پیوند ایمپلنت با استخوان فک به طور کامل انجام می شود ، و این پیوند حتمی است . تحت هیچ شرایطی استخوان فک تیتانیوم را پس نمی زند ، بلکه به آن پیوند خورده و متصل می گردد و استخوان فک را بهبود می بخشد . و مانع از تحلیل رفتن استخوان فک می شود . تیتانیوم به طور کامل با محیط بدن اخت یافته و سازگار می شود و به عنوان جزئی از بدن به شمار می رود و کاملا طبیعی جلوه می کند .

برای از بین رفتن و عدم موفقیت ایمپلنت دندانی یکسری دلایلی وجود دارد ، این دلایل عبارتند از :

  • تروما ، ممکن است ، ایمپلنت دندانی به راحتی با زدن ضربه آسیب ببیند . اگر خوردن ضربه رعایت نشود ، در آن صورت به ایمپلنت دندانی آسیب جدی وارد می شود .
  • پخش نشدن روکش به طور مناسب ، باعث می شود که نیرو و فشار وارد شده در یک قسمت بیشتر و در قسمت دیگر کمتر باشد ، پروتز اشتباه هم می تواند ، منجر به عدم موفقیت ایمپلنت دندانی شود .
  • عدم رعایت بهداشت دندان و دهان و عدم استفاده از مسواک و نخ دندان ، می تواند باعث شکست اسمپلنت دندانی شود .
  • اگر عمل جراحی به طرز ناصحیحی انجام شود ، در آن صورت ایمپلنت دندانی با شکست مواجه می شود .

مزایای کاشت دندان ایمپلنت

۱٫ ایمپلنت دندانی ، بسیار زیبا و شبیه دندان واقعی به نظر می رسد ، راحتی و استحکام ایمپلنت دندان به اندازه ای زیاد است ، که گران قیمت و هزینه بر بودن آن را جبران می کند . طول عمر کاشت دندان ایمپلنت ، زیاد است . و اگر از این دندان ها به خوبی مراقبت شود و بهداشت دهان و دندان به طور کامل رعایت شود ، در آن صورت این دندان ها مثل دندان های طبیعی و همیشگی شما خواهند بود . با کاشت ایمپلنت دندانی ، عمل جویدن راحت می شود ، خوردن غذا و نوشیدنی راحت است و تکلم و حرف زدن شما بهتر می شود و شما از ان لحاظ مشکلی نخواهید داشت . مزیت دیگر کاشت ایمپلنت دندانی این است ، که پروتزهای دندانی متحرک هستند ، در حالی که ایمپلنت دندانی در جای خود محکم است .

با انجام کاشت ایمپلنت دندانی زیبایی و جذابیت چهره ی شما دو چندان می شود و شما با اعتماد به نفس می توانید ، به کارهای روزانه خود ادامه دهید . کاشت ایمپلنت دندانی در مقایسه با روش هایی همچون کاشت دندان بریچ ثابت ، فیکس و پروتز های متحرک روش مناسب تری است و مشکلات مربوط به آن ها را ندارد . با کاشت ایمپلنت دندانی دیگر مشکلات قبلی را نخواهید داشت .

۲٫ کاشت ایمپلنت دندان ، هیچ وابستگی به دندان های مجاور ندارد و مستقل از دندان های مجاور می باشد . و هیچ صدمه و آسیبی به دندان های مجاور وارد نمی کند ، چرا که ایمپلنت دندانی هیچ نیازی به تراشیدن دندان های مجاور ندارد و هیچ گونه فشاری به دندان های مجاور وارد نمی کند . و حتی به عنوان تکیه گاه هم از دندان های مجاور استفاده نمی شود . در واقع ایمپلنت دندانی به هیچ وجه مسبب آسیب رسیدن به دندان های مجاور نیست .

۳٫ کاشت ایمپلنت دندانی نسبت به روش های دیگر بهتر ، با صرفه تر و قدرتمند تر است ، زیرا در کاشت ایمپلنت دندانی ، پایه ی دندان ایمپلنت به استخوان فک پیوند می خورد و از تحلیل رفتن و از بین رفتن استخوان فک جلوگیری می کند و در ضمن استخوان فک را تقویت هم می کند ، و منجر به عمل استخوان سازی فک می شود و این امر باعث می شود که فک به شکل اولیه خود بازگردد . در روش کاشت ایمپلنت دندانی شکل و فرم فک و چهره عوض نمی شود . و نه تنها چهره ی شما حالت طبیعی و زیبایی خود را از دست نمی دهد ، بلکه به زیبایی و جذابیت چهره ی شما می افزاید . دندانی که ایمپلنت می شود ، با دندان طبیعی هم رنگ و هم اندازه است ، و فرم آن هم با اصلاحات دندانپزشکی زیبایی مطابقت دارد .

۴٫ دندان ایمپلنت شده عمر زیادتری دارد و حتی بیشتر از دندان های دیگر عمر می کند . از ایمپلنت دندانی در شرایط سخت هم می توان استفاده ی مناسبی کرد . در صورت عدم موفقیت ایمپلنت دندانی ، به راحتی می توان آن را تعویض کرد . کاشت ایمپلنت دندانی مزایای بسیاری دارد ، که آن را از سایر روش ها متمایز کرده است .

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 329 تاريخ : سه شنبه 30 آبان 1396 ساعت: 18:57