موارد تجویز ایمپلنت دندان

ساخت وبلاگ

موارد تجویز ایمپلنت دندان

/0 دیدگاه /در /توسط

موارد تجویز ایمپلنت دندان : ایمپلنت دندانی یک روش درمانی جدید برای حل مشکل بی دندانی است ، ایمپلنت دندانی راه حلی برای جبران کمبود های دندانی است . در موفقیت ایمپلنت دندان و نتیجه ی نهایی آن عوامل مختلفی ، همچون سن بیمار ، جایگاه های گیرنده ایمپلنت دندان ، و یا سابقه ی تابش اشعه روی نتیجه ی ایمپلنت تاثیر گذار است . سابقه ی مصرف سیگار بر روی روند پاسخ بافت استخوان در پدیده استئواینتگریشن (اتصال استخوان به ایمپلنت) تاثیر منفی دارد و عمل کاشت ایمپلنت را با شکست مواجه می کند .

موارد تجویز ایمپلنت دندان


 

 

خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.

 


 

فاکتور دیگری که متخصص ایمپلنت دندان بایستی به آن توجه کند ، آلرژی و حساسیت بیمار به تیتانیوم است . چون در مواردی بیمار دچار حساسیت های همچون برجستگی های زیر پوستی می شود ، در حالی که بسیاری از دندانپزشکان تیتانیوم را حساسیت زا نمی دانند . چون برخی از پاسخ های آلرژیکی به آلیاژهای تیتانیوم ممکن است ، به دلیل واکنش به آلومینیوم و یا وانادیوم باشد و نه تیتانیوم .ولی بایستی این نکته مورد توجه دندانپزشکان باشد .

در کاشت ایمپلنت برای بیمار با سن بالا ، خود پیری به تنهایی باعث ضعیف تر شدن پاسخ نسبت به ایمپلنت نمی شود ، در سنین بالا ممکن است بیماری های جانبی ، مثل پوکی استخوان و … به وجود بیاید . و باید یکسری جوانب را رعایت کرد . و.کاشت ایمپلنت دندان برای بیمار با سن پایین انجام نمی شود ، و ایمپلنت دندان برای سنین پایین تجویز نمی شود ، چرا که ایمپلنت دندان ، مثل یک دندان شیری در سطح اکلوزال پایین تری نسبت به بقیه دندانها قرار دارد ، و فک بیمار با سن پایین هنوز در مرحله ی رشد است و رشد آن کامل نشده است . عمل کاشت ایمپلنت بایستی در بیمارانی انجام شود ، که رشد فک و استخوان آن ها تکمیل شده باشد . توصیه ی ما این است ، قرار دادن و کاشت ایمپلنت دندانی ، در افراد جوان تا تکمیل رشد استخوانی به تاخیر بیفتد ، چرا که در سال های بعدی ممکن است ، به این دلیل که استخوان روی استخوانی که ایمپلنت را در برگرفته را می پوشاند ، مشکلات پروتزی به وجود بیاید .

در هنگام استفاده از عمل ایمپلنت دندانی ، فرد بایستی بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کند .

در برخی موارد ، ممکن است در بدن بیمار راش ها و بیماری های ریز پوستی مشاهده شود . وجود راش پوستی لزوما نشان دهنده ی حساسیت و آلرژی نیست ، و ممکن است دلایل دیگری منجر به بروز راش پوستی شود .

در بیماران انتخابی ، زمانی که بیمار انگیزه ی روانی قوی دارد ، می توان از از ایمپلنت های دندانی برای کودکان استفاده کرد ، ولی در این موارد ترجیحا فقط در نواحی فک پایین و در ترکیب با درمان اوردنچر(overdentuer) انجام می شود .

در بیماران انتخابی ، در بین کودکان ۳ – ۲ ساله که با دقت انتخاب شده اند . می توان از ایمپلنت کلینیکی برای اتصال وسایل کمک شنوایی ، و یا درمان اختلالات مادرزادی جمجمه ای صورتی استفاده کرد . در کودکان کم سن جلوگیری از ناتوانی اجتماعی ناشی از نقایص شدید شنوایی یا بد شکلی های صورت ، علت و انگیزه ی درمان ایمپلنت کلینیکی است . این مشکلات کودکان با روش های دیگر به طور موثر درمان نمی شود .

برای استفاده از کاشت ایمپلنت دندانی فرد باید سلامت جسمانی داشته باشد ، بیماران کاندید ایمپلنت دندانی بایستی بهداشت دندان و دهان خود را به طور کامل رعایت کنند و بایستی از سلامت دهان و دندان برخوردار باشند . افرادی که جراحی های لثه ای ناموفق داشته اند ، برای انجام عمل ایمپلنت دندانی مناسب نیستند . میزان بافت کراتینیزه و چسبندگی لثه فاکتور مهم دیگری است که باید برای بیماران بررسی شود و اگر از لثه چسبنده خوبی برخوردار نیستند باید برای آنها جراحی لثه انجام گیرد و سپس از درمان ایمپلنت استفاده کرد . برای بیمارانی که فشار خون بالا دارند ، استفاده از کاشت ایمپلنت دندانی ، زمانی توصیه می شود ، که تحت نظر پزشک انجام شود .

کاشت  دندان ایمپلنت  برای بیمارانی که دیابت کنترل شده دارند ، می تواند استفاده شود . کاشت ایمپلنت دندانی برای بیمارانی که دچار حمله ی قلبی شده اند ، و کمتر از مدت ۶ ماه از عمل جراحی قلبی آن ها گذشته است ، نمی توانند از ایمپلنت دندانی استفاده کنند ، برای انجام کاشت ایمپلنت دندانی باید به مدت ۶ ماه الی ۱ سال از زمان عمل جراحی بگذرد ، در این صورت با تحت نظر بودن پزشک جراح قلب می تواند ، از ایمپلنت دندانی استفاده کند .

برای استفاده از ایمپلنت دندانی ، استخوان فک بایستی حجم کافی داشته باشد ، و عرض استخوانی و ارتفاع استخوانی باید در حد کافی باشد ، تا عمل ایمپلنت بتواند ، استفاده شود . اگر از زمان کشیدن ایمپلنت دندانی مدت زمان زیادی بگذرد ، در آن صورت استخوان فک تحلیل می رود و از حجم آن کاسته می شود . ولی اگر از مدت زمان کشیدن دندان ، خیلی نگذشته باشد ، می توانیم از ایمپلنت دندانی استفاده کنیم .

چند نکته ی دیگر که برای تجویز ایمپلنت های دندانی باید در نظر گرفت ، عبارتند از :

  • دندان نباید دارای ضایعه در انتهای ریشه باشد . و نباید هیچ گونه میکروب و پاتولوژیکی داشته باشد .
  • در قسمت اپیکالی (انتهایی استخوان) ،استخوان بایستی حجم کافی داشته باشد . و ایمپلنت باید ثبات اولیه و مطلوب داشته باشد .
  • بعد از کشیدن دندان ، حفره یا ساکت استخوان ( الوئولار) بایستی به اندازه کافی دیواره استخوان داشته باشد .
  • بافت نرم (لثه ) اطراف دیواره استخوانی به اندازه کافی باشد (پوشش کاملی را اطراف ایمپلنت دندانی ) فراهم کند .

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 281 تاريخ : سه شنبه 30 آبان 1396 ساعت: 18:44