ساخت ایمپلنت دندان | مراحل ساخت ایمپلنت دندان

ساخت وبلاگ

ساخت ایمپلنت دندان | مراحل ساخت ایمپلنت دندان

/0 دیدگاه /در /توسط

ساخت ایمپلنت دندان | مراحل ساخت ایمپلنت دندان : ایمپلنت یکی از شاخه های جدید دندانپزشکی است ، که مشکلات مربوط به نبود دندان را حل می کند ، ایمپلنت جایگزین دندان های از دست رفته می شود . در واقع ایمپلنت عمل جایگزینی یک یا تعدادی از دندان ها را بدون درگیر کردن دندان های مجاور انجام می دهد . در مواردی که امکان استفاده از تعداد زیادی از ایمپلنت وجود ندارد ، می توان با قرار دادن چند ایمپلنت از ایمپلنت دندان به عنوان پایه دست دندان برای راحتی کار استفاده نمود. ایمپلنت دندان در استخوان هر دو فک بالا و پایین به جای دندان طبیعی قرار داده می شود و به کمک پروتز دندانی فیکس می شود.

 

ایمپلنت دندان


همچنین ایمپلنت دندان می تواند ، به عنوان پایه ی بریج ، در انتهای قوس دندانی به جای پروتز استفاده شود . ایمپلنت دندان از الیاژ خاصی ساخته شده است ، که در ادامه به این موضوع می پردازیم .

ایمپلنت از چه اجزایی تشکیل می شود ؟

  • ریشه ( فیکسچر)
  • تاج (آباتمنت)
  • کاور اسکرو
  • هیلینگ آباتمنت اتصال آباتمنت به فیکسچر
  • قطعات اتصال ریشه به دست دندان
  • پلاستیک آباتمنت برای ساخت آباتمنت با اشکال خاص و دلخواه

 


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


اجزای ایمپلنت دندان

کاربرد ایمپلنت

  • ایمپلنت می تواند ، به عنوان جایگزینی برای دندان از دست رفته باشد .
  • ایمپلنت می تواند ، به عنوان جایگزینی از دندان ها به صورت بریچ باشد .
  • ایمپلنت می تواند ، به عنوان جایگزینی برای تمامی دندان های یک فک باشد .
  • ایمپلنت می تواند ، دندان های لق را سفت کند .

بهترین نوع در کاشت ایمپلنت چه زمای است؟ | ساخت ایمپلنت

بهترین زمان و بهترین نوع در کاشت ایمپلنت ، بلافاصله بعد از عمل کشیده شدن دندان می باشد . ایرادی که در این روش وجود دارد ، این است که ، به خاطر فشار زیادی که به ایمپلنت وارد می شود ، احتمال آسیب رسیدن به ایمپلنت دو برابر است . در این روش برای موفقیت آمیز بودن عمل پیوند و جوش خوردن فرد باید بسیار مراقب باشد و احتیاط کند .

عوارض ایمپلنت دندان خیلی کم و ناچیز است ، عوارض ایمپلنت دندان واکنش های حساسیتی در ابتدای درمان است ، و ممکن است ، جراحی به طور نامناسب انجام شود ، و عمل درمان با شکست مواجه شود . کاشت ایمپلنت دندان یکسری معضلاتی هم دارد ، که به دلیل مشکلات زیر به وجود می آید :

  • مشکلات ناشی از تزریق های دندانپزشکی .
  • بعد از هر عمل جراحی عمل ایمپلنت هم درد و ناراحتی به همراه خواهد داشت .
  • اگر دندانپزشک تجربه کافی نداشته باشد ، امکان آسیب رسیدن به اعصاب دندان وجود دارد .
  • امکان شکستگی دندان و استخوان در حین عمل ایمپلنت وجود دارد .
  • امکان کوفتگی و کبودی استخوان هم وجود دارد .
  • ممکن است دندان مجاور ایمپلنت لق شود .
  • بعد از انجام عمل ایمپلنت احتمال تورم وجود دارد .
  • امکان بلعیده شدن اجزای ایمپلنت در حین عمل ایمپلنت وجود دارد .

برای ساخت ایمپلنت ، در مرحله ی اول فلز تیتانیوم حرارت داده می شود ، تا به درجه ی مورد نظر برسد . بعد از آن با استفاده از آلیاژ تیتانیوم ، مفتول هایی به اندازه ی قطری که برای ایمپلنت مد نظر است ، ساخته می شود . بعد از ساخته شدن مفتول ها ، بر حسب طول ایمپلنت ، این مفتول ها تکه می شوند .

بعد از آن برش داده شده ، تک تک به ماشین CNC وصل شده و سطح داخلی و خارجی قطعات برش داده می شود . در این مرحله اگر گرید تیتانیوم سخت باشد ، باعث می شود که فرزهای الماسی ماشین تراش زودتر فرسوده شوند ، که در این صورت باید فریزها تعویض شوند ، عدم تعویض فرزها باعث می شود ، که رزوه های ایمپلنت چه در داخل و چه در خارج آن دقت کافی و لازم را نداشته باشند .

در مرحله ی بعدی قبل از شروع مرحله ی سند بلاست ایمپلنت ، برای آماده شدن برای شروع عمل سند بلاست ، پودر مخصوصی از یک طرف مخزن مخصوص دستگاه وارد می شود ، و بعد از مکیده شدن از سمت دیگر دستگاه خارج می شود . این پودر ها فقط و فقط یک بار قابل استفاده هستند ، و نباید ریسایکل شوند ، ریسایکل کردن این پودرها تاثیر منفی در کیفیت سند بلاست خواهد داشت .

ساخت ایمپلنت دندان

در مرحله ی سند بلاست کردن از فلز اکسید آلومینیوم استفاده می شود ، برای انجام این کار سند بلاست سطح جانبی ایمپلنت دندان را تا ۴۰۰ برابر بیشتر می کند .
بعد از این مرحله نوبت به اسید شویی تیتانیوم می رسد ، اسید شویی نیاز به صرف هزینه و زمان زیادی دارد . در این مرحله برای جلوگیری از آسیب دیدن سطح داخلی فیکسچر ، سطح داخلی آن توسط تفلون پوشانده می شود . بعد از تمام شدن مرحله ی اسید شویی ایمپلنت تمیز شده و بسته بندی می شود و برای استریل کردن با اشعه ی گاما ارسال می شود .

سگس ایمپلنت حاضر شده ، به محل مورد نظر ارسال می شود ، تقریبا مراحل ساخت ایمپلنت رو به اتمام می شود . و در اینجا به هر یک از ایمپلنت ها شماره سریال خاصی داده می شود ، و بعد از بسته بندی نهایی برای فروش به بازار منتقل می شود .
در زی عمل سند بلاست کردن که سطح جانبی ایمپلنت دندان را تا ۴۰۰ برابر بیشتر می کند . باعث می شود که تماس ایمپلمنت و استخوان هم ۴۰۰ برابر بیشتر شود . تشکیل استخوان در فرج ایمپلنت ، منجر به جوش خوردن ایمپلنت به استخوان می شود ، به این پدیده استواینتگریشن گفته می شود . این عمل مانند چسبیدن کامپوزیت به مینای دندان می باشد .

در استواینتگریشن بین تیتانیوم و استخوان پیوند شیمیایی وجود ندارد و اتصال و پیوند فقط فیزیکی است . و این اتصال بسیار قوی است ، میزان این اتصال به اندازه ای است که تیتانیوم به استخوان کاملا جوش خورده به نظر میرسد ، به نحوی که بعد از زمان استواینتگریشن حدود ۴۰۰ نیوتن نیرو لازم است تا ایمپلنت از استخوان جدا شود .

SLA یک روش قدیمی برای سند بلاست کردن ایمپلنت است که امروزه هم همین روش انجام می شود.

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 245 تاريخ : چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت: 15:02