کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران

ساخت وبلاگ

چند نکته مهم در نگهداری ایمپلنت دندان (محافظت از ایمپلنت)

/0 دیدگاه /در /توسط

چند نکته مهم در نگهداری ایمپلنت دندان (محافظت از ایمپلنت) , ایمپلنت که جایگزینی برای دندان های از دست رفته است. روش های محافظت از ایمپلنت دندان : ایمپلنت که جایگزینی برای دندان های از دست رفته است. ایمپلنت های دندانی پیچ هایی از جنس تیتانیوم هستند ، که داخل استخوان فک قرار می گیرند ، و مثل ریشه ی دندان عمل می کند . ایمپلنت دندانی به دلیل اینکه مشکلات موجود در پروتز مصنوعی را ندارد ، امروزه در بین افراد طرفداران خاص خود را دارد ایمپلنت دندانی هزینه ی زیادی دارد ، و همه ی افراد می خواهند درمان ایمپلنت با موفقیت انجام شود . برای موفقیت آمیز بودن ایمپلنت درمانی ، بیمار باید تمام دستورالعمل هایی که از جراح و متخصص ایمپلنت دریافت می کند ، را رعایت کند . وصل کردن پروتز دندان ایمپلنت به معنای پایان بافتن پروسه مراقبت از دندان و رعایت بهداشت نمی باشد ، بلکه پروسه رعایت بهداشت ، از این به بعد اهمیت زیادتری دارد .

نگهداری ایمپلنت دندان


ایمپلنت های دندانی نسبت به دندان های طبیعی بیشتر در معرض التهاب و از دست رفتن استخوان هستند ، چرا که پلاک و تجمع جرم در اطراف ایمپلنت دندانی زیاد است . لذا رعایت بهداشت در افرادی که عمل ایمپلنت دندان را انجام داده اند ، بسیار حائز اهمیت می باشد .

با رعابت بهداشت و مراقبت از دندان ها عمر ایمپلنت های دندانی را می توان تا ۲۵ سال ، افزایش داد . برخی از مراقبت هایی که برای نگهداری ایمپلنت می توان انجام داد ، عبارتند از :

۱٫ به مدت ۲۰ روز از جویدن غذا خودداری کنید .

ایمپلنت دندان و یا کاشت دندان ، عملی است ، که به طور سریع و به سادگی انجام می شود . در صورتی که متخصص ایمپلنت ، از روش جراحی تک مرحله ای برای کاشت ایمپلنت استفاده کند . و هم عمل کاشت و هم قرار دادن قطعه ی ابامنت را در یک روز انجام دهد ، در آن صورت به مدت ۲۰ روز در محل کارگزاری ایمپلنت ، نباید غذا جویده شود .


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

۲٫ به طور مداوم مسواک بزنید ، و بهداشت ایمپلنت دندان را رعایت کنید .

بعد از باز کرذن بخیه های عمل ایمپلنت دندانی ، حتما از مسواک استفاده کنید ، و نواحی ایمپلنت و اطراف آن را مسواک بزنید . توصیه ی ما به شما این است ، که نواحی اطراف ایمپلنت را سه بار در روز مسواک بزنید ، و بعد از خوردن هر وعده ی غذایی ، از مواد بهداشتی چون دهان شویه استفاده کنید . تا بدین ترتیب از جمع شدن میکروب ها و جرم ها در اطراف ایمپلنت دندان جلوگیری کنید . دهان شویه ها فعالیت پلاک در حفره ی دهان و اطراف ایمپلنت های دندانی را کاهش می دهند.

۳٫ مراقب ایمپلنت دندانی خود باشید ، تا عفونت نکند .

در صورتی که ایمپلنت دندانی دچار عفونت شود ، باعث می شود که بین استخوان بیمار و ایمپلنت جوش کافی صورت نگیرد ، و در نهایت منجر به شکسته شدن ایمپلنت دندانی شود . ممکن است ، ایمپلنت دندان به دلیل بی تجربه بودن پزشک ایمپلنت به نحو نامناسبی کاشت شود ، و در نتیجه ثبات کافی نداشته باشد ، در این صورت هم ممکن است ، ایمپلنت بشکند . با استفاده کردن از مواد بهداشتی مانند دهانشویه به کمک پنبه در محل ایمپلنت ، می توان از بروز عفونت جلوگیری کرد .

۴٫ بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید .

دندان ها و ایمپلنت خود را تمیز نگه دارید ، در قسمت هایی از دهان که امکان گیر کردن مواد غذایی وجود دارد ، را تمیز کنید ، و به طور کلی مراقب بهداشت ایمپلنت خود باشید ، تا عمر ایمپلنت زیاد باشد ، و بیشتردوام بیاورد . برای رعایت بهداشت و تمیز کردن ایمپلنت نباید از وسایل تیزی چون خلال دندان استفاده کرد ، چون استفاده از چنین وسایلی باعث می شود ، که به ایمپلنت فشار زیادی وارد شود و در نهایت منجر به آسیب و شکستگی ایمپلنت شود .

۵٫ به صورت منظم به پزشک متخصص ایمپلنت مراجعه کنید .

به طور منظم و در فاصله ی زمانی ۶ ماه یک بار به متخصص ایمپلنت مراجعه کنید ، این کار برای بررسی احتمال گیر کردن مواد غذایی در ایمپلنت و میزان تحلیل استخوان اطراف ایمپلنت ، امری ضروری و مهم است . در صورتی که پزشک متخصص ایمپلنت از جراحی ۲ مرحله ای برای کاشت ایمپلنت استفاده کرده باشد ، یعنی در یک مرحله عمل جراحی را انجام داده و در مرحله ی دیگر ایمپلنت را کاشت کند ، ۲ حالت پیش رو دارید . در صورتی که هر دو مرحله ی ایمپلنت توسط متخصص ایمپلنت انجام شده باشد ، برای معاینه باید به متخصص ایمپلنت مراجعه کرد . ولی در صورتی که متخصص ایمپلنت پروتز ایمپلنت دندانی را قرار نداده باشد ، برای چک آپ کردن باید به فردی که پروتز ایمپلنت را قرار داده است ، مراجعه کرد .

۶٫ ماندگاری و طول عمر مفید برای ایمپلنت دندان را حدود ۲۵ سال تصور کنید.

طول عمر ایمپلنت دندانی و ماندگاری آن به عوامل مختلفی همچون ، سن بیمار در زان انجام عمل ایمپلنت ، شیوه ی زندگی بیمار ، نگهداری از ایمپلنت و رعایت بهداشت توسط بیمار ، سلامت بیمار و رعایت دستورالعمل های مراقبتی بستگی دارد . البته امروزه با پیشرفت تکنولوژی در طراحی سطوح خارجی ایمپلنت دندان منجر به بهبود عملکرد ایمپلنت دندانی شده است . و می توان گفت که ایمپلنت دندان ، به مدت ۲۵ سال دوام خواهد داشت . از جمله نکات ضروری برای افزایش طول عمر ایمپلنت دندان رعایت نکات بهداشتی ایمپلنت دندان و مراجعات منظم به متخصص ایمپلنت می باشد . با رعایت این نکات ایمپلنت حدود ۲۵ سال عمر خواهد داشت .

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 392 تاريخ : سه شنبه 30 آبان 1396 ساعت: 19:34

زمان لازم برای جوش خوردن ایمپلنت دندان

/0 دیدگاه /در /توسط

زمان لازم برای جوش خوردن ایمپلنت دندان : ایمپلنت دندان یا کاشت ایمپلنت ، یک رویکرد جدید در علم دندانپزشکی است . ایمپلنت دندان روشی برای حل مشکل بی دندانی است . ایمپلنت در واقع بازسازی استخوان فک و برگرداندن سلامتی استخوان ، دندان ، فک و لثه است . و مشکلات پروتز و دندان مصنوعی را در هنگام غذا خوردن ، حرف زدن و مسواک زدن و راحتی ندارد .

بعد از اینکه عمل ایمپلنت را انجام دادید ، مدت زمانی برای جوش خوردن ایمپلنت با استخوان فک لازم است ، در ادامه ی این مقاله مدت زمان لازمئ برای جوش خوردن ایمپلنت دندان به این موضوع خواهیم پرداخت .

زمان لازم برای جوش خوردن ایمپلنت دندان

مدت زمان لازم برای جوش خوردن ایمپلنت دندان چقدر است؟

مدت زمان لازم برای جوش خوردن ایمپلنت دندان در بین افراد مختلف متفاوت است . به طور متوسط جوش خوردن دندان در فک پایینی ، به مدت ۳ ماه و فک بالایی به مدت پنج ماه زمان می برد . اگر حجم استخوان فک بالایی کافی نباشد ، و در فک بالایی لیفت سینوس قرار داده شده باشد ، باید به مدت ۳۰ روز صبر کرد ، تا تراکم استخوان به مقدار کافی برسد ، و شرایط کامل برای کاشت ایمپلنت دندانی فراهم شود .

در صورتی که عمل پیوند استخوان را قبل از ایمپلنت دندان انجام داده باشیم و عمل گرافت استخوانی یا اسپیلیت کردن دندان را انجام داده باشیم ، توصیه می شود که قبل از شروع درمان ایمپلنت زمان زیادی صرف شود .
زمانی که تراکم استخوان کم باشد ، برای اینکه استخوان به تراکم لازم و کافی برای کاشت دندان برسد ، باید یک مدت زمان مشخصی را در نظر بگیریم ، ولی اگر شرایط استخوان مساعد باشد ، و حجم و تراکم کافی را داشته باشد ، می توان مدت زمان درمان ایمپلنت را کمتر در نظر گرفت .

درصد موفقیت در درمان ایمپلنت های دندانی چقدر می باشد؟

در حالت کلی در ۹۵ درصد موارد ، عمل ایمپلنت با موفقیت انجام می شود و ایمپلنت به خوبی به استخوان جوش می خورد . موارد بسیار کمی پیش می آید که استخوان با ایمپلنت دندان جوش نخورد . در این موارد ، بافت لثه به ایمپلنت خواهد چسبید .

میزان موفقیت درمان ایمپلنت دندانی به موارد مختلفی بستگی دارد ، اولین عامل خود بیمار است . بعد از عمل ایمپلنت جهت نگه داری ایمپلنت و افزایش بقای ایمپلنت فرد باید بهداشت دهان و دندان را به طور کامل رعایت کند . از مصرف سیگار و الکل خودداری کند . علاوه بر این موارد فرد باید از سلامت جسمانی کافی برخوردار باشد ، و به بیماری های مزمن ، که سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند ، دچار نباشد . فردی که بیماری قلبی داشته باشد ، دیابت داشته باشد ، یا بیماری لثه و دندان داشته باشد ، کاندید مناسبی برای ایمپلنت درمانی نخواهد بود و عمل ایمپلنت در چنین افرادی درصذ موفقیت خیلی کمی دارد و یا اصلا موفقیت آمیز نیست .


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

دومین عاملی که در تعیین موفقیت آمیز بودن ایمپلنت نقش دارد ، دندانپزشکی است ، که عمل ایمپلنت دندانی را انجام می دهد . دندانپزشک و متخصص ایمپلنت ، باید دوره های لازم برای ایمپلنت را گذرانده باشد ، و تجربه و مهارت و تخصص کافی در زمینه ی ایمپلنت را داشته باشد . متخصص ایمپلنت قبل از اقدام به عمل ایمپلنت دندانی ، بایستی کلیه شرایط بیمار را از نظر سلامت جسمانی بدن و فاکتورهای مهم داخل دهانی را در نظر گرفته و ارزیابی کند . و تمام اصول را برای جلوگیری از عفونت در نظر بگیرد و سپس به عمل ایمپلنت دندانی اقدام کند .

علت عدم موفقیت جوش خوردن استخوان به ایمپلنت دندان ، وارد شدن ضربه به ایمپلنت دندان است . با وارد شدن ضربه به ایمپلنت دندانی ، ایمپلنت از جای خود حرکت می کند . جابه جا شدن ایمپلنت مانع از جوش خوردن ایمپلنت دندانی به استخوان می شود . شرط لازم برای جوش خوردن ایمپلنت دندانی به استخوان عدم تحرک و عدم جابه جایی ایمپلنت دندانی می باشد . ایمپلنت به دلیل فشار زیادی که به آن وارد می شود جابه جا می شود .

در صورت جابه جایی ایمپلنت ، ایمپلنت از دهان خارج شده و پزشک ایمپلنت مجددا به کاشت ایمپلنت دندانی اقدام می کند .

بروز واکنش منفی بدن بیمار نسبت به ایمپلنت دندانی به ندرت پیش می آید .هنگامی که بدن بیمار ، به درمان ایمپلنت واکنش منفی نشان دهد ، در آن صورت پیوند ایمپلنت با استخوان با مشکل مواجه می شود . در صورت بروز این مشکل باید برای مدتی صبر کرد و سپس اقدام به کاشت ایمپلنت دندانی کرد .

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 321 تاريخ : سه شنبه 30 آبان 1396 ساعت: 19:32

جنس ایمپلنت دندان از چیست ؟

/0 دیدگاه /در /توسط

جنس ایمپلنت دندان از چیست ؟ : در این مقاله به بررسی جنس ایمپلنت دندانی می پردازیم . ایمپلنت جایگزینی برای دندان یا دندان های از دست رفته است . و امروزه میزان استفاده از ایمپلنت دندانی زیاد است .

جنس ایمپلنت دندانی از چیست ؟

ایمپلنت های دندانی از جنس فلزات مختلف ، حتی از سرامیک ها هستند . اکثر ایمپلنت های دندانی از جنس تیتانیوم می باشند . ایمپلنت با قرار گرفته شدن در داخل لثه ، نقش دندان کنده شده یا کشیده شده را بازی می کند . اگر یکسری اصول رعایت شود ، ایمپلنت دندانی به عنوان یک دندان دائمی عمل خواهد کرد و برای همیشه بیمار از مشکل بی دندانی خلاص خواهد شد .

جنس ایمپلنت دندان

 

ایمپلنت دندانی از دو جز تشکیل شده است . پروتز و بدنه ی ایمپلنت . بدنه ی ایمپلنت ، توسط متخصص ایمپلنت و با انجام عمل جراحی داخل استخوان فک قرار می گیرد . بعد از مدتی پایه ایمپلنت هم جاگذاری می شود .


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

دلایل از دست دادن دندان هرچه که باشد ، باز هم ایمپلنت دندانی می تواند برای درمان بی دندانی استفاده شود . در روش ایمپلنت دندانی نیازی به تراش خوردن دندان های مجاوری نیست ، چرا که خود ایمپلنت دندانی به عنوان تکیه گاهی برای دندان های نداشته است . استفاده از ایمپلنت دندانی ، برای بیمارانی که تمام دندان های خود را از دست داده اند . ثبات دندان مصنوعی را فراهم می کند ، و فرد در خوردن غذا و حرف زدن راحتی کامل دارد .

ایمپلنت دندانی برای افرادی که از سلامت کافی دهان و دندان برخوردارند ، مناسب تر است . از عوامل موفقیت در ایمپلنت دندانی مواردی چون لثه ی سالم و بدون عفونت ، استخوان های با کیفیت و بهداشت دهان و دندان می باشد . افرادی که بیماری قلبی دارند ، دچار دیابت شدید هستند ، یا مبتلا به بیماری های عفونی شدید می باشند ، بیماران معتاد به مواد مخدر و مواد الکلی ، بیماران دارای اختلالات روانی ، بیماران با سیستم ایمنی ضعیف کاندیدای مناسبی برای ایمپلنت دندان نیستند .

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 394 تاريخ : سه شنبه 30 آبان 1396 ساعت: 19:31

ایمپلنت فوری , ایمپلنت دندان در یک روز

/0 دیدگاه /در /توسط

ایمپلنت فوری , ایمپلنت دندان در یک روز  , ایمپلنت دندان در یک جلسه : سال های خیلی دور جایگزینی دندان های از دست رفته آرزوی بزرگ و دست نیافتنی بود . امروزه ایمپلنت دندان یکی از شاخه های جدید و نوین علم دندانپزشکی است ، با جایگذاری ایمپلنت دندان به جای دندان واقعی و دائمی ، انقلابی بزرگ در علم دندانپزشکی و تحولی عظیم در جراحی ایمپلنت دندان ایجاد شده است .که تحول عظیمی را در علم دندانپزشکی ایجاد کرده است .

ایمپلنت فوری


اگر شما هم جز دسته افرادی هستید که مشکل بی دندانی شما را نارحت و اذیت کرده ،است ؟ آیا شما هم از مشکلات پروتز مصنوعی خسته شده اید ؟ اگر شما هم به دنبال روشی برای جایگذاری دائمی دندان از دست رفته خود هستید ؟باید بگوییم که با وجود ایمپلنت دندان جای نگرانی نیست . با ایمپلنت دندان شما دیگر مشکلات جویدن و اذیت شدن هنگام تکلم را نخواهید داشت . ایمپلنت سبک زندگی را تغییر داده و راحتی بیشتر ، تغذیه ی مناسب تر و بهتر و امنیت روانی خاطر را در مقایسه با پروتز مصنوعی برای شما فراهم می کند . با ایمپلنت دندان شما می توانید ، به زیبایی لبخند بزنید .


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

دندان مصنوعی (دنچر) مشکلاتی از قبیل تحلیل رفتن استخوان و عدم راحتی بیمار را به همراه دارد ، علاوه بر این عمل جویدن با دندان مصنوعی (دنچر) مشکل است ، و فرد تغذیه مناسب و کافی ندارد و هضم غذا هم با مشکل مواجه است . همچنین ، با دندان مصنوعی (دنچر) بیمار آرامش خاطر ندارد و از اعتماد به نفس کمی برخوردار است . حال آنکه ایمپلنت دندان به عنوان راه حلی برای رفع مشکلات فوق می باشد . ایمپلنت دندان استخوان ها را به طور محکم در جای خود نگه می دارد و با حفظ عرض و ارتفاع استخوان ، مانع از تحلیل رفتن استخوان ها می شود . با این کار ایمپلنت دندانی کیفیت استخوان ها را حفظ می کند .

ایمپلنت دندانی جایگزینی برای دندان از دست رفته است ، ایمپلنت قطعه ای رزوه دار به شکل پیچ می باشد . ایمپلنت در اندازه های مختلف می باشد و به جای ریشه دندان ، داخل استخوان فک جایگذاری می شود ، و از روکش هایی که جایگزین تاج دندان می شوند ، نگهداری می کند . دندان های جدید روی این ریشه ها قرار می گیرند و مثل دندان واقعی به نظر می رسند . استخوان جدید در اطراف این thread یا رزوه ها تشکیل می شود .

جنس ایمپلنت دندان از تیتانیوم خالص یا آلیاژ تیتانیوم می باشد ، که خاصیت بیولوژیکی دارد و با بافت استخوان سازگار می باشد . کاشت معمولی دندان چندین هفته طول می کشد ، بدین صورت که ابتدا فیکسچر داخل استخوان فک قرار داده می شود ، و بعد از مدت ۲ الی ۳ ماه زمان اسئتواینتگریشن ( اتصال کامل استخوان به ایمپلنت ) پروتز ثابت به بیمار تحویل داده می شود . در این میان افرادی هستند ، که می خواهند هرچه زودتر مشکل بی دندانی خود را برطرف کنند ، و بخاطر دغدغه های شغلی که دارند ، نمی توانند زمان زیادی صرف کنند و تمایل دارند ، در طی یک روز یا یک جلسه ، عمل ایمپلنت دندان را تکمیل کرده و صاحب دندان شوند . برای چنین افرادی از روش ایمپلنت فوری استفاده می شود .

در کلینیک دندانپزشکی دنتیست ایران ، عمل ایمپلنت فوری در یک جلسه با استفاده از تکنیک های مختلف موجود توسط متخصصین و دندانپزشکان با تجربه انجام می شود . شرایط و تکنیک کار گزاری ایمپلنت فوری با ایمپلنت های معمولی متفاوت است . و برای انجام آن بایستی طول و عرض استخوان کافی باشد و استخوان تراکم کافی را داشته باشد مزیتی که این روش دارد ، این است پروتز اولیه از مواد پلاستیکی ساخته می شود ، و کمی کوتاه تر است ، و برخلاف پروتز های قبلی از جنس فلز نیست ، به این دلیل که تا زمان جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فشار زیادی به ایمپلنت وارد نشود . در کاشت ایمپلنت فوری گیراولیه استخوان باید ۶۰ تا ۷۰ نیوتن باشد ، در حالی که در ایمپلنت معمولی ، این مقدار ۲۵ تا ۳۰ نیوتن است ، و بایستی تراکم استخوان برای وارد شدن فشار ۶۰ نیوتن به آن کافی باشد .

در اینجا سه تکنیکی را که بیمار با استفاده از آن در یک روز می تواند ، صاحب دندان شود را برای شما معرفی می کنیم ، در واقع عمل جراحی فیکسچر و ایمپلنت هر دو در یک روز انجام می شود ، و در عرض ۲۴ ساعت بیمار صاحب دندان می شود . این تکنیک ها عبارتند از :

۱٫ تکنیک All on 4

مهم ترین مزیت این تکنیک این است که در استخوان های بسیار تحلیل رفته هم قابل استفاده است . هنر علم دندانپزشکی و ایمپلنت این است ، که با تعداد کمی از ایمپلنت ها بتوان پروتز ها و دندان های بیشتری را ساپورت کرد . اساس این تکنیک این است ، که با قرار گرفتن ۴ ایمپلنت ، بتوان فک بالا و پایین را به طور کامل ساپورت کرد . بدین صورت که دو امپلنت با زاویه ی ۳۰ الی ۴۵ درجه در قسمت قدام منتنال فورامن (سوراخ چانه ای) و ۲ عدد دیگر در قسمت قدام منتنال فورامن (سوراخ چانه ای) قرار می گیرد . مزیت دیگری که این روش دارد ، این است که پروتز و ایمپلنت در جای خود محکم و ثابت است . و بیمار به راحتی می تواند غذا بخورد و ایمپلنت خود را در یک روز تحویل بگیرد . این روش در بیمارانی که در پایین فک خود دچار تحلیل رفتگی زیاد استخوان هستند ، روش مناسبی می باشد .

۲٫ بارگذاری فوری ایمپلنت

بارگزاری فوری ایمپلنت به چند روش مختلف انجام می شود ، و بسته به شرایط دهانی بیماران مختلف این روش ها در بین بیماران متفاوت است .

الف – یکی از کاربردهای بارگزاری فوری ایمپلنت در بیمارانی است ، که دندان های خود را به طور کامل از دست داده اند . برای این بیماران از ۶ تا ۸ ایمپلنت در فک استفاده می شود و بیماران پروتز دائکی یا موقت خود را دریافت می کنند .

ب – بی دندانی پارسیل : این روش بارگزاری هم در بین دو دسته از بیماران کاربرد دارد . مورد اول بیمارانی است ، که تک دندان از دست رفته دارند . در این بیماران بعد از گذاشتن ایمپلنت ، پروتز هم چسبانده می شود . ولی برای جلوگیری از خطر شکست ایمپلنت دندان ، بایستی ایمپلنت از تماس با دندان مقابل خارج شود .

مورد دوم بیمارانی هستند ، که تعدادی از دندان های خود را از دست داده اند . در این بیماران هم بعد اط گذاشتن ایمپلنت ، پروتز دندان ها تحویل داده می شود . در این نوع پروتز بیمار بیشتر از دندان های خود برای صحبت کردن و غذا خوردن استفاده می کند ، تا نیرویی به پروتز و ایمپلنت وارد نشود . این پروتز بیشتر جنبه ی زیبایی دارد .

ج – اوردنچرهای متکی بر ایمپلنت : بارگزاری فوری ایمپلنت با اوردنچرهای متکی بیش از ۵۰ سال سابقه دارد . در این روش از پروتز ثابت برای بیمار استفاده می شود . بدین ترتیب که بیمار ، شب ها می تواند ، پروتز ثابت را از دهان خود خارج نماید . و بدین ترتیب می توان خطر عادات پارافانکشنال را می توان در هنگام شب کاهش داد . در این روش چون بخشی از نیروها ، به بافت نرم وارد می شود ، عامل استرس روی ایمپلنت کم می شود .

۳٫ مینی ایمپلنت

مینی ایمپلنت ها (mini dental implant)در مقایسه با ایمپلنت های معمولی (conventional) ، قطر کمتری دارند ، و باریک تر هستند . کاربرد مینی ایمپلنت ها در جاهایی است ، که قطر از ۳ میلی متر کمتر است .قطر ایمپلنت های معمولی ۴/۳ میلیمتر تا ۶ یا ۵/۶ میلی متر می باشد . در حالی که قطر مینی ایمپلنت ها ۱/۸ تا ۲/۸ میلی میتر می باشد . کابرد بیشتر مینی ایمپلنت ها در مورد جایگزاری دندان های لترال می باشد . مینی ایمپلنت ها در اوردنچرها هم کاربرد دارند ، و برای تثبیت دنچر معمولی (دست دندان) و جلوگیری از حرکت زیاد آن ها استفاده می شود .

مزایای ایمپلنت فوری

کاشت و ایمپلنت فوری دندان یکسری مزایایی دارند ، که عبارتند از :

  • سریع و بی انتظار : در ایمپلنت فوری ، کشیدن دندان آسیب دیده و جایگذاری ایمپلنت در یک روز انجام می شود . و ایمپلنت و پروتز مصنوعی که قرار است ، به ایمپلنت بچسبد در یک روز آماده است . مزیت این روش سریع و فوری حاضر شذن آن است و خیلی از افراد را از دغدغه ی منتظر ماندن برای تحویل گرفتن دندان از لابراتوار نجات می دهد .
  • زیبایی : ایمپلنت فوری بیشتر برای دندان های جلویی که تاثیر زیادی در زیبایی دارند ، استفاده می شود .
  • دوام و ماندگاری : ایمپلنت برای جوش خوردن بایستی ثابت باشد و تحرک نداشته باشد . در ایمپلنت فوری ، به دلیل اینکه پروتز موقت از جنس پلاستیک می باشد و قابل سایش است ، در حین غذا خوردن و جویدن ، فشار به پروتز وارد می شود و هیچ فشاری به ایمپلنت وارد نخواهد شد . و در صورت فشار زیاد فقط پروتز موقت از بین می رود و به ایمپلنت هیچ آسیبی وارد نخواهد شد .پروتز های مصنوعی و متحرک مرتبا به ترمیم و بازسازی نیاز دارند ، در حالی که پروتزهایی که به ایمپلنت وصل می شوند ، دائمی هستند ، و در موارد خیلی نادر احتیاج به ترمیم و بازسازی دارند . اگر در استفاده از ایمپلنت به یکسری نکات بهداشتی و مراقبت ها و توصیه های دندانپزشک عمل شود ، ایمپلنت می تواند ، تا پایان عمر دوام بیاورد .
  • جایگزینی مناسب برای تعداد زیادی از دندان های از دست رفته کنار هم یا یک فک بدون دندان : در ایمپلنت فوری تمام قسمت های بدون دندان ایمپلنت می شود ، و این ایمپلنت ها در یک روز توسط پروتز موقت به هم وصل می شوند . ایمپلنت های متصل به هم باعث ثبات ریشه ها شده ، و از جابه جایی و حرکت آن ها جلوگیری می کند . و احتمال موفقیت آمیز بودن و جوش خوردن را افزایش می دهد . و بعد از مدت ۳ الی ۵ ماه که ایمپلنت ها به طور دائم جوش خوردند ، پروتز موقت با پروتز دائمی جایگزین می شود .
  • حس طبیعی : ایمپلنتی که در داخل استخوان فک جاگذاری می شود ، بسیار شبیه دندان طبیعی است ، و بعد از جوش خوردن ایمپلنت به استخوان حسی شبیه به دندان واقعی را ایجاد می کند .
  • حفظ حجم استخوان فک : ایمپلنت نه تنها مانع از تحلیل رفتن استخوان می شود ، بلکه باعث تشکیل استخوان در اطراف فک می شود . و در نتیجه باعث می شود ، که استخوان ها حجم ، یکپارچگی و کیفیت خود را حفظ کنند .
  • بهداشت دهان و دندان : برای اینکه مدت دوام و ماندگاری ایمپلنت دندان زیاد باشد ، لازمه که یکسری نکات بهداشتی را رعایت کنید ، با مسواک زدن ، استفاده از نخ دندان طول عمر ایمپلنت بیشتر می شود و شما می توانید ، به مدت طولانی دندان هایی مثل دندان های دائمی خود داشته باشید .

معایب ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری در کنار مزایای خود ، خالی از معایب نیست . موفقیت عمل ایمپلنت ، در ایمپلنت فوری نسبت به ایمپلنت معمولی ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش می یابد . و این روش فقط به کسانی که به هیچ وجه نمی توانند ، مشکل بی دندانی را تحمل کنند ، توصیه می شود . و همچنین این روش برای کسانی می تواند ، حجم استخوان کافی داشته باشند و نیازی به ترمیم و بازسازی استخوان نداشته باشند .  هزینه ی ایمپلنت فوری زیاد است ، به این دلیل که شما یک پروتز موقت هم به صورت اضافه دریافت می کنید . در واقع هزینه ی یک پروتز را اضافه تر پرداخت می کنید .

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 452 تاريخ : سه شنبه 30 آبان 1396 ساعت: 19:29

طول عمر ایمپلنت دندانی چقدر است؟

/0 دیدگاه /در /توسط

طول عمر ایمپلنت دندانی چقدر است؟ : ایمپلنت دندان ، امروزه به طور تخصصی و گسترده استفاده می شود . و به عنوان  یکی از راهکارها و روش های مطمئن برای حل مشکلات جدی دندانی از جمله مشکلات ظاهری و مقاومتی دندان ها می باشد . در این مقاله در مورد طول عمرایمپلنت دندانی می باشد .

طول عمر ایمپلنت دندانی


عمل ایمپلنت دندانی ، در کلینیک دندانپزشکی دنتیست ایران ، توسط متخصصان و دندانپزشکان با تجربه و مجرب انجام می شود . دندانپزشکان راهکارهایی را به بیماران جهت طولانی کردن ماندگاری ایمپلنت ارائه می دهند . در صورت رعایت این نکات می توانید ، به مدت طولانی از ایمپلنت دندانی به جای دندان دائمی خود استفاده کنید . دندانپزشکان ما در کلینیک دندان پزشکی دنتیست ایران ، آماده ی مشاوره و راهنمایی رایگان شما در زمینه ایمپلنت دندانی هستند ، و به تمام سوالات شما در زمینه ی ایمپلنت دندانی پاسخگو هستند .


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

طول عمر ایمپلنت دندانی چقدر می باشد؟

به دلیل اینکه ایمپلنت دندانی هزینه ی زیادی دارد ، همه ی افراد تمایل دارند که ایمپلنت به مدت زیادی دوام داشته باشند . ایمپلنت های دندانی سوالی که مطرح است ، این است که آیا ایمپلنت دندانی در کوتاه مدت نیاز به ترمیم دارد ؟ ایمپلنت دندانی از جنس تیتانیوم خالص و یا آلیاژ آن است . ایمپلنت های دندانی ، در مقایسه با دندان های طبیعی دچار پوسیدگی نمی شوند ولی نسبت به دندان های طبیعی بیشتر مستعد آسیب هستند ، چرا که تجمع پلاک و جرم اطراف ایمپلنت دندانی زیادتر است . با رعایت یکسری اصول و نکات بهداشتی می توان ایمپلنت دندانی را به مدت سالیان طولانی استفاده کرد . عدم رعایت بهداشت ، منجر به تحلیل رفتن استخوان می شود  و در نتیجه ایمپلنت دچار آسیب شده و نابود می شود .

ایمپلنت ، قابلیت ماندگاری و بقا تا پایان عمر را دارد .

ایمپلنت دندانی ، حدود یازده میلی متر است .استخوان های اطراف ایمپلنت ، به اندازه ی ۱۰٫۱ میلی متر در سال دچار تحلیل می شوند . در حالت ایده آل عمر ایمپلنت حدود ۱۰۰ سال است .

در حالت کلی و معمولی ، حدود ۹۵ درصد از ایمپلنت های جایگذاری شده با استخوان جوش می خورند و تنها ۵ درصد ایمپلنت ها با شکست مواجه می شود .و به عواملی چون تکنیک جراحی، شرایط استخوان و لثه بیمار در ناحیه ایمپلنت و نوع ایمپلنت  مربوط می شود .اندازه طول عمر ایمپلنت دندانی ، به عوامل مختلفی همچون ، سن بیمار ، رعایت اصول و بهداشت توسط بیمار ، سبک زندگی بیمار ، سلامت بیمار  و تخصص و تجربه پزشک بستگی دارد . در بین این عوامل مهم ترین عامل در بقا و طول عمر ایمپلنت دندانی ، مراقبت و نگه داری بیمار می باشد .و در مرحله ی بعدی تجربه و تخصص دندانپزشک اهمیت دارد . برای رسیدن به نتیجه ی دلخواه بیمار باید مسائل بهداشتی را رعایت کند و دندانپزشک هم دقت کافی در جراحی داشته باشد . و در حالت کلی برای کسب نتیجه ی رضایت بخش از ایمپلنت دندانی و افزایش طول عمر آن هم متخصص و هم بیمار وظیفه ی خود را به درستی انجام دهند ، تا به نتیجه ی دلخواهی برسند .

علاوه برموارد ذکر شده ، برند ایمپلنت هم رابطه ی مستقیمی با طول عمر ایمپلنت دارد ،هرچقدر که برند معتبرتر و با کیفیت تر باشد ، طول عمر ایمپلنت هم بیشتر خواهد بود .

برای ماندگاری ایمپلنت دندانی ،  بایستی اصول تخصصی را در کلیه مراحل ایمپلنت ، اعم از تقویت ، بازسازی و ترمیم ایمپلنت ، استفاده از تعداد مناسب ایمپلنت ، طی شدن زمان بازسازی استخوان قبل از شروع کاشت ایمپلنت  ،جراحی ایمپلنت ، و جایگزینی پروتز و مراقبت های بعد از کاشت ایمپلنت ، رعایت کرد .

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 327 تاريخ : سه شنبه 30 آبان 1396 ساعت: 19:27

سن مناسب برای ایمپلنت دندان

/0 دیدگاه /در /توسط

سن مناسب برای ایمپلنت دندان : ایمپلنت درمانی یکی از رویکردهای جدید علم دندانپزشکی برای حل مشکلات ظاهری و مقاومتی دندان ها می باشد ، و به عنوان جایگزینی برای دندان های از دست رفته می باشد . در عین حال که ایمپلنت درمانی مناسب است ، ولی اگر به درستی و در سن مناسب انجام نشود ، نه تنها شیوه ی درمانی مناسبی نخواهد بود ، بلکه منجر به آسیب های جدی هم می شود .

سن مناسب برای ایمپلنت دندان


بسیاری از نوجوانان و جوانان بخاطر دلایل مختلفی از جمله تصادف و یا هر دلیل دیگر دندان خود را از دست می دهند . در این موارد سوالی که پیش می آید ، این است که آیا ایمپلنت دندانی ، روش مناسبی برای درمان است ؟ سن مناسب برای انجام عمل ایمپلنت چقدر است ؟

زمان انجام عمل ایمپلنت بسیار حائز اهمیت است و ایمپلنت باید در سن مناسبی انجام شود . سنی که در آن عمل ایمپلنت انجام می شود ، بسیار مهم است . مرحله رشد ، سن مناسبی برای عمل ایمپلنت گزاری نمی باشد . و اگر عمل ایمپلنت در این مرحله انجام شود ، به دلیل اینکه هنوز رشد فک کامل نشده است و مانع از رشد سایر دندان ها در محل طبیعی خود می شود و منجر به بروز ناهنجاری فک و برهم خوردن و نامنظم شدن ردیف دندان ها می شود و ایمپلنت دندانی کوتاه تر به نظر خواهد رسید . لذا بایستی تا رسیدن به سن ۱۸ سالگی منتظر ماند ، تا اسکلت شکل صورت تکمیل شود .


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

اگر عمل ایمپلنت قبل از سن ۱۸ سالگی انجام شود . و در نواحی از دهان تعدادی دندان از دست رفته داشته باشیم ، و چند ایمپلنت در کنار هم قرار گرفته باشد و پروتزی روی این ایمپلنت ها قرار گرفته باشد ، فشار و نیرویی که به این پروتز وارد می شود ، از رشد اسکتال فک جلوگیری می کند . منجر به مشکلات بعدی می شود .
البته اگر فقط یک دندان از دست رفته وجود داشته باشد ، می توان از ایمپلنت استفاده کرد .

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 354 تاريخ : سه شنبه 30 آبان 1396 ساعت: 19:24

جراحی ایمپلنت درد دارد یا نه ؟

/0 دیدگاه /در /توسط

جراحی ایمپلنت درد دارد یا نه ؟ : ایمپلنت دندانی یکی از نوین ترین روش های جراحی و درمانی در علم دندانپزشکی است ، که تحول و انقلاب عظیمی در عرصه ی دندانپزشکی ایجاد کرده است . یکی از سوالاتی که برای اکثر افراد پیش می آید ، این است که آیا جراحی ایمپلنت درد دارد یا خیر ؟


بسیاری از افراد ، به دلیل انکه ذهنیت بدی از درمان های دیگر دندانپزشکی چون کشیدن دندان و عصب کشی دارند ، تصور می کنند که جراحی ایمپلنت هم با درد همراه است . در اینکه جراحی ایمپلنت دندان دردی نداشته باشد ، عوامل زیادی دخالت دارد . این عوامل عبارتند از :

  • اگر جراحی ایمپلنت توسط متخصص ایمپلنت ، در مدت زمان کوتاه تری انجام شود ، جراحی ایمپلنت دردی نخواهد داشت . بسته به تعداد ایمپلنت هایی که در دهان قرار می گیرد ، زمان جراحی ایمپلنت متفاوت است .
  • تبحر ، تخصص علم و تجربه ی متخصص ایمپلنت ، در موفقیت جراحی ایمپلنت و بدون درد بودن آن بسیار حائز اهمیت است ، سرعت عمل و دقت متخصص درد ناشی از عمل جراحی را کاهش می دهد . مسلما اگر جراح ایمپلنت را با ترومای کمتر و دستکاری کمتری پیوند بزند . بیمار درد کمتری خواهد داشت .
  • قبل از شروع جراحی ایمپلنت ، بایستی استخوان فک به طور کامل بی حس شود . و از مواد بی حس کننده ی قوی با قابلیت ماندگاری بیشتر استفاده شود . تا اینکه بعد از چند ساعت از جراحی ایمپلنت هم ناحیه ی مورد نظر و فک بی حس باشد و بیمار هیچ دردی را احساس نکند .
  • اگر همراه با جراحی ایمپلنت ، درمان های دیگر دندانپزشکی نظیر کشیدن دندان و یا ترمیم و بازسازی استخوان هم انجام شود ، در آن صورت درد ناشی از عمل جراحی ایمپلنت بیشتر خواهد بود .
  • برند ایمپلنت و سیستم آن در درد ناشی از جراحی ایمپلنت بسیار حائز اهمیت است . هر چقدر برند با کیفیت تر و معتبرتر باشد ، درد جراحی ایمپلنت هم کم خواهد بود .
  • برای اینکه عمل جراحی ایمپلنت بدون درد باشد ، به بیمار مسکن و آنتی بیوتیک تجویز می شود .

خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

برای کاهش درد جراحی ایمپلنت بعد از عمل جراحی چه اقداماتی انجام می شود ؟

برای اینکه بیمار درد زیادی از ایمپلنت احساس نکند ، بایستی یکسری نکاتی را رعایت کند . فردی که عمل ایمپلنت را انجام داد ، از کشیدن سیگار خودداری کند ، از خوردن غذاهای داغ اجتناب کند ، و از مکیدن یا پرتاب کردن آب دهان و تف کردن خودداری کند . چرا که عدم رعایت این نکات ، مخصوصا کشیدن سیگار درد ناشی از عمل جراحی را زیاد کرده و منجر به عفونت ناحیه ی جراحی ایمپلنت می شود .

قبل از انجام عمل جراحی ایمپلنت چه اقداماتی باید انجام شود ؟

برای انجام عمل ایمپلنت باید بیمار سلامت جسمانی داشته باشد ، و داشتن هرگونه سابقه ی پزشکی و بیماری خاص باید به پزشک متخصص ایمپلنت گزارش شود ، و در صورت لزوم پرونده پزشکی و آزمایشات را به متخصص ایمپلنت نشان دهد ، و اگر احیانا داروی خاصی مصرف می کند ، آن را هم با پزشک متخصص در میان بگذارد . و همچنین بیمار قبل از شروع عمل جراحی ایمپلنت بایستی غذای سبک و مقوی مصرف کند .

چگونه یک مرکز تخصصی معتبر ایمپلنت را پیدا کنیم؟

در موفقیت آمیز بودن عمل جراحی ایمپلنت ، عوامل مختلفی دخالت دارند ، و در بین این عوامل متخصص با تبحر و با تجربه در موفقیت آمیز بودن نتیجه ی عمل ایمپلنت بسیار تاثیرگذار خواهد بود . لذا قبل از اقدام به عمل جراحی ایمپلنت توصیه می شود ، که حتما به یک متخصص و یک مرکز تخصصی معتبر ایمپلنت مراجعه کنید . برای پیدا کردن مرکز تخصصی معتبر ایمپلنت می توانید تحقیق و پرسش کنید .

در کلینیک دندان پزشکی دنتیست ایران ، عمل ایمپلنت دندانی توسط متخصصین باتجربه با استفاده از روش های جدید تکنولوژی انجام می شود . برای اینکه از کیفیت کار متخصصین این مرکز مطلع شوید ، می توانید از بیمارانی که عمل جراحی ایمپلنت را در این مرکز انجام داده اند ، صحبت کرده و از رضایت بخش بودن یا نبودن عمل اطمینان حاصل کنید . متخصصین ما در کلینیک دندانپزشکی دنتیست ایران ، آماده ی راهنمایی و مشاوره رایگان شما در زمینه ایمپلنت دندان هستند ، و به تمام سوالات شما در این زمینه پاسخگو می باشند .

برای اطلاع بیشتر از معتبر بودن مرکز ایمپلنت و تخصص متخصص ایمپلنت می توان اقدامات زیر را انجام داد .

در مورد متخصص ایمپلنت که قرار است ، عمل ایمپلنت دندانی شما را انجام دهد ، تحقیق کنید و در نظر داشته باشید که کدام متخصص ایمپلنت سابقه ی علمی و تحقیقاتی خوبی در زمینه ی ایمپلنت دندان دارد ، و آیا دارای مقالات علمی مفید و خوب در زمینه ایمپلنت می باشد یا خیر ؟ داشتن اطلاعات و سابقه ی علمی دندانپزشکی بالا ، نشان دهنده تخصص و تجربه کافی در این زمینه است .

در مرحله بعدی بهتر است که نمونه جراحی های ایمپلنت انجام شده توسط متخصص مد نظر را مشاهده کنید ، مسلما متخصص ایمپلنت برای تبلیغ کار خود ، فیلم و عکس نمونه کارهای خود را قبل از عمل ایمپلنت و بعد از عمل ایمپلنت در سایت ها و شبکه های اجتماعی قرار می دهد . شما می توانید ، با دیدن جراحی های کاشت ایمپلنت ، کاشت دندان و یا دیگر درمان های مرتبط از تخصص و تبحر متخصص ایمپلنت آگاهی پیدا کنید .

و در مرحله ی آخر می توانید فیلم های مصاحبه با بیماران در مورد رضایت از انجام عمل جراحی ایمپلنت را مشاهده کنید . قطعا بیمار اگر رضایتی از انجام عمل ایمپلنت نداشته باشد ، حاضر به مصاحبه نخواهد بود .

هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟

در تعیین ایمپلنت دندانی فاکتورهای زیادی دخالت دارد ، این فاکتورها عبارتند از :

• هزینه ی قطعات ایمپلنت ، برای انجام ایمپلنت دندانی نیاز به یکسری قطعات است ، که متخصص ایمپلنت آن را از شرکت وارد کننده ی قطعات ایمپلنت تهیه می کند ، هزینه قطعات ایمپلنت گران است و این هزینه قبل از انجام عمل جراحی ایمپلنت از بیمار اخذ می شود .

  • هزینه متخصص ایمپلنت ، که بستگی به تجربه و مهارت متخصص دارد .
  • هزینه ی لابراتوار
  • هزینه ی مربوط به تهیه ی مواد قالب گیری
  • هزینه ی مربوط به دستمزد تکنسین لابراتوار
  • هزینه ارسال کار و بازگشت آن و ساخت پروتز موقت
  • هزینه ی تعداد دندان های ایمپلنت شده . هرچه تعداد بیشتری از دندان ها ایمپلنت شود ، هزینه هم بیشتر خواهد بود .

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 405 تاريخ : سه شنبه 30 آبان 1396 ساعت: 19:23

کاشت دندان ایمپلنت به صورت تخصصی , هزینه و قیمت کاشت دندان ایمپلنت

/0 دیدگاه /در /توسط

کاشت دندان ایمپلنت به صورت تخصصی , کاشت ایمپلنت دندانی , متخصص کاشت ایمپلنت دندان , هزینه کاشت دندان ایمپلنت , قیمت کاشت ایمپلنت دندان : هر یک از شما ممکن است ، به هر دلیلی یک یا تعدادی دندان های خود را از دست داده باشید و به مشکل بی دندانی دچار شده باشید . و در هنگام صحبت کردن ، خندین و یا جویدن مشکل داشته باشید . با مشکل بی دندانی و عدم جویدن غذا ممکن است ، شما دچار سو تغذیه هم بشوید . ولی لازم نیست ، نگران باشید ، امروزه ایمپلنت دندانی به عنوان راهکاری برای حل مشکل بی دندانی است و می تواند مشکلات ظاهری و مقاومتی دندان ها را حل کند . ایمپلنت و کاشت دندان با ریشه های دندان افتاده جایگزین می شود ، و استخوان فک را حفظ کرده و از تحلیل رفتن استخوان جلوگیری می کند .

کاشت دندان ایمپلنت


تعریف درست از ایمپلنت

ایمپلنت دندانی راهکاری است ، که سلامت دندان ها را بر می گرداند و در واقع نوعی بازسازی و احسای سلامت دندان به شمار می رود . ایمپلنت دندانی مشکلات جویدن ، حرف زدن درست ، و زیبایی دندان ها را حل می کند . عمل ایمپلنت به زیبایی فرد می افزاید ، و باعث می شود که لبخندی زیبا را برای شما به ارمغان بیاورد . و سلامتی دندان هایتان را به شما برگرداند . برای انجام ایمپلنت دندانی فرد بایستی از سلامت جسمانی کافی برخوردار باشد ، افرادی که دچار بیماری دیابت و پوکی استخوان هستند ، مجاز به استفاده از ایمپلنت دندانی نمی باشند ، و همچنین افراد سیگاری و افرادی که روزانه ۲۰ نخ سیگار می کشند ، کاندید مناسبی برای انجام عمل ایمپلنت دندانی نمی باشند .

مراقبت از ایمپلنت دندانی بسیار حائز اهمیت است ، و باید از ایمپلنت به خوبی حفاظت کرد . ایمپلنت دندانی در واقع نوعی دندان طبیعی حساب می شود ، و باید مثل دندان طبیعی و حتی بیشتر از دندان طبیعی از آن مراقبت کرد . تفاوت بین دندان طبیعی و ایمپلنت دندانی این است ، که دندان طبیعی بعد از مدتی ممکن است ، دچار پوسیدگی شود ، ولی ایمپلنت دندانی دچار پوسیدگی نمی شود . ولی در ایمپلنت دندانی این امکان وجود دارد ، که لثه ها دچار بیماری شود ، در این صورت درمان مشکل خواهد بود .

اگر درمان ایمپلنت به درستی انجام نشود ، عمل ایمپلنت دندانی دچار شکست می شود و ایمپلنت بعد از مدتی لق می شود . قبل از اینکه به درمان ایمپلنت اقدام کنید ، بایستی در انتخاب دندانپزشک متخصص دقت کافی داشته باشید . چون دندانپزشکی که تخصص کافی در این زمینه نداشته باشد ، درمان مناسبی را هم انجام نخواهد داد . برای کسب نتیجه ی دلخواه و رضایت بخش از انجام ایمپلنت دندانی باید پیش متخصص رفت .

ایمپلنت دندانی نوعی گیرنده دندان است ، و باید به گونه ای باشد ، که به فک آسیبی وارد نکند . در ادامه ی این مقاله شما را با ایمپلنت دندانی بیشتر آشنا می کنیم . ایمپلنت نگه دارنده دندان ، از نوع اورندچر می باشد ، این نوع ایمپلنت توسط متخصص درون فک کاشته می شود . در مواردی که استخوان فک دچار تحلیل شود ، حجم استخوان رفته رفته کم می شود . و فرد نمی تواند غذا بخورد و در صحبت کردن هم دچار مشکل می شود .

برای کاشت ایمپلنت دندان ، حجم استخوان فک بایستی کافی باشد . ایمپلنت به عنوان دست نگه دارنده فک پایین عمل می کند . چون که دست دندان فک پایین بیمار لق است ، و ممکن است با مشکل روبه رو شود . ایمپلنت را می توان هم در فک پایین و هم در فک بالا استفاده کرد .

اگر استخوان های فک بیمار به گونه ای باشد ، که قادر به نگه داری دندان مصنوعی نباشد ، در این صورت می توان از ایمپلنت دندانی استفاده کرد و همچنین در مواردی که هزینه ی پروتز ثابت خیلی زیاد باشد می توان از ایمپلنت دندانی استفاده کرد ، چرا که در داخل فک دهان ۶ تا ۸ ایمپلنت دندانی کار گذاشته می شود .


 

 

خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.

 


اگر بخواهید برای گیر کردن دندان های مصنوعی در داخل فک از ایمپلنت استفاده کنید ، برای این کار دو روش وجود دارد ، در هر دو روش نیاز به ۲ ایمپلنت می باشد ،که این روش ها به نحوه ی سوار کردن ایمپلنت ها بستگی دارد . این روش ها عبارتند از :

بال اتجمنت

می توان در داخل فک هر کدام از ایمپلنت ها را با استفاده از قطعه ی روی آن به پروتز دندانی روی آن وصل کرد . ایمپلنت دندانی به شکل گوی می باشد ، و با استفاده از دکمه های زیر و رو به کار گذاشته می شود ، این ایمپلنت ها با صدای کلیک به هم وصل می شوند و پروتز ایمپلنت روی آن ثابت می شود . حالت بسته شدن می تواند ، به صورت برعکس باشد ، به گونه ای که قسمت مادگی در ایمپلنت و قسمت نرینگی در پروتز قرار می گیرد . که به این عمل بال اتجمنت گفته می شود .

بارانچمنت

بار انچمنت نوعی میله ی فلزی باریک بار است ، که ایمپلنت ها را به هم متصل می کند . تا در داخل استخوان فک قرار بگیرند . این میله ی فلزی یک کلیپس دارد ، که با استفاده از کلیپس دست دندان به بار وصل می شود .

قسمتهای مختلف در ایمپلنت ها

  • بدنه ی اصلی
  • قسمت اباتمنت
  • قسمت تاج

بدنه ی اصلی

جنس ایمپلنت دندانی از تیتانیوم می باشد ، ایمپلنت یک پایه از جنس تیتانیوم دارد ، این پایه به شکل پیچ می باشد . متخصص ایمپلنت ، برای کاشت این پایه ، ابتدا لثه را برش می دهد ، تا به قسمت استخوان فک برسد ، و سپس با استفاده از ریل هایی استخوان را باز می کند و پایه ها را در داخل استخوان جای می دهد .
هزینه ی ایمپلنت دندانی زیاد است ، و تیتانیوم بودن جنس ایمپلنت دندانی یکی از دلایل گران بودن آن می باشد . نحوه ی ساخت ایمپلنت دندانی به گونه ای است ، که استخوان های مجاور را به ساخت استخوان وادار می کند ، تا در اطراف آن باعث چسبندگی پایه ای شود ، در واقع ایمپلنت به طور هوشمند باعث ساخت استخوان می شود ، تا مانند دندان طبیعی قدرتمند به نظر برسد . این مرحله از کار تاثیر زیادی در درمان دارد .

اباتمنت

اباتمنت در واقع اتصال دهنده ی ایمپلنت با تاج ایمپلنت است . بعد از قرار گرفتن بدنه ی اصلی ، اباتمنت روی ایمپلنت گذاشته می شود . در واقع اباتمنت به عنوان نگه دارنده ایمپلنت است ، که در سه نوع مختلف وجود دارد :

  • نوع اول پیچی می باشد .
  • نوع دوم به تنه ی اصلی چسبیده می شود .
  • نوع سوم اوردنچری در دست دندان می باشد .

هر یک از انواع اباتمنت ها کاربرد متفاوتی دارند و بسته به تشخیص دندانپزشک و متخصص می توان از هرکدام از آن ها استفاده کرد ، هر یک از این ها اتصالاتی را ایجاد می کنند ، که مانند دکمه هایی درون همدیگر قرار می گیرند ، این اتصالات با فشار از هم جدا می شوند . و می توانند به صورت زاویه دار و یا مستقیم در داخل تنه ی اصلی قرار بگیرند .

قسمت تاج برای کاشت دندان ایمپلنت

قسمت تاج دندان ، با استفاده از لابراتوار ، بعد از قالب گیری روی ایمپلنت ساخته می شود ، تاج ایمپلنت در واقع مثل روکش دندانی عمل می کند . دندانپزشک بایستی دقت کافی را در ساخت روکش مناسب برای دندان داشته باشد ، روکش باید به گونه ای باشد ، که هم باعث زیبایی شود ، و هم عمل جویدن با آن راحت باشد . و همچنین قسمت تاج دندان باید بهداشتی باشد و باعث عفونت لثه نشود .

نصب ایمپلنت

برای اینکه عمل ایمپلنت با موفقیت انجام شود ، بایستی مدت زمانی صبر کرد ، تا پایه ی تیتانیومی ایمپلنت ، درون استخوان فک قرار بگیرد ، و بعد از آن به نصب تاج ایمپلنت اقدام کرد. امروزه ساخت تجهیزات ایمپلنت ، با پیشرفت های زیادی همراه بوده است ، با تغییراتی که در ساخت ایمپلنت انجام شده است ، و موادی که در ساخت ایمپلنت به کار رفته است ، باعث می شود ، که استخوان سازی تحریک شده ، استخوان ها سفت شود ، تا ایمپلنت سریعا بتواند ، به استخوان بچسبد . حداقل زمانی که می توان برای پشت سرهم بودن عمل کاشت ایمپلنت و نصب تاج در نظر گرفت ، دو جلسه درمانی می باشد .

ممکن است ، که شما هم یک یا چند دندان خود را از دست داده باشید ، و در هنگام غذا خوردن و تکلم دچار مشکل شده باشید . در زمان قدیم راه حل مشکل بی دندانی این بود ، که دندان های خود را بکشید ، و به جای آن از دندان های مصنوعی استفاده کنید . هزینه ی کاشت دندان هم تقریبا با هزینه ی ساخت دندان مصنوعی یکسان بود . ولی امروزه علم دندانپزشکی پیشرفت زیادی کرده است ، و روز به روز به تکنولوژی های مورد استفاده افزوده می شود . امروزه با وجود ایمپلنت دندان دیگر جای نگرانی برای دندان های پوسیده نیست ، و حتی اگر شما به کشیدن دندان های پوسیده خود مجبور شدید . با وجود ایمپلنت می توان این مشکل را حل کرد ، هرچند که هیچ چیزی نمی تواند جای طبیعی را بگیرد ، ولی عمل ایمپلنت دندانی یک درمان بسیار مفید و مناسب می باشد .

هزینه ی نصب و کاشت ایمپلنت به عوامل مختلفی بستگی دارد ، و هزینه ی نهایی ایمپلنت دندانی بعد از معاینه ی دندان های شما توسط متخصص ایمپلنت تعیین می شود . ایمپلنت دندانی امروزه تحول عظیمی در علم دندانپزشکی ایجاد کرده است . و خیلی از افراد را از مشکل بی دندانی رها کرده است . ایمپلنت دندانی یک روش آسان برای درمان است ، و معمولا عارضه ی چندانی هم ندارد .

امروزه کاشت دندان ، جایگزین تمام روش های قدیمی شده است و یک روش کاملی می باشد . در این روش هم تاج دندان و هم ریشه ی دندان به خوبی روی فک قرار می گیرد . اگر می خواهید در مورد ایمپلنت دندانی اطلاعات زیادی کسب کنید ، در ادامه ی این مقاله با ما همراه باشید .

ایمپلنت دندانی یک پایه فلزی از جنس تیتانیوم می باشد ، که کاملا با سلول های بدن سازگار می باشد . این پایه داخل فک فرو می رود ، نقش ریشه ی دندان را بازی می کند . این پایه از فک بیرون می زند ، روی این پایه دندان مصنوعی که شبیه به دندان طبیعی است ، قرار داده می شود . هزینه ی کاشت ایمپلنت به میزان تخصص و مهارت متخصص ایمپلنت و همچنین کیفیت مواد به کار رفته در ساخت ایمپلنت بستگی دارد . بعد از اینکه پایه ی تیتانیومی در داخل فک فرو رفت ، به مدت ۳ الی ۴ روز زمان لازم است ، تا فک با عمل استخوان سازی مجدد ،دیواره این پایه فلزی را در بر بگیرد و به طور کامل آن را احاطه کند . بعد از اینکه بخش فلزی به طور کامل در داخل استخوان فک ثابت شد .نوبت آن می رسد که روی پایه ی بیرون مانده ، یک تاج شبیه دندان طبیعی قرار داده شود . بهترین سن برای انجام ایمپلنت دندانی در بانوان ، بعد از سن ۱۵ سالگی و در آقایان بعد از سن ۱۸ سالگی می باشد .

ایمپلنت دندانی نواع مختلفی دارد ، و ممکن است ، این سوال پیش بیاید که کدام یک از انواع ایمپلنت ها برای کاشت ایمپلنت دندان مناسب است . باید بگوییم که همه ی تجهیزات ایمپلنت موجود در بازار ، مناسب هستند . توصیه ی ما به شما این است ، که ابتدا به یک متخصص با تجربه و خوب در کاشت ایمپلنت دندانی مراجعه کنید . خود پزشک می داند ، که کدام یک از انواع ایمپلنت ها برای شما مناسب تر خواهد بود .
هزینه ی کاشت ایمپلنت دندانی در بین متخصصین ایمپلنت دندانی متفاوت است و به تجربه و مهارت وی بستگی دارد . اما سوالی که مطرح است ، این است که چرا هزینه ی کاشت ایمپلنت دندانی نسبت به دیگر روش های درمانی بیشتر است ؟

یکی از مهم ترین دلایل گران بودن ایمپلنت دندانی ، بخاطر هزینه ای است ، که برای کاشت ایمپلنت در لثه می باشد . هزینه ی فیکسچر و سایر قطعات پروتزی هم که جای خود دارد .

گاهی اوقات برای حالتی که دندان از دست رفته بین دو دندان طبیعی قرار دارد ، از روش دندان مصنوعی استفاده می شود ، بدین صورت که دو دندان کناری تراش داده می شود ، تا دندان مصنوعی بین آن دو دندان قرار بگیرد . نقطه ی ضعفی که این روش دارد ، این است ، که شما با این کار دندان های طبیعی سالم را در معرض آسیب قرار می دهید و چون برای دندان مصنوعی تکیه گاهی وجود ندارد ، مانع از رشد و تکمیل استخوان می شود ، و استخوان تحلیل می شود . اما اگر از روش کاشت دندان ایمپلنت به جای دندان از دست رفته استفاده کنید ، در آن صورت نگرانی از بابت تحلیل رفتن استخوان نخواهید داشت .

اگر شما چندین دندان از دست رفته به صورت پشت سر هم داشته باشید ، و فضای خالی زیادی ب به وجود آمده باشد . در آن صورت بهترین روش استفاده از پروتز متحرک است . در پروتز متحرک به تراشیدن دندان های مجاور نیازی نیست و در نتیجه دندان های مجاور دچار آسیب نمی شوند ، تنها علتی که می تواند ، به صورت تدریجی باعث لق شدن دندان های مجاور شود و در نهایت پوسیدگی آن ها شود ، فشار و سنگینی است ، که این پایه ها به دندان های مجاور وارد می کنند .

در مورد این روش هم بهترین پیشنهاد این است ، که از روش کاشت ایمپلنت دندانی برای این مورد استفاده شود ، چرا که هم مانع رسیدن آسیب به دندان های مجاور می شود ، و هم اینکه از تحلیل رفتن استخوان جلوگیری می کند .

اگر شما تمام دندان های خود را از دست داده باشید ، و برای حل مشکل بی دندانی ، از روش پروتز متحرک استفاده کنید ، در آن صورت در صحبت کردن و جویدن دچار مشکل خواهید شد و ممکن است ، دهان شما زخم شود . در این حالت هم بهترین و مناسب ترین روش درمانی ، کاشت ایمپلنت دندان است . هزینه ی کاشت ایمپلنت دندان ، نسبت به سایر روش ها گران تر است ، ولی در عوض زیبایی و راحتی را برای شما به ارمغان می آورد .

سوال دیگری که در مورد ایمپلنت دندانی مطرح می باشد ، این است ، که آیا امکان پس زدن ایمپلنت دندانی بعد از کاشت ایمپلنت دندان وجود دارد ؟

جواب خیر می باشد . پیوند ایمپلنت بر خلاف سایر پیوند هایی همچون ، پیوند ریه ، قلب و کلیه پس نمی زند ، ولیی برخی از بیماران ممکن است ، که ایمپلنت خود را از دست بدهند ، که بخاطر دلایل زیر می باشد :

  • یکی از دلایلی که منجر به شکست کاشت ایمپلنت دندانی می شود ، جراحی نامناسبی است ، که توسط دندانپزشکی انجام شود ، که تجربه و تخصص کافی در زمینه کاشت ایمپلنت را نداشته باشد .
  • دومین دلیل شکست کاشت ایمپلنت دندانی ، فشار و ضربه ای ناگهانی است ، که به ایمپلنت وارد می شود .
  • سومین دلیل شکست کاشت ایمپلنت دندانی ، پروتز نامناسب می باشد .
  • عدم رعایت بهداشت دهان و دندان هم می تواند ، عامل دیگری در شکست ایمپلنت دندانی باشد .

با اینکه هزینه ی کاشت ایمپلنت دندانی نسبت به دیگر روش های درمانی بیشتر است ، ولی ایمپلنت دندانی دارای یکسری مزایایی است ، که آن را نسبت به روش های دیگر مقرون به صرفه تر کرده است :

  • راحتی در استفاده
  • مقاومت بالا
  • عمل جویدن راحت تر می شود .
  • زیبایی و جذابیت چهره را به ارمغان می آورد .
  • میزان رضایت بیماران در این روش ، نسبت به روش های درمانی دیگر بیشتر است .

کاشت دندان ایمپلنت چیست؟

ایمپلنت دندانی ، فرم ها و پست هایی است ، که با انجام عمل جراحی در داخل استخوان فک و در زیر لثه قرار می گیرد . و در هنگام کاشت دندان ایمپلنت ، از این فرم ها و گست ها جهت کاشت دندان استفاده می شود .

دندان ایمپلنت ، بایستی به عنوان تکیه گاهی برای دندان مصنوعی باشد ، و دندان مصنوعی بتواند روی آن به خوبی قرار بگیرد ، روی ایمپلنت یکسری پل هایی وجود دارد ، که باعث می شود پروتز روی آن ثابت و محکم باشد و لیز نخورد ، و در دهان حرکت نداشته باشد ، این کار منجر به راحتی در جویدن غذا و صحبت کردن می شود . روکش هایی هم که روی دندان ایمپلنت گذاشته می شود ، باعث می شود ، که فرد احساس طبیعی تری داشته باشد ، و ایمپلنت را مثل دندان طبیعی حس می کند ، در حالی که دندان مصنوعی این چنین نیست .

استفاده از دندان مصنوعی ، به علت لغزندگی آن . عدم ثابت بودن در داخل دهان منجر به نارضایتی بسیاری از بیماران است ، چرا که دندان مصنوعی ممکن است ، باعث زخم دهان شود ، و منجر به تحلیل استخوان و ضعف استخوان بندی می شود ، و عملکرد دهان با محدودیت مواجه می شود .

از پل ها برای ثابت نگه داشتن دندان ایمپلنت استفاده می شود . این پل ها به اطراف دندان های مجاور وصل می شوند . با استفاده از پل ها دیگر نیازی به نگه داشتن دندان ها با استفاده از دندان های مجاور نمی باشد .

برای اقدام به کاشت ایمپلنت دندانی ، بایستی از سلامت کامل دهان و دندان برخوردار باشید ، و لثه های شما کاملا سالم باشد ، و عفونت نداشته باشد . برای انجام عمل کاشت ایمپلنت دندانی ، بایستی حجم استخوان کافی باشد ، در صورت نیاز عمل ترمیم استخوان هم انجام می شود ، برای موفقیت آمیز بودن عمل ایمپلنت دندانی بیمار بایستی بهداشت دهان و دندان را به طور کامل رعایت کند .

دلایلی کاشت دندان ایمپلنت

دلیل کاشت ایمپلنت دندانی به خاطر مزایای فوق العاده آن می باشد ، در زیر به برخی از علل دیگر برای استفاده از ایمپلنت دندانی به جای دندان از دست رفته اشاره می کنیم :

  • با داشتن همه ی دندان ها در دهان بر زیبایی و جذابیت چهره افزوده می شود ، و فرد اعتماد به نفس بیشتری را دارد ، چرا که با دندان های منظم و زیبا بیشتر مورد توجه دیگران واقع می شود تا اینکه دندان های از بین رفته داشته باشد.
  • ازبین رفتن دندان های طبیعی در دهان در نهایت منجر به تحلیل رفتن استخوان فک می شود ، و این استخوان رفته رفته کاهش پیدا کرده و آب می شود و با کاشت دندان ایمپلنت می توان این استخوان را درمان کرد و ظاهر خوبی به فک داد.
  • از بین رفتن دندان ها عمل جویدن به خوبی انجام نمی شود و شاید فرد دیگر نتواند همه نوع غذایی را بخورد و این رژیم غذایی ضعیف بر سلامت فرد تاثیر بدی خواهد گذاشت و او را با خطر روبرو می کند . همانطور که میدانید سبزیجات خام ملزم به جویدن داشته و اگر با نبود دندان در جویدن مشکل پیدا شود فرد دیگر نمیتواند آن ها را مصرف کند و با مخلوط کردن آن ها و پوره کردن یا پختن آن ها نیز قابل استفاده نبوده و به ندرت استفاده شده و همین منوال به رژیم غذایی تاثیر می گذارد .
  • با کمبود دندان در دهان نحوه ی گاز گرفتن و خورد کردن غذا تغییر می کند و همین امر منجربه بروز مشکلاتی برای مفصل فک خواهد شد .
  • با از دست رفتن دندان حالت حرف زدن تغییر می کند و از اعتماد به نفس فرد کاسته می شود و فرد دیگر نمی تواند ، حضور موثری در جمع داشته باشد . و گوشه گیر می شود .

انواع کاشت دندان ایمپلنت

جنس دندان ایمپلنت از فلز تیتانیوم خالص می باشد . از فلز تیتانیوم به دلیل کیفیت بالای آن برای ایمپلنت دندانی استفاده می شود ، چرا که فلز تیتانیوم ، در سطح خود لایه ای ایجاد می کند ، که از خوردگی و از بین رفتن و تحلیل آن جلوگیری می کند . تیتانیوم در برابر کلیه ترکیبات مثل اسید ، نمک و اکسیژن مقاوم است . این فلز غیر قابل مغناطیسی است و مقاومت آن زیاد است .

کاشت دندان طبیعی یک روش خیلی مناسب برای حل مشکل بی دندانی است ، چرا که مثل دندان طبیعی عمل می کند ، ایمپلنت دندان به عنوان جسم خارجی نیست ، و توسط استخوانی که در آن کاشته شده کامل نگه داشته می باشد ، و پس زده نمی شود . ایمپلنت دندانی به رشد استخوان ها هم کمک کرده و خود را در داخل فک به طور محکم نگه می دارد .

کاشت ایمپلنت دندانی انواع مختلفی دارد ، که عبارتند از :

ایمپلنت ریشه ای

یکی از انواع رایج کاشت ایمپلنت دندانی ، ایمپلنت ریشه ای است ، به این کاشت دندان ایمپلنت ریشه ای ، شکل درون استخوانی هم گفته می شود . ایمپلنت ریشه ای با طول و پهنای متفاوت به صورت مخروطی شکل داخل استخوان فک جا داده می شود . برای اینکه عمل کاشت ایمپلنت دندانی با موفقیت انجام شود ، بایستی در داخل استخوان فک ، فضای کافی برای کاشت ایمپلنت وجود داشته باشد ، تا به عنوان پایه ای برای ایمپلنت باشد . تصمیم گیری در مورد اینکه از پل یا دندان مصنوعی به همراه روکش استفاده شود ، بستگی به استخوان فک دارد .

ایمپلنت چارچوب راموس

کاربرد این نوع کاشت ایمپلنت دندانی زمانی است ، که استخوان فک پایینی از ضخامت کافی برای کاشت دندان برخوردار نباشد . این نوع ایمپلنت چارچوبی دارد ، که در گوشه ی عقب استخوان ، نزدیک چانه قرار می گیرد . اگر بافت اطراف ترمیم شد ، در اطراف بالای لثه یک میله ی نازک قابل مشاهده است . دندان مصنوعی و پل بایستی به گونه ای ساخته شود ، که با میله متناسب باشد . در صورت نازک بودن استخوان فک ، می توان آن را ثابت نگه داشت و از شکستگی دندان در آن جلوگیری کرد .

شرایط کاشت دندان ایمپلنت

تشخیص اینکه شما می توانید ، از عمل کاشت ایمپلنت دندانی استفاده کنید یا خیر ، بر عهده ی متخصص است . در مرحله ی اول ضروری است ، که شما به یک متخصص ایمپلنت با تجربه مراجعه کنید ، متخصص دندان های شما را معاینه می کند ، و بعد از اینکه سوابق و بیماری های دهانی شما را مورد بررسی قرار داد ، برای کسب اطلاعات بیشتر از دندان ها عکس رادیولوژی هم می گیرد . برای کاشت دندان ایمپلنت بایشتی یکسری شرایطی داشت ، این شرایط عبارتند از :

  • برای کاشت دندان ایمپلنت بایستی لثه ها از سلامت کامل برخوردار باشند .
  • برای کاشت ایمپلنت دندانی ، بایستی استخوان فک محکم و قوی باشد ، تا ایمپلنت درون استخوان فک قرار بگیرد .
  • سلامت روزانه ی دهان و دندان ضروری است ، بایستی بهداشت رعایت شود .

ایمپلنت دندان یا همان پیوند اعضا از زمان های قدیم در علم پزشکی و دندانپزشکی کاربرد داشته است . به عبارت دیگر به هر جسم خارجی که در داخل بدن ، به عنوان یکی از اعضای بدن جایگزین شود ، و با بافت های بدن ارتباط موفقیت آمیزی داشته باشد ، لمینت گفته می شود . ایمپلنت دندانی عملی است که در پی آن یک پیچ به جای ریشه جایگذاری شده و روی آن با دندان مصنوعی پوشش داده می شود .

تاریخچه ی علم دندانپزشکی به قدمت پوسیدگی دندان ها می باشد . ترمیم دندان توسط فلزات و مواد مختلف از از زمان های قدیم در بین مردم رایج بوده است . انسان ها از زمان های قدیم به دنبال راه حل هایی برای برطرف کردن رفع پوسیدگی دندان بوده اند ، برای رفع این مشکل روش های مختلفی وجود داشته است . در واقع عمل روکش دندان ها در بین افراد از عصر باستان وجود داشته است .

بعد از گذشت چند قرن ، برای تراشیدن دندان ها ماشین های دستی ساخته شد . این ماشین ها با نسوج از دست رفته با فلزات و مواد مختلف دیگر که مورد استفاده دندانپزشکان بود ، جایگزین شد . بعد از آن دستگاه های دندانپزشکی که با پدال کار می کردند ، وارد عرصه ی بازار شدند . این دستگاه ها تا حدود ۴۰ سال پیش در ایران کاربرد داشت ، ولی در آن زمان هم هنوز خبری از بی حس کننده ها نبود و عمل پر کردن و کشیدن دندان با درد همراه بود .

بعد از اختراع برق ، دستگاه برقی هم مورد ساخت قرار گرفت . دستگاه برقی در اوایل در اروپا و آمریکا استفاده می شد ، بعد از گذشت نیم قرن در ایران هم مورد استفاده قرار گرفت . دندانپزشکی در ایران قبل از تأسیس مدرسه دارالفنون حرفه ای غیر علمی و تجربی تلقی می شد ، و بیماری های مربوط به لثه ، و پوسیدگی دندان ها تا حدودی توسط سلمانی ها ، زرگرها و برخی افراد دیگر مورد معالجه قرار می گرفت . در آن زمان ها برای تسکین درد دندان ، از داروهای گیاهی استفاده می شد ، و همچنین عمل کشیدن دندان توسط وسیله ای به نام کلبتین انجام می شد .

بعد از تاسیس مدرسه ی دارالفنون ، تعدادی دندانپزشک با مدرک دکترای عالی و تجهیزات دندانپزشکی وارد ایران شدند . و به صورت تدریجی مواد جدید به ایران وارد شدند . و برای اولین بار در ایران و شهرستان ها مورد استفاده قرار گرفت . هم اکنون در کشور ما دندانپزشکی ۱۰ رشته تخصصی مختلف را به خود اختصاص داده است .

ایمپلنت دندان چیست؟

یکی از علت های پوسیدگی و از بین رفتن دندان ها عدم رعایت بهداشت دهان و دندان می باشد . با از دست رفتن دندان ، فرد زیبایی چهره و زیبایی خنده خود را از دست می دهد . و فرد قادر به جویدن مواد غذایی نخواهد بود . راه حل هایی برای جایگزین کردن دندان ها به این افراد پیشنهاد می شود ، می توان با به کارگیری هر یک از این راه حل ها ، می توان مشکل بی دندانی را حل کرد . برخی از راه حل ها موقتی هستند ، و یا اینکه برای فرد رضایت بخش نمی باشند .

ایمپلنت دندان ، بهترین جایگزین برای دندان از دست رفته است ، که عملکرد آن با دندان طبیعی هیچ فرقی ندارد . ایمپلنت دندان می تواند ، با استخوان فک پیوند بخورد ، و به عنوان جزئی از بدن شما شود . با به کارگیری ایمپلنت دندانی ، هم سلامت دندان های شما برمی گردد و هم به زیبایی چهره و لبخند شما افزوده می شود ، با جذابیت چهره اعتماد به نفس شما هم برمی گردد .

بعد از انجام ایمپلنت دندانی رعایت بهداشت دهان و دندان ، برای موفقیت آمیز بودن و عدم شکست اسمپلنت دندانی بسیار حائز اهمیت است . به طور مداوم مسواک بزنید ، و از نخ دندان استفاده کنید . رعایت بهداشت دندان ، عمر دندان و ایمپلنت را زیاد می کند و به عنوان یک دندان ثابت عمل می کند .

برای جلوگیری از پوسیدگی دندان ، چه روش هایی وجود دارد؟

در هر بیماری ، پیشگیری و جلوگیری بهتر از درمان است . برای پیشگیری از یک بیماری بایستی ابتدا علل بروز آن بیماری را شناسایی کرد و سپس با از بین بردن علل بروز آن بیماری ، در برابر بیماری پیشگیری کرد .

پوسیدگی دندان ، نوعی بیماری عفونی است ، پوسیدگی دندان غیر واگیر و قابل پیشگیری است . زیاد شدن میکروب های دندان و همراه شدن این میکروب ها با مواد قندی در طولانی مدت باعث بروز پوسیدگی در دندان ها می شود . پلاک دندانی محل جمع شدن قند های مورد استفاده ی میکروب ها ، و محلی برای تجمع و فعالیت این میکروب ها می باشد . این میکروب ها به مرور زمان باعث از بین رفتن مواد معدنی مینا و عاج دندان می شود . برای جلوگیری از پوسیدگی دندان ، بایستی عواملی را که باعث ایجاد میکروب ها و قندها در دهان هستند ، را از دهان خارج کرد ، و برای این کار بایستی پلاک دندان حذف شود .

برای پیشگیری از پوسیدگی دندان ، بایستی عوامل زیر را در نظر گرفت ، و با دقت به این عوامل عمل کرد ، تا مانع از پوسیدگی دندان ها شد :

  • تقویت کردن دندان ها
  • تغذیه ی مناسب و خوردن شیر
  • حذف کردن میکرو ارگانیسم از دهان
  • مصرف مواد قندی را کنترل کرد و تا حدودی مصرف آن را کاهش داد ، و مواد قندی طبیعی را به جای آن جایگزین کرد .

کاشت دندان ایمپلنت

کاشت ایمپلنت دندان ، روشی برای ایجاد دندان های مصنوعی و جایگزینی دندان یا دندان های از دست رفته می باشد . ایمپلنت دندان به طور دائمی و همیشگی در داخل دهان شما قرار می گیرد . کاشت ایمپلنت دندان یکسری مزایایی دارد ، که در ادامه به این مزایا هم خواهیم پرداخت .

کاشت و ایمپلنت دندانی به جای دندان از دست رفته ، نشان دهنده ی این است ، که شما به زیبایی و سلامت دندان های خود ارزش قائل هستید ، و برای این کار هزینه و وقت صرف می کنید . تشخیص اینکه شما به ایمپلنت نیاز دارید یا خیر ، بر عهده ی متخصص ایمپلنت می باشد ، و در وحله ی اول ، مراجعه به متخصص ایمپلنت امری ضروری است ، توصیه می شود ، که به یک متخصص با اطمینان و باتجربه مراجعه کنید .متخصص بعد از معاینه ی دندان های شما ، به شما اطلاع می دهد ، که آیا دندان های شما نیاز به ایمپلنت دندانی دارد ، یا اینکه بایستی کشیده شود و یا اینکه می توان مشکل دندان را با ترمیم اصلاح کرد .

برای حل مشکل دندان ، روش های مختلفی وجود دارد ، تشخیص اینکه کدام روش برای مشکل دندان شما روش مناسب تری است ، بر عهده ی دندانپزشک متخصص می باشد . اصلا شاید نیازی به ایمپلنت دندانی نباشد و با ترمیم و اصلاح مشکل دندان شما حل شود . ممکنه یکی از دندان های شما از قسمتی بریده شده باشد ، که در اینصورت آن قسمت ترمیم و اصلاح می شود ، و توسط دندانپزشک پر می شود و نیازی به کشیدن دندان یا عمل ایمپلنت نیست .

کاشت دندان ایمپلنت ، روشی است که در آن یک پایه ی تیتانیومی کاشت می شود ، این پایه نقش ریشه ی دندان را بازی می کند . پایه ی تیتانیومی بایستی به گونه ای ساخته شود ، که بتواند با استخوان فک پیوند و جوش بخورد . بعد از قرار دادن این پایه ی تیتانیومی یک روکشی هم استفاده می شود ، روکش برای پوشش دهی است و بایستی ظاهر مناسبی داشته باشد . روکش باید در جای خود محکم باشد ، و باز نشود .

روکش باید با چسب های مخصوص به پایه ی تیتانیومی وصل شود و از هم جدا نشود . برای انجام این کار بایستی متخصص ایمپلنت ، تخصص زیادی داشته باشد و باید تمام کارهای ظریف کاری را به خوبی انجام دهد ، تا هیچ چیزی غیرطبیعی به نظر نرسد . برای این منظور مهارت و تخصص متخصص ایمپلنت ،حرف اول را می زند . و روکش بایستی زیبایی را تضمین کند و باعث جذابیت چهره شود .

بعد از اینکه پایه ایمپلنت در داخل استخوان فک قرار گرفت ، و استخوان بندی در فک انجام شد و پایه در جای خود سفت شد ، آیا امکان پس زده شدن ایمپلنت وجود دارد یا خیر ؟

ایمپلنت دندان بعد از کاشت دندان پس زده می شود یا نه ؟

پیوند ایمپلنت مثل پیوند کلیه و قلب نیست ، که پس بزند . بعد از اینکه ایمپلنت دندانی به استخوان فک جوش خورد ، امکان پس زدن آن وجود ندارد ، چرا که جوش خوردن و پیوند ایمپلنت با استخوان فک به طور کامل انجام می شود ، و این پیوند حتمی است . تحت هیچ شرایطی استخوان فک تیتانیوم را پس نمی زند ، بلکه به آن پیوند خورده و متصل می گردد و استخوان فک را بهبود می بخشد . و مانع از تحلیل رفتن استخوان فک می شود . تیتانیوم به طور کامل با محیط بدن اخت یافته و سازگار می شود و به عنوان جزئی از بدن به شمار می رود و کاملا طبیعی جلوه می کند .

برای از بین رفتن و عدم موفقیت ایمپلنت دندانی یکسری دلایلی وجود دارد ، این دلایل عبارتند از :

  • تروما ، ممکن است ، ایمپلنت دندانی به راحتی با زدن ضربه آسیب ببیند . اگر خوردن ضربه رعایت نشود ، در آن صورت به ایمپلنت دندانی آسیب جدی وارد می شود .
  • پخش نشدن روکش به طور مناسب ، باعث می شود که نیرو و فشار وارد شده در یک قسمت بیشتر و در قسمت دیگر کمتر باشد ، پروتز اشتباه هم می تواند ، منجر به عدم موفقیت ایمپلنت دندانی شود .
  • عدم رعایت بهداشت دندان و دهان و عدم استفاده از مسواک و نخ دندان ، می تواند باعث شکست اسمپلنت دندانی شود .
  • اگر عمل جراحی به طرز ناصحیحی انجام شود ، در آن صورت ایمپلنت دندانی با شکست مواجه می شود .

مزایای کاشت دندان ایمپلنت

۱٫ ایمپلنت دندانی ، بسیار زیبا و شبیه دندان واقعی به نظر می رسد ، راحتی و استحکام ایمپلنت دندان به اندازه ای زیاد است ، که گران قیمت و هزینه بر بودن آن را جبران می کند . طول عمر کاشت دندان ایمپلنت ، زیاد است . و اگر از این دندان ها به خوبی مراقبت شود و بهداشت دهان و دندان به طور کامل رعایت شود ، در آن صورت این دندان ها مثل دندان های طبیعی و همیشگی شما خواهند بود . با کاشت ایمپلنت دندانی ، عمل جویدن راحت می شود ، خوردن غذا و نوشیدنی راحت است و تکلم و حرف زدن شما بهتر می شود و شما از ان لحاظ مشکلی نخواهید داشت . مزیت دیگر کاشت ایمپلنت دندانی این است ، که پروتزهای دندانی متحرک هستند ، در حالی که ایمپلنت دندانی در جای خود محکم است .

با انجام کاشت ایمپلنت دندانی زیبایی و جذابیت چهره ی شما دو چندان می شود و شما با اعتماد به نفس می توانید ، به کارهای روزانه خود ادامه دهید . کاشت ایمپلنت دندانی در مقایسه با روش هایی همچون کاشت دندان بریچ ثابت ، فیکس و پروتز های متحرک روش مناسب تری است و مشکلات مربوط به آن ها را ندارد . با کاشت ایمپلنت دندانی دیگر مشکلات قبلی را نخواهید داشت .

۲٫ کاشت ایمپلنت دندان ، هیچ وابستگی به دندان های مجاور ندارد و مستقل از دندان های مجاور می باشد . و هیچ صدمه و آسیبی به دندان های مجاور وارد نمی کند ، چرا که ایمپلنت دندانی هیچ نیازی به تراشیدن دندان های مجاور ندارد و هیچ گونه فشاری به دندان های مجاور وارد نمی کند . و حتی به عنوان تکیه گاه هم از دندان های مجاور استفاده نمی شود . در واقع ایمپلنت دندانی به هیچ وجه مسبب آسیب رسیدن به دندان های مجاور نیست .

۳٫ کاشت ایمپلنت دندانی نسبت به روش های دیگر بهتر ، با صرفه تر و قدرتمند تر است ، زیرا در کاشت ایمپلنت دندانی ، پایه ی دندان ایمپلنت به استخوان فک پیوند می خورد و از تحلیل رفتن و از بین رفتن استخوان فک جلوگیری می کند و در ضمن استخوان فک را تقویت هم می کند ، و منجر به عمل استخوان سازی فک می شود و این امر باعث می شود که فک به شکل اولیه خود بازگردد . در روش کاشت ایمپلنت دندانی شکل و فرم فک و چهره عوض نمی شود . و نه تنها چهره ی شما حالت طبیعی و زیبایی خود را از دست نمی دهد ، بلکه به زیبایی و جذابیت چهره ی شما می افزاید . دندانی که ایمپلنت می شود ، با دندان طبیعی هم رنگ و هم اندازه است ، و فرم آن هم با اصلاحات دندانپزشکی زیبایی مطابقت دارد .

۴٫ دندان ایمپلنت شده عمر زیادتری دارد و حتی بیشتر از دندان های دیگر عمر می کند . از ایمپلنت دندانی در شرایط سخت هم می توان استفاده ی مناسبی کرد . در صورت عدم موفقیت ایمپلنت دندانی ، به راحتی می توان آن را تعویض کرد . کاشت ایمپلنت دندانی مزایای بسیاری دارد ، که آن را از سایر روش ها متمایز کرده است .

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 339 تاريخ : سه شنبه 30 آبان 1396 ساعت: 18:57

عوارض عدم استفاده از روش کاشت ایمپلنت دندان

/0 دیدگاه /در /توسط

عوارض عدم استفاده از روش کاشت ایمپلنت دندان : اهمیت دندان در زیبایی چهره و سلامتی بدن خیلی زیاد است . بی دندانی مشکلی است ، که اکثر افراد به آن دچار هستند ، بی دندانی و عدم استفاده از روش کاشت ایمپلنت دندانی باعث بروز مشکلاتی می شود که در ادامه ی مقاله به آن می پردازیم .

عوارض عدم استفاده از روش کاشت ایمپلنت دندان
• زیبایی : دندان ها در داشتن چهره ی زیبا بسیار تاثیر گذار است . و اگر دندان های از دست رفته در قسمت های قدامی دهان باشد ، تاثیر بدی در زیبایی چهره ی فرد خواهد داشت ، و اگر زیبایی برای فرد اهمیت داشته باشد ، باید خیلی سریع نسبت به درمان اقدام کند. ولی اگر دندان های از دسته رفته در نواحی خلفی دهان باشد ، در آن صورت تاثیر خیلی زیادی در زیبایی نخواهد داشت . زیبایی چهره در اعتماد به نفس افراد تاثیر زیادی دارد ، و نحوه ی برخورد افراد متفاوت می باشد .


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

این مساله در بین زنان اهمیت زیاد تری دارد و حتی در مواردی ، ممکن است مشکلات روحی و روانی ایجاد کند ، و فرد سعی می کند ، لبخند نزند و جلوی دهان خود را بگیرد . فرد با دیدن بی دندانی یا دندان های پوسیده شرمسار می شود ، کم کم از جمع دوری می کند ، گوشه گیر شده و افسرده می شود . و در نهایت با از دست دادن اعتماد به نفس ، فرد موقعیت اجتماعی و شغلی خود را هم از دست می دهد .

  • جویدن : بدون دندان عمل جویدن با مشکل مواجه می شود . نبود حتی یک دندان عمل جویدن را با اختلال رو به رو می کند . هرچقدر از دندان های شما در دهان از دست رفته باشد ، در آن صورت عمل جویدن بیشتر با مشکل مواجه می شود . مشکل در عمل جویدن ، منجر به بروز مشکلات گوارشی خواهد شد . پس بی دندانی منجر به اختلال در جویدن شده و در پی آن منجر به بروز بیماری های مختلف می شود .
  • حرکت دندان مقابل ناحیه بی دندانی به فضای بی دندانی : دندان ها در تمام طول عمر دائما در حال رشد هستند ، و فقط تماس دندان است ، که از رویش بیش از حد دندان ها جلوگیری می کند . با از دست رفتن یک دندان ، دندان مقابل آن به سمت فضای خالی آن حرکت می کند . با این کار دندان در حال رشد ، به دلیل رشد بیش از حد ریشه هایش از فضای در برگیرنده آن خارج می شود و این دندان حساس شده و در مقابل سرما و گرما و حتی مسواک زدن این حساسیت بیشتر آشکار می شود . مشکل دیگری که با حرکت دندان به وجود می آید ، این است که دندان با حرکت ، تماس صحیح خود با دندان های مجاور را از دست می دهد .و باعث ایجاد فضای خالی بین دندانی می شود. این امر منجر به جمع شدن غذا در این نواحی می شود . که خود منجر به بروز مشکلات لثه ای و پوسیدگی دندان می شود . مشکل دیگری که به وجود می آید ، این است که با حرکت دندان در فضای بی دندانی ، فضای کافی برای جایگزین کردن دندان از دست رفته از بین می رود .
  • حرکت دندان های مجاور به سمت فضای بی دندانی : با از دست رفتن دندان ، یا چند دندان کنار هم ، فضای خالی در دهان ایجاد می شود . و دندان های مجاور به دلیل اینکه دندان کناری خود را از دست داده اند و به دندانی تکیه ندارند ، از جای خود جا به جا شده و به این ناحیه ی بی دندانی منتقل می شوند . که خود باعث بروز مشکلات پوسیدگی دندان خواهد شد .
  • تلفظ و صحبت کردن : نبود دندان در ناحیه ی قدامی دهان ، باعث تلفظ ناصحیح برخی از کلمات می شود و باعث می شود که در صحبت کردن دچار مشکل شوید .
  • عقب نشینی لثه : با از دست رفتن دندان ، لثه دچار عقب نشی می شود . با این کار استخوان اطراف دندان از بین می رود ، و استخوان اطراف دندان از دست رفته دچار تحلیل می شود ، با این کار دندان های مجاور دچار آسیب و زیان می شود و در نهایت این دندان ها پوسیده می شود .

علاوه بر موارد ذکر شده نبود دندان ، منجر به بروز سر درد در بیمار می شود . ایمپلنت دندانی راه حلی برای حل مشکلات بی دندانی است ، عدم استفاده از ایمپلنت دندان منجر به آسیب دیدن و خراب شدن استخوان فک می شود .

اگر مدت زیادی از زمان از دست رفتن دندان گذشته باشد ، در این صورت ممکن است ، استخون فک تحلیل شده باشد و حجم آن کاهش پیدا کرده باشد ، و بایستی قبل از شروع کاشت ایمپلنت دندانی ، عمل پیوند استخوان را انجام داد ، تا تراکم استخوان بیشتر شود و برای درمان ایمپلنت آماده شود . ایمپلنت دندانی یک پلن ثابت به استخوان فک می دهد و ایمپلنت را ثابت نگه می دارد .

برتری ایمپلنت دندان در مقابل دندان مصنوعی یا بریج

در مواردی که دندان از دست می رود ، کاشت ایمپلنت دندانی ، به عنوان راه حلی دائمی برای جبران دندان های از دست رفته است . برتری و مزیت ایمپلنت دندان ، این است که در مقایسه با دندان مصنوعی مقاومت و پایداری بیشتری دارد . در مواقعی که تعداد دندان های از دست رفته زیاد باشد ، از ایمپلنت دندان برای نگهداری دندان مصنوعی و کمک به پایداری لثه استفاده می شود .

ایمپلنت دندانی ، به تکلم ، زیبایی و خوردن غذا کمک می کند . در هنگام استفاده از ایمپلنت دندانی ، هنگام خوردن ، آشامیدن و خندیدن نگران خارج شدن دندان های مصنوعی نخواهید شد . ایمپلنت دندانی با دندان های طبیعی تفاوتی نخواهد داشت . ویژگی مثبتی که بعد از ایمپلنت دندان به وجود می آید ، افزایش اعتماد به نفس افراد می باشد .

ایمپلنت دندانی همچنین ، موجب حفاظت از استخوان می شود ، و از تحلیل رفتن و از بین رفتن استخوان جلوگیری می کند .

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 357 تاريخ : سه شنبه 30 آبان 1396 ساعت: 18:49

موارد تجویز ایمپلنت دندان

/0 دیدگاه /در /توسط

موارد تجویز ایمپلنت دندان : ایمپلنت دندانی یک روش درمانی جدید برای حل مشکل بی دندانی است ، ایمپلنت دندانی راه حلی برای جبران کمبود های دندانی است . در موفقیت ایمپلنت دندان و نتیجه ی نهایی آن عوامل مختلفی ، همچون سن بیمار ، جایگاه های گیرنده ایمپلنت دندان ، و یا سابقه ی تابش اشعه روی نتیجه ی ایمپلنت تاثیر گذار است . سابقه ی مصرف سیگار بر روی روند پاسخ بافت استخوان در پدیده استئواینتگریشن (اتصال استخوان به ایمپلنت) تاثیر منفی دارد و عمل کاشت ایمپلنت را با شکست مواجه می کند .

موارد تجویز ایمپلنت دندان


 

 

خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.

 


 

فاکتور دیگری که متخصص ایمپلنت دندان بایستی به آن توجه کند ، آلرژی و حساسیت بیمار به تیتانیوم است . چون در مواردی بیمار دچار حساسیت های همچون برجستگی های زیر پوستی می شود ، در حالی که بسیاری از دندانپزشکان تیتانیوم را حساسیت زا نمی دانند . چون برخی از پاسخ های آلرژیکی به آلیاژهای تیتانیوم ممکن است ، به دلیل واکنش به آلومینیوم و یا وانادیوم باشد و نه تیتانیوم .ولی بایستی این نکته مورد توجه دندانپزشکان باشد .

در کاشت ایمپلنت برای بیمار با سن بالا ، خود پیری به تنهایی باعث ضعیف تر شدن پاسخ نسبت به ایمپلنت نمی شود ، در سنین بالا ممکن است بیماری های جانبی ، مثل پوکی استخوان و … به وجود بیاید . و باید یکسری جوانب را رعایت کرد . و.کاشت ایمپلنت دندان برای بیمار با سن پایین انجام نمی شود ، و ایمپلنت دندان برای سنین پایین تجویز نمی شود ، چرا که ایمپلنت دندان ، مثل یک دندان شیری در سطح اکلوزال پایین تری نسبت به بقیه دندانها قرار دارد ، و فک بیمار با سن پایین هنوز در مرحله ی رشد است و رشد آن کامل نشده است . عمل کاشت ایمپلنت بایستی در بیمارانی انجام شود ، که رشد فک و استخوان آن ها تکمیل شده باشد . توصیه ی ما این است ، قرار دادن و کاشت ایمپلنت دندانی ، در افراد جوان تا تکمیل رشد استخوانی به تاخیر بیفتد ، چرا که در سال های بعدی ممکن است ، به این دلیل که استخوان روی استخوانی که ایمپلنت را در برگرفته را می پوشاند ، مشکلات پروتزی به وجود بیاید .

در هنگام استفاده از عمل ایمپلنت دندانی ، فرد بایستی بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کند .

در برخی موارد ، ممکن است در بدن بیمار راش ها و بیماری های ریز پوستی مشاهده شود . وجود راش پوستی لزوما نشان دهنده ی حساسیت و آلرژی نیست ، و ممکن است دلایل دیگری منجر به بروز راش پوستی شود .

در بیماران انتخابی ، زمانی که بیمار انگیزه ی روانی قوی دارد ، می توان از از ایمپلنت های دندانی برای کودکان استفاده کرد ، ولی در این موارد ترجیحا فقط در نواحی فک پایین و در ترکیب با درمان اوردنچر(overdentuer) انجام می شود .

در بیماران انتخابی ، در بین کودکان ۳ – ۲ ساله که با دقت انتخاب شده اند . می توان از ایمپلنت کلینیکی برای اتصال وسایل کمک شنوایی ، و یا درمان اختلالات مادرزادی جمجمه ای صورتی استفاده کرد . در کودکان کم سن جلوگیری از ناتوانی اجتماعی ناشی از نقایص شدید شنوایی یا بد شکلی های صورت ، علت و انگیزه ی درمان ایمپلنت کلینیکی است . این مشکلات کودکان با روش های دیگر به طور موثر درمان نمی شود .

برای استفاده از کاشت ایمپلنت دندانی فرد باید سلامت جسمانی داشته باشد ، بیماران کاندید ایمپلنت دندانی بایستی بهداشت دندان و دهان خود را به طور کامل رعایت کنند و بایستی از سلامت دهان و دندان برخوردار باشند . افرادی که جراحی های لثه ای ناموفق داشته اند ، برای انجام عمل ایمپلنت دندانی مناسب نیستند . میزان بافت کراتینیزه و چسبندگی لثه فاکتور مهم دیگری است که باید برای بیماران بررسی شود و اگر از لثه چسبنده خوبی برخوردار نیستند باید برای آنها جراحی لثه انجام گیرد و سپس از درمان ایمپلنت استفاده کرد . برای بیمارانی که فشار خون بالا دارند ، استفاده از کاشت ایمپلنت دندانی ، زمانی توصیه می شود ، که تحت نظر پزشک انجام شود .

کاشت  دندان ایمپلنت  برای بیمارانی که دیابت کنترل شده دارند ، می تواند استفاده شود . کاشت ایمپلنت دندانی برای بیمارانی که دچار حمله ی قلبی شده اند ، و کمتر از مدت ۶ ماه از عمل جراحی قلبی آن ها گذشته است ، نمی توانند از ایمپلنت دندانی استفاده کنند ، برای انجام کاشت ایمپلنت دندانی باید به مدت ۶ ماه الی ۱ سال از زمان عمل جراحی بگذرد ، در این صورت با تحت نظر بودن پزشک جراح قلب می تواند ، از ایمپلنت دندانی استفاده کند .

برای استفاده از ایمپلنت دندانی ، استخوان فک بایستی حجم کافی داشته باشد ، و عرض استخوانی و ارتفاع استخوانی باید در حد کافی باشد ، تا عمل ایمپلنت بتواند ، استفاده شود . اگر از زمان کشیدن ایمپلنت دندانی مدت زمان زیادی بگذرد ، در آن صورت استخوان فک تحلیل می رود و از حجم آن کاسته می شود . ولی اگر از مدت زمان کشیدن دندان ، خیلی نگذشته باشد ، می توانیم از ایمپلنت دندانی استفاده کنیم .

چند نکته ی دیگر که برای تجویز ایمپلنت های دندانی باید در نظر گرفت ، عبارتند از :

  • دندان نباید دارای ضایعه در انتهای ریشه باشد . و نباید هیچ گونه میکروب و پاتولوژیکی داشته باشد .
  • در قسمت اپیکالی (انتهایی استخوان) ،استخوان بایستی حجم کافی داشته باشد . و ایمپلنت باید ثبات اولیه و مطلوب داشته باشد .
  • بعد از کشیدن دندان ، حفره یا ساکت استخوان ( الوئولار) بایستی به اندازه کافی دیواره استخوان داشته باشد .
  • بافت نرم (لثه ) اطراف دیواره استخوانی به اندازه کافی باشد (پوشش کاملی را اطراف ایمپلنت دندانی ) فراهم کند .

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 286 تاريخ : سه شنبه 30 آبان 1396 ساعت: 18:44

بلوغ و درمان پریودنتال

/0 دیدگاه /در /توسط

بلوغ و درمان پریودنتال : نیازهای بهداشتی زنان از مردان متمایز است . زنان در زمان های خاص همچون زمانهای بلوغ، یائسگی، بارداری یا عادات ماهیانه، نیاز به مراقبتهای بهداشتی ویژه دارند . به طور کلی زنان بیشتر از مردان به بهداشت دهان و دندان خود اهمیت می دهند ، ولی این موضوع دلیلی بر بهتر بودن شرایط دندان های زنان نسبت به مردان نمی باشد . و این موضوع به این دلیل است ، که زنان در طول زندگی خود بیشتر دچار تغییرات هورمونی می شوند ، و این تغییرات هورمونی ممکن است ، به بافت لثه ها آسیب بزند . حدقل ۲۳ درصد از زنان ۳۰ تا ۴۵ ساله ، و ۴۴ درصد از زنان ۵۵ تا ۹۰ ساله دچار بیماری پریودنتیت هستند .

بلوغ و درمان پریودنتال

بیماری پریودنتال ، یک بیماری دهان و دندان است ، این بیماری باعث تخریب تدریجی بافت های نگه دارنده دندان می شود . علائم این بیماری در مراحل اولیه چندان قابل تشخیص نیست ، ولی با پیشرفته شدن بیماری فرد متوجه آن خواهد شد . یکی از دلایل ایجاد بیماری پریودنتال تغییرات هورمونی زنان در دوران بلوغ می باشد .


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

بلوغ و درمان پریودنتال

دوره ی بلوغ ، دوره ی خاص تکامل جنسی است . در دوران بلوغ هورمون های جنسی، مانند پروژسترون و استروژن افزایش می یابد . به دنبال افزایش این هورمون ها ، میزان گردش خون در لثه ها هم افزایش می یابد . این موضوع باعث می شود ، که لثه ها حساس شوند ، و منجر به واکنشهای شدید به عوامل محرک موضعی مانند خرده های غذایی یا پلاک میکروبی می گردد .تغییر در فلور میکروبی زیر لثه ای منجر به بروز این واکنش ها می شود. لثه ها ممکن است دچار قرمزی و تورم شوند .

دوره ی بلوغ در زنان بین سنین ۱۱ تا ۱۴ سال می باشد . بیشترین شیوع ژنژویت در دخترها در حدود ۱۲ سالگی است. در این زمان لثه ها متورم، قرمز رنگ و حساس می شوند . تمایل لثه ها به تورم در پاسخ به محرکهای موضعی ، در دورانی که زن دوره ی بلوغ خود را سپری می کند ، افزایش می یابد. در دوران بلوغ و قاعدگی ، برخی از زنان دچار التهاب لثه می شوند . و در نتیجه ممکن است دچار خونریزی لثه ، تورم و قرمزی لثه شوند .

التهاب لثه قاعدگی به طور معمول درست قبل از شروع دوره قاعدگی زن رخ می دهد و درست یه محض شروع دوران قاعدگی وی از بین می رود. رعایت بهداشت در دوران بلوغ اهمیت زیادی دارد و توصیه می شود که در دوران بلوغ استفاده مرتب از مسواک و خمیردندان، نخ دندان داشته باشید و با انجام جرم گیریهای منظم توسط دندانپزشک یا متخصص لثه، از صدمه دیدن بافت ها و استخوان اطراف دندان ها پیشگیری کرده و بیماری پریودنتال را درمان کنید .

علائم بیماری پریودنتال و پیشگیری

بیماری پریودنتال علائم خاص خود را دارد ، که عبارتند از :

  • ژنژیویت (التهاب لثه) : که علائم آن تورم، قرمزی، خونریزی و احیاناً درد لثه است .
  • پریودنتیت (التهاب لثه، استخوان و ربا دندانی) : این حالت در مراحل پیشرفته بیماری دیده می شود و بیشتر بنام “پیوره” معروف است.

علاوه بر این ، پریودنتال علائمی چون ، بوی بد دهان ،التهاب یا زخم لثه ، درد تورم، خونریزی لثه، افزایش ترشح بزاق، تحلیل و پائین رفتن لثه، دور شدن لثه از دندان و نمایان شدن قسمتی از ریشه و… جز علائم بیماری پریودنتال می باشد .

بهترین کار برای پیشگیری از بیماری پریودنتال کنترل و ازبین بردن پلاک های میکروبی دندان ها است . با کاهش مصرف شیرینی جات ، رشد پلاک های میکروبی روی دندان هم کاهش می یابد . مواد قندی و شیرینی هایی چون شکلات ، خرما ، گز ، پاستیل و خرما به دندان ها می چسبند ، با چسبیدن به دندان ها باعث رشد پلاک های میکروبی می شوند . مصرف شیرینی جات باید متعادل باشد .

پس از غذا خوردن حتما مسواک بزنید ، و از نخ دندان استفاده کنید .

مراقبت

برای اینکه درمان پریودنتال موفقیت آمیز باشد ، در دوران بلوغ لازم است که والدین یا اولیا آموزش ببینند ، این آموزش ها شامل مراقبت های ویژه ، برنامه بهداشت دهانی قوی می باشد . با استفاده از scaling and root planning و تقویت مستمر بهداشت دهان می توان نمونه های خفیف ژنژیویت را درمان کرد . برای درمان نمونه های شدید ژنژیویت لازم است که از دهان شویه های ضد میکروبی برای کشتن میکروب های دندان استفاده کرد و همچنین از آنتی بیوتیک ها و داروهای موضعی استفاده کرد . برای حفظ سلامت انساج پریودنتال ویزیت های کنترل ، مخصوصا زمانی که عدم ثبات پریودنتال مشاهده شود ، لازم است .

افراد با این گروه سنی دچار اختلالاتی در خوردن ، و به طور مشخص دچار پر اشتهایی روانی (bulimia) وکم اشتهایی عصبی (anorexia nervosa) می باشند ، کلینیسین باید بتواند ، اثرات داخل دهانی ناشی از استفراغ های مزمن و بالا آمدن محتویات معده را در بافت های داخلی دهان تشخیص دهد . اروژن صاف (مینا وعاج) به طور خاص در سطوح لینگوال دندان های قدامی ماگزیلا ، برحسب تدام وتکرار این رفتار متغییر می باشد . در بین ۱۰ تا ۵۰ درصد بیماران که در خوردن و نوشیدن زیاده روی می کنند ، یا از مواد مسهل استفاده می کنند ، امکان بزرگ شدن غدد پاراتید و گاهی غدد sublingual وجود دارد و ممکن است جریان بزاق داخل دهان ودندان کاهش یابد ، که کاهش این بزاق باعث افزایش حساسیت غشا مخاطی دهان ، و قرمزی لثه و پوسیدگی لثه خواهد شد .

برچسب ها: , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 275 تاريخ : چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت: 15:17

یائسگی و درمان کلینیکی پریودنتال

/0 دیدگاه /در /توسط

یائسگی و درمان کلینیکی پریودنتال : یائسگی : طول عمر اکثر زنان تا سن بالای ۸۰ سال می باشد ، و زنان ۴۰ درصد از زندگی شان را در دوره ی یائسگی می گذرانند . با شروع دوران یائسگی سطح استروژن بدن زنان کاهش می یابد و در نتیجه زنان دچار پوکی استخوان می شوند و در معرض بیماری پریودنتال قرار می گیرند .

تعداد کثیری از زنان در دوران یائسگی تظاهرات کلینیکی خاصی را از خود بروز می دهند . بنابراین آگاهی از اثرات کاهش هورمون ها روی بافت پریودنتال و تظاهرات سیستمیکی امری مهم و ضروری است .

یائسگی و درمان کلینیکی پریودنتال

تغییرات دهانی در دوران یائسگی

در دوران یائسگی ، تغییر در میزان هورمون های بدن زنان ، منجر به ایجاد تغییرات دهانی ، همچون نازک شدن مخاط دهان ، ناراحتی دهان (سوزش دهان ) تحلیل لثه ، خشکی دهان و تحلیل ریج آلوئل می شود . این تغییرات برای کلینیسن اهمیت دارد و او باید از تاثیر تغییرات هورمونی روی حفره ی دهان و تغییرات روانی و سیستمیکی آن آگاهی کامل داشته باشد ، تا بتواند روش درمانی مناسبی را برگزیند .

در طول دوره ی یائسگی نوسانات هورمونی ، منجر به تغییرات التهابی در لثه به شکل هیپرتروفی یا آتروفی می شود . استروژن روی تکثیر ، تمایز وکراتنیزه شدن سلول اپی تلیوم لثه تاثیر می گذارد . در لایه های بازال وخاردار اپی تلیوم وبافت همبند ، یکسری گیرنده های هورمونی خاصی وجود دارد . این گیرنده های هورمونی ، در هنگام تظاهرات اختلالات هورمونی باعث می شوند ، که لثه وسایر مخاط دهان به عنوان بافت هدف مورد هدف قرار بگیرند . استروئیدهای جنسی روی بافت همبند تاثیر مستقیمی دارند ، در واقع استروژن ها محتویات مایع داخل سلولی را افزایش می دهند .

در دوران یائسگی میزان استروژن به طور طبیعی کاهش می یابد ، با کاهش میزان استروژن ، میزان تولید کلاژن در بافت های همبند نیز کاهش می یابد ، و منجر به نازک شدن ضخامت پوست می شود . کاهش تولید کلاژن در بافت های دیگر بدن همچون مو ، ناخن و غدد هم تاثیر گذار است . درسال ۱۹۹۶ Mohammed وهمکارانش در بیماران Postmenopausal با دانسیته کم استخوان ، تحلیل افزایش یافته قابل ملاحظه ای را عنوان کردند .


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

Osteoporosis و Osteopenia با بیماران یائسه مرتبط می باشد . Osteopenia در واقع کاهش در توده استخوان است ، که به دلیل عدم تعادل بین تحلیل استخوان وتشکیل استخوان ایجاد می شود ، تحلیل منجر به دمینرالیزه شدن و Osteoporosis می شود. Osteoporosis نوعی بیماری است ، که توده استخوانی کاهش می یابد ، و در نتیجه حالت شکنندگی و خطر شکستگی افزایش می یابد . تراکم استخوان ها تا حدود ۲۰ الی ۳۰ سالگی مناسب است و بعد از آن تراکم استخوانی کاهش می یابد و یائسگی این امر را تشدید می کند .

تحقیقات نشان داده است ، که حدود ۲۵ میلیون نفراز مردم آمریکا تحت تاثیر Osteoporosis می باشند ، که ۸۰ درصد آن ها زنان می باشند . در مطالعات انجام شده ، ارتباط بین Osteoporosis اولیه بعد از یائسگی Postmenopausalرا با تراکم مواد معدنی استخوان ماگزیلاو مندیبل ، از دست دندان ، آتروفی ریج آلوئلر واز دست دادن کلینیکی چسبندگی پریودنتال مورد بررسی قرار گرفته شده است . اثرات درمان هورمون جایگزینHRT و درمان استروژن جایگزین ERT روی استخوان دهانی واز دست دادن دندان تحت بررسی است آخرین مدرک ، احتمال ارتباط بین Osteoporosis واز دست دادن دندان وتحلیل استخوان آلوئل را ذکر می نمایند .

مراقبت کلینیکی

کلینیسین های ما در کلینیک دندانپزشکی دنتیسیت ایران ، قبل از درمان با شما جلسه ی مشاوره ای را برگزار خواهند کرد ، کلینیسین تاریخچه ی پزشکی شما را مورد بررسی قرار می دهد ، و آخرین اطلاعات و تغییرات را ثبت می کند . کلینیسین یکسری سوالات مرتبط را به دلیل تغییرات ممکن در بافت های نرم واستخوانی Perimenopause وpostmrenopause ، به علت تغییرات هورمونی ، از شما پرسیده و ثبت می کند . و سپس روش درمانی مناسبی را برای شما اتخاذ می کند .

برای درمان HRT/ERT ، درمان های مختلفی از تجویز داروها گرفته تا روش های کامل عنوان شده وجود دارد ، که باید پیگیری شود . بسیاری از داروها ممکن است ، زمان انعقاد را تغییر دهند ، اثر کردن سایر داروها را طولانی کنند و با جذب و اثر سایر داروهای تجویزی تداخل داشته باشند .

به دنبال نازک شدن بافت لثه و مخاط ، ممکن است بازسازی و تقویت بافت نرم انجام شود .

مسواک زدن باید با دقت انجام شود ، مسواک زدن با یک مسواک فوق العاده نرم ، و با استفاده از نوک آن و یا قسمت های نرم مسواک از سائیده شدن و زخمی شدن لثه جلوگیری می کند . بایستی از خمیردندان هایی استفاده شود ، که از حدقل اجزای ساینده تشکیل شده باشد . شستشو باید با حدقل غلظت الکل انجام شود . در طول محافظت از نساج پریودنتال ،سطوح ریشه باید به آرامی وبا حداقل صدمه به بافت نرم تمیز گردد .

ممکن است نازک بودن بافت ، خشکی دهان ، مصرف ناکافی مواد معدنی یا کاهش هورمون به دردهای دهانی منجر شود . با قرار دادن بیماران در وضعیت HRT ، با علائم دهانی فوق ، این علائم به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد .

هرگاه بیماری به دلیل ( یائسگی ، زنان ، افراد آسیایی یا سفید پوست ، سیگاری ها ، دارای فعالیت فیزیکی حداقل ، کاهش جذب کلسیم ، افراد با وزن کمتر از ۵۸ کیلوگرم ، افراد مستعد به بیماری سیستمیک وتاریخچه ژنتیکی ) مستعد Osteoporosis باشد . در مورد مضرات یا مزایای HRT/ERT ومشتقات کلسیم / ویتامین D باید با پزشک مشورت کند .

از جمله درمای های دیگر ، برای بیماران Osteoporosisعبارتند از : سدیم فلوراید ، بی فسفانات alendronate ، واسطه های انتخابی گیرنده استروژن وهورمون پاراتیروئید.
درسال ۱۹۹۴ NIH Conference on Calcium Intake تجویز برای زنانpremenopausal ۱۰۰۰ میلی گرم کلسیم در روز تجویز شد و برای زنانpremenopausal (3-37 BOX) ۱۵۰۰ میلی گرم کلسیم در روز تجویز گردید .

نتایج

در درمان کلینیکی پریودنتال ، وظیفه ی ما رعایت بهداشت کامل بیمار و درمان او می باشد . ما عفونت های موضعی را بدون تاثیر بر روی سایر عوامل سیستماتیک ، از جمله جنین در رحم مادر یا نوزاد تغذیه کننده از شیر مادر درمان می کنیم .

زنان ممکن است ، جنبه های پریودنتال و سیستمیکی را از خود نشان دهند ، که باعث می شود ، طرح درمان معمول تغییر یابد .

هورمون های جنسی زنان اغلب طبیعت دوره ای دارند ، باعث می شود که بافت لثه به صورت علائم و نشانه های اولیه منعکس شود . متخصصین ما در کلینیک  دندانپزشکی دنتیسیت ایران ، بعد از گفتگو با بیمار مشکلات و نیازهای فردی بیمار را به طور دقیق بررسی می کنند . سوالات ما ثبات هورمونی وداروهایی مرتبط با تنظیم هورمون را بازتاب می کند . بیماران باید در مورد تاثیر هورمون های جنسی روی روی بافت های پریودنتال ودهان و نیاز مداوم برای برطرف نمودن تحریکات موضعی در مطب یا خانه آموزش داده شوند.

همچنان تحقیقات ، در مورد موضوعات مربوط به زنان ودرمان دارویی پریودنتال ادامه دارد . در آینده ای نه چندان دور ، در رابطه با مراقبت های خاص وعلت عفونت های مرتبط با هورمون های جنسی اطلاعات بیشتری کسب می شود ، و کیفیت ارائه خدمات مت بهبود می یابد .

برچسب ها: , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 276 تاريخ : چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت: 15:16

تظاهرات پریودنتال در دوره بارداری

/0 دیدگاه /در /توسط

تظاهرات پریودنتال در دوره بارداری : بیماري هاي پریـودنتال و به خصوص ژنـژیویت یا التهاب لثه ، از جمله بیماری های شایع دهان و دندان در دوران بارداری است . سال ها است که ، ارتباط بین بارداری والتهاب پریودنتال شناخته شده است . Vermeeren ، در سال ۱۷۷۸ دردهای دندانی در بارداری را مورد بحث قرارداد . و Pitcarin ، درسال ۱۸۱۸ ، هیپرپلازی در دوران بارداری را توصیف نمود .

تحقیقات نشان می دهد ، که بیماری پریودنتال می تواند ، به عنوان عامل عفونی در زنان باردار باشد ، سلامت عمومی بیمار را تغییر دهد و به طور معکوس بر روی سلامت جنین تاثیر بگذارد و در نهایت ،منجر به تولد زود رس نوزاد ، و تولد نوزادان با وزن کم شود .  ۳۰ تا ۱۰۰ درصد زنان باردار ، به بیماری ژنژیویت حاملگی pregnancy gingivitis دچار می شوند ، این بیماری در بین زنان باردار بسیار شایع است . از لحاظ بافت شناسی بیماری پریودنتال ، شبیه به ژنژیویت است و علائم آن شامل قرمزی ، تورم ، هیپرپلازی وافزایش خونریزی می باشد .

تظاهرات پریودنتال در دوره بارداری

عوامل ایتولوژیک ، با وجود تشابهات کلینکی وبافت شناسی متفاوت است . تنوع بیماری می تواند ، شامل التهاب اندک تا التهاب شدید لثه باشد . بیماری پریودنتال در دوران بارداری ، می تواند به شکل هیپرپلازی شدید ، پیشرفت کند و در نتیجه منجر به درد و خونریزی شود . افزایش حجم هایی از قبیل granulomas cell giant central یا بیماریهای سیستمیک پنهان ،که شبیه گرانولومای حاملگی pregnancy granulomasهستند ، باید حذف شوند . وضعیت پریودنتال در دوران قبل از بارداری ، می تواند روی شدت و نوسان بیماری موثر باشد . در دوران بارداری به دلیل نوسان هورمون های درحال گردش ، ناحیه ی قدامی دهان به طور شایعی تحت تاثیر قرار می گیرد . و نواحی بین دندانی بیشتر دچار درگیری و بیماری پریودنتال می شوند .

در طی بیماری پریودنتال در دوران بارداری ، عمق پاکت افزایش یافته و منجر به لق شدن دندان می شود . به دنبال تنفس دهانی ، التهاب ناحیه قدام ، ممکن است افزایش یابد و این التهاب عمدتا در در سه ماهه سوم به دلیل تاثیر rhinitis pregnancy تشدید یافته و بیشتر می شود . تقریبا در ۷۰ درصد موارد ، لثه شایع ترین ناحیه ای است ، که درگیر می شود ، و سپس زبان ، لب ها، مخاط باکال و کام احتمال گرفتاری به بیماریپریودنتال را دارند.


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

ترکیبات پلاک زیر لثه

مطالعات اپیدمیولوژی نشان می دهد که ار تباط بسیار نزدیکی بین میزان مراقبت زنان باردار و شدت التهاب لثه وجود دارد . همچنین این مطالعات نشان می دهد ، که بین علائم التهاب لثه و مقدار پلاک بعد از زایمان نسبت به دوران بارداری ارتباط نزدیکی وجود دارد .در دوران بارداری ، در ترکیبات پلاک زیر لثه تغییراتی رخ می دهد .Korma وLoesche در مطالعات خود به این نتیجه رسیدند ، که در سه ماهه دوم بارداری ژنژیویت وخونریزی لثه ای بدون افزایش در میزان پلاک افزایش می یابد ، و نسبت باکتری های بی هوازی به هوازی و نیز میزان B.melaninogenicus وP.intermedia ( 1.10 درصد تا ۲٫۲ درصد ) دچار افزایش می شود .

Offenbacher تحقیقات اولیه ای را انجام داد ، مدارکی در پی این تحقیقات وجود دارد ، که نشان می دهد ، اگر بیماری پریودنتال در زنان باردار درمان نشود ، ممکن است ، باعث خطر شود و منجر به تولد نوزادان زود رس ( تولد نوزاد در کمتر از ۳۷ هفته ) و تولد نوزادانی با وزن کمتر ( کمتر از ۲۵۰۰ گرم ) شود .

در مطالعات انسانی وحیوانی ارتباط بین عفونت دستگاه ادراری تناسلی وزایمان زودرس و وزن کم نوزاد PLBW ثابت شده است .

محققین پریودنتال ، بیماری پریودنتال را به عنوان منبع دیگر عفونت در نظر می گیرند ، محققان به این نتیجه رسیدند ، که مادران صاحب (با خطر اندک ) بچه های نارس PLBW به دلیل عفونت است . به طور غیر مستقیم واساسی به وسیله تولیدات باکتریایی از قبیل اندوتوکسین LPS ،Lipopply saccharide وعمل واسطه های التهابی تولید شده ازطرف مادر ، هدایت می گردد .

پاسخ ایمنی مادر

فعالیت سیستم ایمنی بدن مادر در دوران بارداری کاهش می یابد . تغییرات در پاسخ دهی سیستم ایمنی بدن مادر ، باعث می شود ، که پیشرفت التهاب لثه خیلی سریع باشد .

میزان پروژسترون در طول بارداری افزایش می یابد ، و این امر تاثیر زیادی روی پیشرفت التهاب موضعی به وسیله down-regulation تولید IL دارد که خود این موجب کاهش مقاومت لثه در برابر فرآیندهای التهابی ایجاد شده ناشی از باکتری ها می شود . پروژسترون بالا ، همچنین هورمون تخمدان تولید پروستاگلاندین ها را ، به خصوص PGE و PGE را که واسطه های بالقوه پاسخ التهابی هستند ، را تحریک می کند .

به وسیله پروستا گلاندین که به شکل یک سرکوب کننده ایمنی عمل می کند ، التهاب لثه هنگامی که میزان مدیاتورها بالاست ، ممکن است افزایش یابد .

سطح هورمون های جنسی

در طول دوران باردای ، میزان هورمون ها به نحو عجیبی افزایش می یابد ، ( BOX 1-37 ) می شود . میزان پروژسترون ۱۰ برابر اوج مرحله ( luteal) قاعدگی می شود و به ۱۰۰ می رسد .

اترادیول در پلاسما ممکن است ۳۰ برابر بیشتر از میزان آن در طی دوره تولید مثل باشد .

استروژن باعث تنظیم پرولیفراسیون ، تمایز وکراتنیزه شدن سلول ها می شود . پروژسترون می تواند روی تراوایی عروق کوچک اثر گذار باشد ، و روند تولید کلاژن را مورد تغییر قرار دهد . و همچنین تجزیه ی متابولیک فولات که برای محافظت بافت ها لازم است را افزایش دهد . غلظت بالای هورمون های جنسی در بافت های لثه ، بزاق، سرم ومایع شیار لثه نیز ممکن است باعث تشدید این پاسخ شود.

به مدت یک ماه بعد از زایمان ، عمق پروبینگ ، تعداد نواحی با خونریزی و قرمزی افزایش می یابد . در مورد غلظت هورمون جنسی در مایع شیار لثه ، هم شواهدی وجود دارد ، که رشد پاتوژن های پریودنتال را افزایش می دهد .

سایر تظاهرات دهانی بارداری

Perimy lolysis یا اروژن اسیدی دندان بیشتر در مواقعی رخ می دهد ، که تهوع صبحگاهی یا ریفلکس مری شدید باشد و منجر به استفراغ های مکرر محتویات معده ای شود .
در نظر داشته باشید ، که رفلکس های شدید ممکن است ، منجر به اسکار شدن اسفتکتر مری شود ، و ممکن است بیمار در مراحل بعدی زندگی به احتمال زیاد یکی از موارد GERD دچارشود .
یکی دیگر از مشکلات رایج در بین زنان باردار خشکی دهان است . در یکی از مطالعات اخیر این خشکی پایدار در ۴۴ درصد افراد باردار وجود داشته است .
پتیالیسم یا Sialorrhea ( افزایش ترشح بزاق ) یکی از یافته های نادر در بارداری است ، میزان افزایش ترشح بزاق ، به طور معمول در هفته های دوم و سوم بارداری شروع می شود ، و امکان دارد ، میزان آن در انتهای سه ماهه ی اول کاهش پیدا کند . علت پتیالیسم هنوز شناخته نشده است ، اما ممکن است پتیالیسم به دلیل افزایش واقعی در تولید بزاق باشد .

در دوران بارداری زنان در وضعیت ایمنی مخاطره آمیزی قرار دارند ، از این رو ، کلینیسین باید از سلامت عمومی بیمار آگاهی داشته باشد . زنان در طول بارداری ممکن است ، به دیابت های دوران حاملگی ، لوسمی وسایر شرایط پزشکی دچار شوند . و باید از بیمار مراقبت کامل انجام شود .

متخصصین ما در کلینیک دندانپزشکی دنتیست ایران ، در مورد تاریخچه ی پزشکی بیمار با او صحبت می کنند ، و هرگونه مشکلات بارداری ، سقط جنین قبلی ، تاریخچه اخیر گرفتگی عضلانی ، ( ایجاد لکه های پوستی ) یا استفراغ های شدید را در پرونده پزشکی وی ثبت می کنند . و سپس با متخصص زنان و زایمان وی در تماس می باشند ، تا بر حسب وضعیت پزشکی بیمار نیازهای پریودنتال یا دندانی او وطرح درمانی او تصمیم درستی بگیرند .

هدف اولیه در بیمارن باردار ، برقراری سلامت محیط دهانی وسطح بهداشت دهان مناسب می باشد . در زنان باردار بایستی یک برنامه پریودنتالی پیشگیری کننده ، شامل مشاوره های تغذیه ای ، برقراری دقیق کنترل پلاک در مطب دندانپزشکی ودر خانه باید در نظر گرفته شود .

تمایل به افزایش التهاب لثه در دوران بارداری باید به طور آشکار به بیمار توضیح داده شود ، میزان پلاک ها باید کنترل شود . بنابراین ضروری است ، در تمام دوران بارداری آموزش های لازم برای بهداشت دهان و دندان ، تعلیم و تاکید شود . در صورت نیاز در تمام دوران بارداری Scaling ،Polishing و rootplaning ممکن است ، انجام شود . بعضی از متخصصین در دوران بارداری استفاده از دهان شویه هایی با میزان الکل بالا را صلاح نمی دانند ، و توصیه می کنند ، که زنان باردار از دهان شویه های غیر الکلی استفاده کنند .
تجویز پیش از تولد مشتقات فلوراید در دوره هایی مورد اختلاف وبا جدال روبرور بوده است . اگر چه در مورد تحقیقات انجام شده ، نتایج مطلوبی عنوان شده است ، سایر مطالعات پیشنهاد می نمایند که اثرات کلینیکی مشتقات فلوراید پیش از تولد نامعلوم بوده ومکانیسم اثر تجویز آن پیش از تولد درتوقف پوسیدگی نامعلوم است.

انجمن دندانپزشکی آمریکا استفاده پیش از تولد از فلوراید را به دلیل اثرات سوء آن توصیه ننموده است . انجمن دندانپزشکی اطفال امریکا هم از این دیدگاه حمایت می نماید.
انجمن متخصصین اطفال امریکا شرایط تجویز پیش از تولد فلوراید را مورد تصویب قرار نداده است.

درمان

به غیر از کنترل مناسب پلاک ، در درمان دندانپزشکی در دوران بارداری ، توصیه می شود تا جایی که امکان دارد از مراقبت های دندانپزشکی اختیاری طی سه ماهه اول ونیمه آخر سه ماهه سوم خودداری نماییم . سه ماهه اول دوره تشکیل اندام هاست ، در این سه ماهه جنین به مقدار زیادی تحت تاثیر اثرات محیطی قرار دارد ، و در نیمه آخر سه ماهه سوم ، به دلیل اینکه رحم نسبت به تحریکات خارجی خیلی حساس است ،خطر زایمان زود رس وجود دارد . بنابراین نباید از معاینات طولانی مدت در این دوران استفاده کرد ، چرا که زنان ، در این دوره ، وضعیت مطلوبی ندارند و به علاوه ، سندروم افت فشار در حالت Supine hypotensive syndrome ممکن است ایجاد شود .

ورید اجوف تحتانی (inf-erior vena cava ) به وسیله سنگینی رحم تحت فشار قرار می گیرد . دراثر اختلال در بازگشت وریدی ، این فشار باعث افت فشار خون مادر، کاهش بازده قلبی ومتعاقبا موجب از دست دادن هوشیاری خواهد شد . معمولا می توان با چرخش بیمار به سمت چپ خود از Supine hypotensive syndrome جلوگیری نمود . و در نهایت منجر به حذف فشار روی vena cava وموجب بازگشت خون از اندام تحتانی و نواحی لگن خواهد شد . در صورت تمایل بیمار به درمان کلینیکی باید یک بسته نرم ۶ اینچی ( مثل حوله تاشده ) جهت پیشگیری درسمت راست قرار داده شود .

 

برچسب ها: , , , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 282 تاريخ : چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت: 15:13

پیوند استخوان دندان

/0 دیدگاه /در /توسط

پیوند استخوان دندان , هزینه و قیمت پیوند استخوان دندان : برای اینکه ، ایمپلنت دندان با موفقیت انجام شود ، ضروری است که در فک استخوان کافی وجود داشته باشد ، تا عمل کاشت ایمپلنت به طور محکم و موفقیت آمیز باشد . برای اینکه به طور صحیح کاشت شود ، باید حدقل ارتفاع استخوان تا نواحی آناتومیکی مثل سینوس فکی و عروق و اعصاب، ۱۰ میلیمتر باشد ، حداقل عرض استخوان در نواحی قدامی ۵ تا ۶ میلیمتر و در نواحی خلفی ۶ تا ۷ میلیمتر باشد . در مواردی ارتفاع و عرض استخوان ، به دلیل طولانی مدت بودن ، بی دندانی از مقادیر طبیعی خود کمتر می شود ، در این صورت نیاز به بازسازی و ترمیم استخوان وجود دارد . این باور غلط که اگر استخوان کافی در فک وجود نداشته باشد ، عمل کاشت دندان مناسب نخواهد بود ، غیر قابل قبول است ، چرا که با پیشرفت علم دندانپزشکی ، امروزه متخصصین و دندانپزشکان از عمل پیوند استخوان برای بازسازی و ترمیم استخوان استفاده می کنند .

پیوند استخوان دندان

عمل پیوند استخوان دندان ، در واقع عملی است که در پی آن استخوان دندان را در مواقعی که به دلیل طولانی مدت بودن از دست دادن دندان ، یا بیماری لثه و ژنتیکی تحلیل شده است ، و برای ایمپلنت دندان فضای کافی نداریم ، بازسازی می کند . در برخی موارد می توان عمل پیوند استخوان و ایمپلنت را همزمان انجام داد ، ولی در بسیاری از موارد بعد ازگذشت ۴ الی ۶ ماه از عمل پیوند استخوان ، ایمپلنت انجام می شود . در مواردی که کمبود استخوان خفیف است ، عمل پیوند استخوان و ایمپلنت همزمان انجام می شود ، اما در مواقعی که کمبود استخوان بیشتر است ، عمل پیوند چند مامه قبل از ایمپلنت انجام می شود ، تا در این مدت استخوان تحلیل رفته بازسازی شود و برای ایمپلنت مناسب شود . برای پیوند استخوان ، استخوان مورد نیاز برای پیوند می تواند ، از بدن خود فرد تامین شود ، و یا اینکه از منابع خارجی تامین می شود . هدف اصلی از پیوند استخوان محافظت از فک بیمار است که به سلامت دهان و دندان کمک می کند.


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

پیوند استخوان دندان به دو دلیل انجام می شود ، گاهی اوقات استخوان اطراف دندان طبیعی بیمار تحلیل می رود ، در اینصورت مجبور هستیم ، قبل از درمان ایمپلنت از روش پیوند به وسیله جراحی GRT استفاده کنیم . مورد بعدی که از عمل پیوند استخوان استفاده می کنیم ، زمانی است که بخواهیم شرایط مناسبی برای کاشتی ایمپلنت به وجود بیاوریم ، زیرا برای اینکه ایمپلنت دندان به استخوان فک به خوبی جوش بخورد ، باید داخل فک استخوان کافی وجود داشته باشد .

دندانپزشکان و متخصصین ما در کلینیک دندانپزشکی دنتیست ایران ، بعد از مراجعه شما به عمل ایمپلنت ، ابتدا کمیت و کیفیت استخوان فک شما را مورد معاینه قرار می دهند ، تا از مناسب بودن یا نبودن استخوان فک برای عمل ایمپلنت اطمینان حاصل کنند . بعد از انجام این کار متخصصین ما ، مناسب ترین پیوند استخوان و بهترین طرح برنامه درمانی را برای شما در نظر می گیرند .

چرا نیاز به پیوند استخوان داریم؟

ایمپلنت ، یک علم نوین در رشته ی دندانپزشکی است ، که در سال های اخیر پیشرفت زیادی داشته است . با کشیده شدن دندان شد و استخوان های باقی مانده در فک بخاطر عملکردهای فیزیولوژی تحلیل می شوند . زمانی که دندان کشیده می شود ، و دندانی داخل استخوان فک وجود نداشته باشد ، به دلیل اینکه استخوان قدرت جوندگی ندارد ، فعالیت سلول های استخوان ساز کاهش می یابد ، و در نتیجه فعالیت سلول هایی که استخوان را تحلیل می کنند ، افزایش یافته و حجم استخوان فک ، در جایی که دندان وجود ندارد از حد طبیعی کمتر شده و عرض و ارتفاع آن کاهش می یابد .

یکی از عملکردها و کارکردهای ایمپلنت ، جلوگیری و پیشگیری از تحلیل رفتن استخوان است ، چرا که ایمپلنت علاوه بر اینکه قدرت جویدن و زیبایی را به دندان های شما برمی گرداند ، از ادامه ی تحلیل استخوان جلوگیری می کند ، و باعث می شود که استخوان آن نواحی از بین نرود . در واقع ایمپلنت نوعی ریشه دندان است ، و برحسب قطر استخوان و فضایی که وجود دارد ، از ایمپلنت هایی با سایزها و قطرهای مختلف استفاده می شود .

محدودیت های آناتومیک

در عمل پیوند استخوان یکسری محدودیت های آناتومیکی وجود دارد ، که پزشک و متخصص حتما باید آن ها را در نظر بگیرد . فک بالا و پایین دهان ، یکسری فضاهای آناتومیکی دارد . فک پایین دهان یک کانال عصب دندانی تحتانی دارد ، این کانال به همه ی دندان ها عصب می دهد . با تحلیل رفتن استخوان فک پایین ، فضای کانال عصبی جا به جا می شود . و پزشک در هنگام ایمپلنت باید این فضا را در نظر بگیرد ، تا آسیبی به عصب ها وارد نشود . اگر به این نکته توجه نشود ، عصب آسیب می بیند و بیمار دچار بی حسی لب تحتانی می شود .

فک بالای دهان یکسری سینوس هایی دارد ، این سینوس ها فضاهای خالی هستند ، که به استخوان فک بالا چسبیده اند . وقتی که سینوس ها بر اثر کشیده شدن دندان ها رشد می کنند ، و یا استخوان فک بالا تحلیل می رود . فضای استخوانی به سینوس ها نزدیک می شود و در نتیجه ارتفاع کافی جهت گذاشتن ایمپلنت وجود نخواهد داشت .

پیوند استخوان به چند نوع است

بر حسب اینکه منبع استخوان مورد نیاز برای پیوند از کجا تامین شود ، پیوند استخوان به چند نوع دسته بندی می شود :

اتوگرافت (auto graft)

در پیوند اتوگرافت استخوان مورد نیاز برای پیوند از بدن خود بیمار تامین می شود ، پزشک بعد از اینکه استخوان مورد نیاز را از بدن خود بیمار استخراج کرد ، عمل پیوند استخوان را به همراه ایمپلنت انجام می دهد . در روش اتوگرافت به دلیل اینکه از استخوان بدن خود بیمار استفاده می شود ، امکان انتقال بیماری وجود ندارد ، ولی این روش نیاز به عمل جراحی برای برداشتن استخوان دارد ، بخاطر همین عمل جراحی در انجام این روش محدودیت وجود دارد . پیوند استخوان با روش اتوگرافت ، شامل گرافت داخل و خارج دهانی است ، که گرافت داخل دهانی رایج تر می باشد .

آلوگرافت (allo graft)

در پیوند استخوان با روش آلوگرافت استخوان مورد نیاز برای پیوند ، از بدن شخص دیگر تامین می شود . برای این کار پزشک استخوان پیوندی مورد نیاز را بعد از برداشت از بدن شخص دیگر با اشعه ی گاما آن را استریل می کند و سپس آن را منجمد می کند . سپس این استخوان به صورت خشک شده یا نشده منجمد برای پیوند استخوان آماده می شود و در ایمپلنت از آن استفاده می شود . قبل از عمل پیوند استخوان ، استخوان برداشت شده از بدن شخص دیگر برای جلوگیری از انتقال بیماری هایی چون ایدز ، آزمایش می شود ، تا از سلامت آن اطمینان حاصل شود .

عمل پیوند استخوان با روش آلوگرافت روش آسانتری نسبت به اتوگرافت است ، چرا که نیازی به عمل جراحی فرد برای برداشتن استخوان مورد نیاز پیوندی وجود ندارد ، ولی در عین حال عیب این روش این است ، که به دلیل اینکه از استخوان بدن فرد دیگر استفاده می شود ، امکان انتقال بیماری و عفونت در این روش وجود دارد .

زنو گرافت (xeno graft)

در استفاده از روش زنوگرافت برای پیوند استخوان ، از استخوان حیوانات دیگر برای پیوند استفاده می شود . و قبل از پیوند بایستی پروتئین های استخوان حیوان از آن خارج شود . از این روش خیلی کمتر استفاده می شود . یکی از پودرهای معمول برای عمل پیوند استخوان با روش زنوگرافت Bio-oss است . جنس این پودر از استخوان گاو است . این روش به دلیل اینکه نیازی به عمل جراحی فرد برای برداشت استخوان نیست ، روش آسانی است ، و امکان انتقال بیماری کم است و یا اصلا وجود ندارد . عیبی که این روش دارد ، این است که ضایعات بیشتری در این روش تولید می شود .

نکات درمان پیوند استخوان جهت ایمپلنت دندان

  • برای اینکه استخوان گرافت آلوده نشود ، از پیوند بافت نرم استفاده می شود . بافت نرم سطح استخوان گرافت را پوشانده و از آلودگی استخوان گرافت جلوگیری می کند .
  • بعد از عمل پیوند ، وجود عفونت در موضع ترمیم باعث شکست خوردن عمل پیوند استخوان می شود . که باید امکان عفونت در محل موضع را با استفاده از دهان شویه حل کرد .
  • استخوان پیوندی ، برای پیوند خوردن با استخوان مادر نیازمند گذر زمان است . و استخوان پیوند خورده نباید حرکتی داشته باشد . برای حل این مشکل از membrane در گرافت استخوانی استفاده می شود.
  • باید به قسمتی که عمل پیوند استخوان انجام شده ، خونرسانی لازم انجام شود . چون برای پیوند خوردن نیاز به خون است . برای این کار موضع را سوراخ می کنند و برای خونرسانی به موضع داخل آن فرز قرار می دهند .
    • ناحیه ای که عمل پیوند استخوان و ترمیم در آنجا انجام شده باید تمیز باشد و آلوده نشود . تماس بزاق دهان با موضع ترمیم باعث آلودگی آن ناحیه می شود . برای جلوگیری از این تماس از بخیه کامل در محل موضع استفاده شود . و برای جلوگیری از آلودگی از آنتی بیوتیک استفاده شود .

در پیوند استخوان ، یک داربست استخوانی وجود دارد . این داربست سلول های استخوانی را جذب کرده و رشد می کند . و به تدریج و بعد از گذشت زمان عمل پیوند انجام می گیرد .
روش پیوند با عروق هم نوع خاصی از پیوند است ، که به همراه استخوان شریان و ورید در موضع پیوند قرار میگیرد.

مراحل پیوند استخوان

قبل از انجام عمل پیوند ، دندانپزشک وضعیت استخوان ، میزان و حجم استخوان را با رادیوگرافی بررسی کند و اگر بیماری پریودنتال وجود داشت ، آن را هم تشخیص دهد و سپس عمل جراحی لثه را برای پیوند زدن استخوان پیوندی ، انجام دهد .

عوارض ناشی پیوند استخوان

پیوند استخوان ، مانند هر درمان دیگر یکسری عوارضی دارد . که این عوارض عبارتند از :

  • خونریزی و درد
  • تورم در محل موضع پیوند استخوان
  • دندان درمان شده نسبت به گرما و سرما حساس می شود .
  • تحلیل رفتن تدریجی لثه ها در محل پیوند استخوان وجود دارد .
  • دندان درمان شده ، و مخصوصا ریشه ها در برابر پوسیدگی آسیب پذیر می شوند .

بعد از جراحی ، دندانپزشک جهت جلوگیری از عفونت  آنتی بیوتیک تجویز می کند.

دوران بهبود و مراقبت پس از پیوند استخوان

بعد از عمل پیوند استخوان باید یکسری مراقبت هایی را انجام داد ، تا از عفونت موضع پیوندی و سایر عوارض پیشگیری کرد . بعد از جراحی دندانپزشک ، مسکن ، آنتی بیوتیک و دهانشویه ضد میکروبی به بیمار تجویز می کند . و به بیمار توصیه می کند ، بعضی از غذاها را مصرف نکند و تا زمان بهبودی کامل روی ناحیه ی درمان فشار نیاورد .

برای اینکه استخوان فک ، بعد از پیوند قوی شده و ایمپلنت را بتواند تحمل کند ، به مدت ۴ الی ۹ ماه زمان بر حسب بزرگی پیوند و مواد به کار گرفته شده زمان لازم است . برای جلوگیری از عفونت بیمار باید بهداشت دهان و دندان را به طور کامل رعایت کند . بیمار باید رژیم غذایی سالم داشته باشد ، به طور صحیح مسواک بزند و از نخ دندان استفاده کند . تا عمل پیوند استخوان با موفقیت انجام شود .

هزینه

هزینه پیوند استخوان به فاکتورهای متعددی همچون شکل و اندازه ی ناحیه ی تحت درمان ، محل گرفتن استخوان و شکل ناحیه ی درمان بستگی دارد ، اگر برای پیوند استخوان از روش اتوگرافت استفاده شود ، به دلیل اینکه از استخوان خود بیمار استفاده می شود ، نیاز به دو عمل جراحی می باشد ، و همچنین چون بی حسی و بیهوشی دارد و بیمار بستری می شود ، هزینه ی بیشتری خواهد داشت . هزینه ی رادیوگرافی و سی تی اسکن هم جدا حساب می شود . اگر بیمار نتواند ، هزینه ی پیوند استخوان و ایمپلنت را تقبل کند ، بایستی تا هنگام کامل شدن پیوند استخوان و جوش خوردن صبر کند و از دندان مصنوعی و بریچ به جای ایمپلنت استفاده کند .

برچسب ها: , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 239 تاريخ : چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت: 15:11

دندان پزشکی در نگاه تاریخ

/0 دیدگاه /در /توسط

دندان پزشکی در نگاه تاریخ : تاریخ دندانپزشکی ایران به حدود ۹۰ سال پیش برمیگردد. در سال ۱۳۰۰ هجری خورشیدی در سراسر شهر تهران تنها سه دندان پزشک وجود داشت. شناخته شده ترین و بهترین دندان پزشک آن زمان شخصی بود لهستانی که توانایی او در ساخت پروتز های دندانی، مثال زدنی بود. او علاوه بر یک دندان پزشک عمومی دندان پزشک مخصوص رضا خان نیز بشمار می رفت. دو دندان پزشک دیگر که از آن ها نام بردیم نیز اهل کشور های سوئیس و ترکیه بودند.

اولین مسواک

جا دارد در این جا به خود افتخار کنیم زیرا که اولین مسواک هایی که در جهان دیده شدند، از اختراعات اهالی خاورمیانه بشمار می روند. نام مسواک “Misswak” که در زبان فارسی معیار استفاده می شود از همان زمان می آید. مسواکی که گذشتگان استفاده می کردند این گونه ساخته می شد که ابتدا شاخه ی کوچکی از درخت “سالوادوراپرسیکا” را از آن جدا می کردند و آن را حدود یک روز در آب قرار می دادند. با این کار الیاف آناز هم جدا می شدند و بشکل مسواک های امروزی در می آمد. چوب این درخت علاوه بر خاصیت پاک کنندگی کمک بسزایی نیز برای سلامتی لثه ها بود.


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


صندلی دندان پزشکی

همان طور که در عکس ها و نقاشی های قدیمی می بینیم، از سال ۱۹۵۰به قبل دندان پزشکان ترجیه می دادند که در حالت ایستاده روی دهان بیماران کار کنند. اولین صندلی های دندان پزشکی که حدود ۵۰ سال پیش ساخته شده اند، در موزه ی دانشگاه کپنهاگ به نمایش گذاشته شده اند

برچسب ها: , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 294 تاريخ : چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت: 15:09

درمان آبسه دندان , تخلیه عفونت آبسه دندان | آبسه لثه ای

/0 دیدگاه /در /توسط

درمان آبسه دندان , تخلیه عفونت آبسه دندان | آبسه لثه ای : عفونت و آبسه دندان و لثه ، یک عفونت عمیق در دندان و بافت اطراف آن است . اگر شما احساس کنید ، که به آبسه ی دندان دچار شده اید ، باید هرچه زودتر به دندانپزشک مراجعه کنید ، چون اگر عفونت آبسه و دندان به موقع درمان نشود ، ممکن است عوارض خطرناکی داشته باشد و منجر به عفونت خونی و عفونت استخوان فک شود و حتی این عفونت به قسمت های دیگر بدن فرد منتقل شود .

آبسه دندان چیست ؟ آبسه پری آپیکال

آبسه دندان عفونتی است ، که از پوسیدگی های کوچک در دندان شروع می شود ، و اطراف و نوک ریشه ی دندان را در بر می گیرد . آبسه ی دندان ممکن است ، بخاطر ضربه خوردن و آسیب دیدن یک دندان باشد . آبسه دندان به هر دلیلی که باشد ، از نوک ریشه ی دندان از مکانی به نام محفظه ی پالپ (محفظه ی داخلی دندان)شروع شده و خود را به لثه می رساند . درون محفظه ی پالپ از رگ های خونی و رگ های اعصاب تشکیل شده است ، قبل از تشکیل آبسه سیستم ایمنی بدن و دندان قدرت مقابله با عفونت را از دست می دهد ، و در نهایت باکتری ها به پالپ حمله می کنند و در آنجا رشد یافته و تکثیر می شوند .

 

درمان آبسه دندان

با تکثیر باکتری ها عفونت از محفظه ی پالپ خارج شده و به سمت پایین ریشه ی دندان و استخوان فک حرکت می کند . و در نهایت یک توده در فک ایجاد می شود ، این توده همان باکتری ها ، عفونت و سلول های خونی مرده است که همان آبسه نام دارد . در واقع نوعی ورم در ناحیه ی فک تشکیل می شود . عفونت آبسه وقتی به این مرحله رسید ، کمی درمانش مشکل می شود ، و بعضی اوقات لازم می شود ، که دندان کشیده شود . در موارد پیشرفته تر که عفونت و آبسه ی دندان شدید است ، این عفونت به سر و گردن هم می رسد که در این صورت نیاز به جراحی های پیچیده است .

اگر شما دچار عفونت و آبسه ی دندان شدید ، می توانید به کلینیک دندانپزشکی دنتیست ایران مراجعه کنید .

دندانپزشکان ما در کلینیک دندانپزشکی دنتیست ایران ، با بهره گیری از جدید ترین متد های درمان و آخرین تکنولوژی ها آماده ی ارائه ی خدمات دندانپزشکی می باشند . برای درمان مشکل آبسه روش های مختلفی چون عصب‌کشی، تخلیه چرک و عفونت آبسه، یا کشیدن دندان در مواردی است که نجات دندان امکانپذیر نباشد، ارائه می شود . دندانپزشک بعد از مراجعه ی شما به کلینیک ، دندان و دهان شما را معاینه کرده ، و بر حسب شدت آبسه بهترین روش درمانی را برای شما برمی گزینند . همیشه پیشگیری بهتر از درمان است ، شما می توانید ، با مراجعه ی منظم و معاینه توسط دندانپزشک مجرب سلامت دندان های خود را حفظ کنید .


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

تفاوت آبسه دندان و آبسه لثه ( پریودنتال ) در چیست ؟

آبسه ی دندان و لثه از لحاظ منبع عفونت با هم تفاوت دارند . همان طور که در بالا ذکر کردیم ، آبسه ی دندان از محفظه پالپ (منبع داخلی دندان) شروع می شود و در نهایت در پایین ریشه تشکیل می شود . اما آبسه ی لثه در کنار ریشه دندان و در یک کیسه لثه ای خارج از دندان رشد کرده و بزرگ تر می شود . در هر دو آبسه ی دندان و لثه بر حسب منبع عفونت ، درمان متفاوت است .

علت‌ها و دلایل عفونت و آبسه دندان و لثه چیست ؟

آبسه ی دندان و لثه به دلایل مختلفی ایجاد می شود . عموما به دلیل پوسیدگی بیش از اندازه ی دندان ایجاد می شود . وقتی که دندان عفونت می کند ، به صورت عمقی به سمت پایین رفته و به محفظه ی پالپ می رسد ، و به ریشه های دندان گسترش می یابد . و اگر به موقع درمان نشود ، در نهایت به رگ های خونی و عصبی که در عمق دندان هستند ، می رسد و منجر به تشکیل ورم می شود .

به غیر از پوسیدگی دندان دلایل مختلف دیگری در تشکلیل عفونت و آبسه ی دندان و لثه دخالت دارند ، این دلایل عبارتند از :

  • ضربه دیدن دندان ، با ضربه دیدن دندان ، خونرسانی به دندان قطع می شود و در نتیجه زمینه برای رشد آبسه فراهم می شود .
  • ترومای دندان ، ناشی از تراشیدن دندان و دندان قروچه هم می تواند در تشکیل آبسه دخالت داشته باشد .
  • درمان تاج دندان و یا پر کردن دندان در صورتی که به محفظه ی پالپ برسد منجر به تشکیل آبسه می شود .
  • مصرف زیاد غذاها ، و نوشیدنی های حاوی قند و نشاسته باعث تشکیل آبسه می شود ، چرا که کربوهیدرات های موجود در این مواد غذایی زمینه ی رشد باکتری ها را فراهم می کند و رشد آن ها را افزایش می دهد .
  • تمیز نکردن دندان و دهان و عدم رعایت بهداشت هم دلیل دیگری بر تشکیل عفونت و آبسه می باشد .

علائم و نشانه های آبسه دندان چیست ؟

  • رنگ دندان تغییر می یابد و رنگش در مقایسه با دندان های کناری کدر می شود . ممکن است در ابتدا هیچ دردی احساس نشود .
  • هنگام غذا خوردن یا فشار اندک به دندان کمی درد احساس می شود . آبسه با سرایت به ریشه ی دندان ، استخوان و لثه ی فک را تحت تاثیر قرار داده و در نهایت منجر به درد می شود .
  • ظاهر شدن ورم و جوش روی لثه ، به این جوش ” فیستول تخليه” هم گفته می شود ، که پر از چرک می باشد . و در اکثر موارد این جوش پاره شده و چرک از آن خارج می شود .
  • ایجاد طعم و بوی بد در دهان
  • ورم صورت و فک نشان دهنده ی پیشرفت عفونت است ، در بیشتر موارد درد فک باعث ایجاد تورم می شود .

ممکن است ، آبسه دندان هیچ درد و علائمی نداشته باشد ، این در زمانی رخ می دهد که دندان توانایی احساس محرک خود را از دست داده باشد . ولی این دلیل بر این نیست که عفونت و آبسه ای در کار نیست ، در این شرایط هم امکان افزایش عفونت و آبسه وجود دارد . بنابراین مراقبت از دندان ها و مراجعه به دندانپزشک جهت پیشگیری و حفظ سلامت دندان ها ضروری است . در برخی مواقع آبسه از طریق يك راديوگرافي اشعه ايكس تشخیص داده می شود . در مواعی که عفونت آبسه تشخیص و درمان نشود ، به دندان های مجاور هم سرایت می کند .

تشخیص آبسه دندان

برای تشخیص آبسه ی دندان از سه روش زیر استفاده می شود :

  • تشخیص آبسه با استفاده از رادیوگرافی اشعه ی ایکس
  • علائمی که بیمار به دندانپزشک گزارش می دهد و پزشک بر حسب علائم تشخیص می دهد .
  • معاینه ی دندان توسط دندانپزشک

درمان آبسه دندان

آبسه ی دندان باید به موقع درمان شود ، آبسه ی دندان در صورت عدم درمان می تواند خطرناک و مخرب باشد ، و به استخوان ها ، دندان ها و رباط های اطراف دندان آسیب های جدی وارد کند . و در نهایت منجر به کشیده شدن دندان شود . درمان آبسه ی دندان به شدت عفونت بستگی دارد ، روش های مختلفی برای درمان آبسه وجود دارد ، که در ادامه به توضیح این روش ها می پردازیم . این روش ها عبارتند از :

  • تخلیه آبسه و عفونت

تخلیه ی آبسه و عفونت ، یکی از متداول ترین روش های درمان آبسه و عفونت در بزرگسالان است . دندانپزشک برای این کار پوشش پاکت را ب احتیاط خراش داده و عفونت را تخلیه می کند .

  • جرمگیری دندان و ریشه دندان

معمولا دندانپزشک بعد از تخلیه ی عفونت ،دندان و ریشه دندان را جرم گیری می کند ، این کار برای از بین بردن پلاک و جرم چسبیده به دندان ضروری است و از عفونت و تشکیل آبسه ی مجدد جلوگیری می کند .

  • بازیابی هدایت شده بافت لثه

برای جلوگیری از عفونت مجدد لثه ، پاکت عمقی لثه‌ای ضروری است . بعد از بهبود آبسه ، بازیابی هدایت شده ی لثه و یا جراحی استخوان توصیه می شود . این درمان قطعی برای جلوگیری از بروز آبسه در موارد بعدی است .

  • جایگزین کردن روکش یا پرشدگی دندان

اگر درمان آبسه دندان در اثر تراکم مواد غذایی در اطراف نواحی که بطور نامناسب ترمیم شده‌اند (مانند پرشدگی یا روکش) رخ بدهد، ممکن است نیاز به انجام مجدد ترمیم دندان باشد.

  • پیوند استخوان

بسته به شدت مشکل ، ممکن است به بازسازی استخوان نیاز باشد . برای این کار از گرافت استخوانی استفاده می شود . در غیر اینصورت نیازمند پایین آوردن سطح استخوان و انجام جراحی برای تغییر موقعیت لثه ها و از بین بردن پاکت ها می باشد . گاهی اوقات ترکیبی از بازسازی بافت و حذف یا تغییر موقعیت بافت انجام می‌شود.

  • عصب کشی دندان

در این مرحله ، دندانپزشک ، فضای داخلی دندان را کاملا پاک سازی می کند و و بعد از عصب کشی ، فضای داخلی دندان را با مواد پر کننده ، پر می کند .

  • کشیدن دندان

در مورادی که روش های درمان پاسخگو نیست ، دندان کشیده می شود . استفاده از فضا نگه دارنده و یا پل دندانی ، برای جلوگیری از حرکت مابقی دندان ها و تغییر شکل فک مناسب می باشد . با انجام این اقدامات از بروز عفونت های بعدی و انتقال عفونت به دندان های مجاور پیشگیری می شود . در صورتی که عفونت خیلی زیاد نباشد ، به جای تخلیه ی عفونت از آنتی بیوتیک هم استفاده می شود .

درمان آبسه دندان کودکان

اگر دندان های شیری کودکان دچار آبسه شود ، بهترین روش کشیدن دندان آبسه دار است ، و راهی برای نجات دندان شیری وجود ندارد . چرا که در دندان های شیری آبسه دار عفونت زیاد رشد می کند ، و راهی برای تخلیه عفونت وجود ندارد ، و کشیدن دندان می تواند مفید باشد و از انتقال عفونت و آبسه به دندان های مجاور جلوگیری شود .

بسته به میزان عفونت آبسه ، می توان از آنتی بیوتیک های خوراکی برای درمان استفاده کرد .

آبسه در دوران بارداری

دوران بارداری ، دوران بسیار حساسی برای زنان باردار می باشد ، و مادران باید در این دوره بهداشت دهان و دندان خود را حفظ کنند و مواظب عفونت های دهانی و دندانی باشند . و برای جلوگیری از پیشرفت عفونت باید به دندانپزشک مراجعه کرد ، و آبسه را درمان کرد و عفونت را به حداقل رساند و از پیشرفت عفونت جلوگیری کرد . عفونت لثه و دندان در دوران بارداری خطرناک است و درد دارد ، و ممکن است به جنین آسیب بزند .

داروهای خانگی درمان آبسه

برای درمان کامل آبسه حتما باید به یک کلینیک دندانپزشکی خوب مراجعه کرد. استفاده از جوش شیرین ، آب نمک گرم ، چای کیسه ای مرطوب و ولرم روی آبسه ی دندان ، مصرف آنتی بیوتیک بدون نسخه ی پزشک ، و سایر داروهای خانگی می تواند منجر به کاهش درد آبسه شود ، ولی یک روش درمانی قطعی محسوب نمی شود . لذا امکان پیشروی و گسترش آبسه وجود دارد . آبسه اگر به طور کامل درمان نشود ، عوارض زیادی خواهد داشت .

پیشگیری آبسه دندان

همیشه پیشگیری بهتر از درمان است . برای پیشگیری از ایجاد آبسه دندان و لثه در مرحله ی اول بایستی بهداشت دهان و دندان را به طور کامل رعایت کنید . و به طور مرتب از مسواک و نخ دندان استفاده کنید . از مصرف بیشتر مواد غذایی که کربوهیدرات زیاد دارند ، خودداری کنید . و علاوه بر این برای خودتان یک دندانپزشک خانوادگی در نظر بگیرید ، و در زمان های منظم به دندانپزشک مراجعه کنید ، تا دندان های شما را معاینه کند و همیشه در جریان روند تغییرات دندان های شما باشد . و بهترین روش ها و درمان ها را برای جلوگیری از پوسیدگی دندان و آبسه ی دندان را به شما ارائه دهد .

برچسب ها: , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 276 تاريخ : چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت: 15:08

عوارض ایمپلنت دندان , معایب ایمپلنت دندان

/0 دیدگاه /در /توسط

عوارض ایمپلنت دندان , معایب ایمپلنت دندان : بی دندانی یا داشتن ظاهر بد از دندان ها مشکل خیلی از افراد است . مشکلات دندانی باعث نگرانی و ناراحتی افراد می شود ، و اعتماد به نفس آن ها را کاهش می دهد . تا چند سال پیش برای ترمیم دندان های ناسالم و از دست رفته از روش هایی چون پر کردن ، روکش گذاری استفاده می کردند و اگر دندان ها به طور کامل از ریشه از بین می رفتند ، برای حل این مشکل در نهایت از پروتز مصنوعی استفاده می شد . استفاده از دندان یا پروتز مصنوعی مشکلاتی همچون ظاهر بد ، عدم راحتی ، و مشکل در هنگام صحبت کردن و بهداشت نامناسب را به همراه دارد . خوشبختانه با پیشرفت علم و فناوری کاشت ایمپلنت به عرصه ی دندانپزشکی وارد شد . ایمپلنت دندان راه حلی برای مشکلات پروتز دندان مصنوعی است .

ایمپلنتولوژی حاصل آخرین تحقیقات و تکنولوژی های روز دنیا است. درمان دندان ، با روش ایمپلنت روش خیلی سختی نیست ، و عوارض جانبی کمی دارد . و فرد می تواند تا پایان عمر خود از آن استفاده کند ،ایمپلنت دندانی می تواند ، همان نقش دندان اصلی را بازی کند و در بین روش های موجود برای حل مشکل بی دندانی ، بهترین روش ایمپلنت دندان است ، چرا که هم ریشه ی دندان و هم تاج دندان را برمی گرداند .

عوارض ایمپلنت دندان

از دست رفتن دندان ها و بی دندانی ، تاثیر زیادی در چهره و مخصوصا در اعتماد به نفس و روحیه ی افراد دارد . ایمپلنت دندان ، نه تنها مشکلات جویدن غذا را حل می کند ، بلکه زیبایی و جذابیت را به چهره ی شما بر می گرداند . در کلینیک دنتیست ایران ، دندانپزشکان و متخصصان با تجربه ای ، با بهره گیری از جدید ترین و نوین ترین تکنولوژی ها عمل ایمپلنت را انجام می دهند .

عمل ایمپلنت دندان هم خالی از عوارض نیست ، بعد از معرفی ایمپلنت دندان ، در ادامه ی این مقاله به بررسی عوارض ایمپلنت دندان می پردازیم ، با آگاهی از این عوارض ، می توان در کاهش آن ها نقش موثری داشت .

ایمپلنت دندان چیست ؟

ایمپلنت دندان ، نوعی پایه ی تیتانیومی است ، که با سلول های بدن سازگاری دارد . ایمپلنت دندان ، نیاز به عمل جراحی در استخوان فک و زیر لثه دارد . ایمپلنت دندان جایگزین مناسبی برای دندان های دائمی از دست رفته است . ایمپلنت توسط دندانپزشک در داخل استخوان فک قرار داده می شود ، و سپس سلول های استخوان ساز سطح ایمپلنت ، با استخوان سازی ، باعث جوش خوردن استخوان فک به ایمپلنت می شوند . فرآیند جوش خوردن به مدت ۳ الی ۴ ماه طول می کشد . و بعد از آن قسمت تاج و روکش دندان ساخته شده و روی پایه قرار می گیرد .

چه افرادی می توانند از ایمپلنت استفاده کنند ؟ آیا ایمپلنت محدودیت سنی دارد ؟

وجود همه ی دندان ها در دهان باعث زیبایی چهره در خندین می شود ، و اعتماد به نفس را افزایش می دهد . افرادی که به دلایل مختلفی همچون پوسیدگی ، تصادف ، ضربه و بیماری لثه دندان های خود را از دست داده اند . برای برگرداندن دندان می توانند ، از روش ایمپلنت استفاده کنند .

انجام ایمپلنت محدودیت سنی دارد ، و باید عمل ایمپلنت در سنی انجام شود ، که رشد فکی و استخوانی تکمیل شده باشد . عمل ایمپلنت در خانم ها از سن ۱۶ به بالا و در آقایان از سن ۱۸ به بالا انجام می شود . حتی نوجوان ۱۲ ساله که دندان کرسی خود را که بیشتر از همه ی دندان های دیگر در معرض آسیب قرار دارد ، از دست بدهد . عمل ایمپلنت توصیه نمی شود . و بهتر است ، دندان خراب شده پر شود و حافظت شود تا به سن مناسب برای عمل ایمپلنت برسد .

عوارض ایمپلنت دندان

ایمپلنت درمانی یکی از جدیدترین متدهای درمان در علم دندانپزشکی است .و باعث به وجود آمدن تحولات بسیاری در این زمینه شده است . و بسیاری از کارهای غیرممکن را ممکن کرده است . به دلیل جدید بودن این متد بسیاری از افراد سوالات مختلفی در رابطه با ایمپلنت دارند . دندانپزشکان ما در کلینیک دندانپزشکی دنتیست ایران درمان آماده ی راهنمائی و مشاوره ی رایگان شما در زمینه ایمپلنت دندان و سایر زمینه ها هستند . شما می توانید با رزرو نوبت برای مشاوره به همه ی سوالات خود در زمینه ی ایمپلنت دندان پاسخ به دست آورید . جهت رزرو نوبت برای مشاوره می توانید ، با شماره تلفن کلینیک تماس حاصل فرمایید .


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

آیا امکان عفونت ، ایمپلنت های درمانی وجود دارد ؟

ایمپلنت دندان نیاز به عمل جراحی دارد ، و عفونت فقط مختص ایمپلنت دندان نیست ، بلکه هر عمل جراحی ممکن است ، عفونت به همراه داشته باشد . هر گونه تورم ، آبسه و ترشحی را نمی توان عفونت نام گذاری کرد . امروزه عفونت ها قابل کنترل هستند . عفونت ایمپلنت دندان ، یک اصطلاح رایج برای موارد شکست زود هنگام ایمپلنت دندان است .

ایمپلنت دندان ، عمل حساسی است و باید توسط یک دندانپزشک ماهر و حاذق انجام شود . از این رو مراجعه به دندانپزشکی متخصص و باتجربه از اهمیت زیادی برخوردار است .

در جایی که ایمپلنت کاشت می شود ، باید حجم استخوان کافی باشد ، در غیر اینصورت باید استخوان بازسازی شود ، و عمل پیوند استخوان برای جبران کاستی استخوان انجام شود . در غیر اینصورت عمل جوش خوردن ایمپلنت به استخوان به شکست مواجه می شود . و کار به مرحله ی روکش کشی ایمپلنت نخواهد رسید و ایمپلنت باید از دهان خارج شود .

حتی اگر ایمپلنت دندان به نحو صحیحی هم کاشت شود ، باز هم احتمال شکست وجود دارد . چون علاوه بر کاشت صحیح ایمپلنت ، عمل روکش کشی ایمپلنت هم باید به صورت حرفه ای و صحیح انجام شود ، تا فشاری که به پایه ی ایمپلنت وارد می شود ، حساب شده باشد . در غیر اینصورت ، ممکن است در حین غذا خوردن و عمل جویدن ، روکش ایمپلنت از پایه ی آن جدا شود و به پایه ی ایمپلنت و استخوانی که ایمپلنت در آن کاشته شده است ، فشار وارد شود . در این صورت امکان تحلیل شدن استخوان و شل شدن ایمپلنت وجود دارد .

این دو مبحث با هم متفاوت هستند ، و شل شدن ایمپلنت هیچ ربطی به عفونت ندارد . ایمپلنت در موارد نادری دچار عفونت می شود ، و عفونت ایمپلنت به راحتی قابل حل است ، و مشکل در اندازه ای نیست ، که منجر به شل شدن ایمپلنت شود . ولی متاسفانه بعضی از افراد برداشت غلطی دارند ، و شل شدن و موفقیت آمیز نبودن ایمپلنت را به عفونت ایمپلنت ربط می دهند .

آناتومیک فرد از یک سو و وسایلی که برای کاشت دندان استفاده می شود از سوی دیگر، تا چه اندازه ای به ماندگاری ایمپلنت کمک می کند؟

تجربه دکتر و کیفیت وسایل استفاده شده برای ایمپلنت ، رعایت بهداشت دندان و دهان هم تاثیر زیادی در ماندگاری ایمپلنت دارد . این موارد اگر مورد توجه قرار نگیرد ، در نهایت منجر به جمع شدن ویروس ، میکروب و باکتری در اطراف ایمپلنت می شود و از عمر ایمپلنت می کاهد .

چه کسانی نمی توانند کاشت ایمپلنت داشته باشند؟

در انجام عمل ایمپلنت یک سری محدودیت هایی وجود دارد ، و یکسری از افراد نمی توانند ، از کاشت ایمپلنت استفاده کنند . برای انجام عمل ایمپلنت ، فرد باید از سلامت جسمانی کافی برخوردار باشد . افرادی که بیماری هایی هم چون دیابتیک و بیماری لوسمی دارند ، و همچنین افراد سیگاری و افرادی که رشد استخوان آن ها کافی نیست ، نمی توانند از کاشت ایمپلنت استفاده کنند .

اگر با بالا رفتن سن ، لثه ی فرد تحلیل شود ، فردی که به این بیماری مبتلا می شود ، ایمپلنت او قابل ترمیم است و باید تعویض شود . بر طبق بررسی های انجام شده یک سال بعد از انجام عمل ایمپلنت ، استخوان های اطراف آن به اندازه ی ۱ میلی متر تحلیل می رود . ولی با انجام مراقبت های ویژه و رعایت بهداشت دهان و دندان می توان این میزان تحلیل را به ۱ دهم میلی متر کاهش داشت .

میزان تحلیل رفتن استخوان ها در بین افراد مختلف متفاوت است و ممکنه برخی از افراد خیلی ناچیز تحلیل استخوان داشته باشند ، و تحلیل استخوان های اطراف ایمپلنت به حدی نیست ، که نگران کننده باشد . ولی اگر بیمار مشکلات عفونتی و بیماری لثه ای داشته باشد ، در این صورت ترمیم و بازسازی استخوان و ایمپلنت لازم می شود .

عوارض ایمپلنت

در حالت کلی با کمک ایمپلنت بیمار می تواند کارهای عادی روزانه خود مانند جویدن و خوردن غذا و صحبت کردن را به آسانی انجام دهد . ایمپلنت هم مانند سایر عمل ها ، عوارض جانبی دارد . عوارض ایمپلنت حدود سه هفته تا شش ماه بعد از بروز آن درمان می شود .بیشتر عوارض ایمپلنت طبیعی و شایع است و این عوارض به زودی برطرف می شود و قابل حل است . برخی از عوارض عبارتند از :

۱٫ خارج شدن روکش ایمپلنت

در بار اول روکش گذاری ایمپلنت ، به دلیل اینکه از چسب موقت برای چسباندن روکش های دندان استفاده می شود ، امکان افتادن روکش وجود دارد . اگر روکش ایمپلنت افتاد ، می توانید به دندانپزشک مراجعه کنید ، دندانپزشک دوباره روکش ایمپلنت ار می چسباند . اگر شرایط برای چسباندن دائمی روکش ایمپلنت مساعد باشد ، از چسب دائمی برای این کار استفاده می شود .

۲٫ لق شدن روکش ایمپلنت

اگر فشار وارد شده به دندان از حد طبیعی بیشتر باشد ، امکان لق شدن روکش ایمپلنت وجود دارد . که خود لق شدن روکش ایمپلنت به عوامل مختلفی بستگی دارد ، و دلایل متفاوتی دارد .

علل لقی ایمپلنت دندانی

دلیل اول- قسمت پایه ی ایمپلنت فیکسچرنام دارد ، در اثرشل شدن فیکسچر و حرکت آن ایمپلنت شل می شود اصولا ایمپلنت دندان بعد از پیوند نباید حرکتی داشته باشد شل شدن پایه ایمپلنت دندان نشان دهنده عدم جوش خوردن پایه است که یا جراح و پروتزیست موقع کاشت دندان متوجه ان نشده اند یا پیوند اولیه ایمپلنت دندان نامناسب بوده که بجای چسبندگی استخوانی بافت فیبروز به سطح ایمپلنت می چسبد. در اوایل کاشت ایمپلنت ، ایمپلنت در هنگام گذاشتن پروتز سفت است ، ولی بعدا بخاطر نیروهای جویدن ایمپلنت دچار لقی می شود. در چنین مواردی کل پروتز و پایه باید خارج شود و بلافاصله یا با فاصله ی زمانی شش هفته یک پایه جدید قرار داده شود.

دلیل دوم- ممکن است پایه ایمپلنت دندان سفت باشد ولی پروتز روی آن شل شود . پروتز توسط چسب یا سمانی روی ایمپلنت دندان می چسبد ، اگر چسب یا سمانی جدا شود و یا اینکه پروتز بلند باشد و نیرو و فشار بیشتر و نامناسبی به پروتز در هنگام جویدن به پروتز وارد شود ، امکان جدا شدن پروتز وجود دارد . در چنین حالتی بایستی بلندی پروتز توسط دندانپزشک دوباره ارزیابی شود و پروتز چسبانده شود. به دلیل اینکه از چسب یا سمان های موقت برای چسباندن پروتزهای ایمپلنت دندانی استفاده می شود ، این وضعیت لقی دندان ایمپلنت شایع تر و رایج تر است .

دلیل سوم- دلیل دیگری که برای لقی پروتز ایمپلنت دندانی وجود دارد ، شل شدن پیچی است که قسمت رویی پروتز را به پایه متصل می کند که اصطلاح علمی انscrew loosening نام دارد. این وضعیت لقی دندان می تواند هم به علت مشکل ساختاری ایمپلنت دندان باشد و هم به دلیل وارد شدن نیروهای نامناسبی است که در اثر بلند بودن ایمپلنت در حرکات طرفی فک ایجاد می شود .

این مشکل بیشتر در ایمپلنت هایی ظاهر می شود که ارزان قیمت بوده و جنس کره ای دارند . کوتاه بودن بودن پیچ و عدم تطابق قطعه متصل کننده که اباتمنت گفته می شود از علل این وضعیت محسوب می شود .

دلیل چهارم- اگر هنگام جراحی ، پایه ایمپلنت با زاویه نامناسب قرار بگیرد ، باعث می شود که نیروهای جویدن در محور نامناسب روی پایه وارد شود و باعث شل شدن پیچ ایمپلنت و در تهایت لقی ایمپلنت شود .

۳٫ شکستگی پروتز و شل شدن پیچ داخلی ایمپلنت

اگر فشار وارد شده به روکش ایمپلنت زیاد باشد ، امکان شل شدن پیچ ایمپلنت وجود دارد .این فشار بیشتر به دلیل دندان قروچه یا دندان زیر سنگ رفته می باشد ، که با درد همراه است . پزشک با معاینه ی ایمپلنت ، در صورت لزوم پروتز را خارج کرده و آن را درمان می کند .

۴٫ شکستگی بدنه ایمپلنت دندان

شکستگی بدن ایمپلنت به ندرت پیش می آید ولی غیر ممکن نیست . شکستگی بدنه ایمپلنت غیر قابل برگشت است و در اثر وارد شدن فشار زیاد به ایمپلنت به وجود می آید . امکان شکستگی بدنه ایمپلنت در زمانی که پروتز به نحو نامناسبی کار گذاشته شده است ، هم وجود دارد ، زیرا در اینصورت فشار از مرکز به بدنه ها وارد می شود .

۵٫ عفونت کردن ایمپلنت

عفونت بعد از هر عمل جراحی ممکن است وجود داشته باشد ، و همین امر موجب نگرانی افراد می شود ، ولی باید گفت که هر آبسه و ترشحی نشانه ی عفونت ایمپلنت نیست .

اصطلاح عفونت ایمپلنت ، به موارد شکست زود هنگام ایمپلنت اشاره دارد . اگر در هنگام کاشت ایمپلنت ، حجم استخوان کافی نباشد . جراح قبل از عمل کاشت ایمپلنت باید استخوان را ترمیم کند ، تا دوام ایمپلنت بیشتر باشد . عدم انجام این کار مانع از جوش خوردن ایمپلنت به استخوان می شود ، به گونه ای که هرگز آماده ی روکش گذاشتن نخواهد کرد .

در چنین مواردی ممکن است ، ایمپلنت شل شود و دندانپزشک مجبور شود ، تا ایمپلنت را خارج کند ، ولی این مورد زیاد ربطی به عفونت ندارد .

عوارض چند روز اول پس از انجام ایمپلنت :

  • بعد از گذاشتن ایمپلنت ، امکان تورم در برخی از افراد وجود دارد . بعد از عمل جراحی پیوند استخوان ، امکان کبودی وجود دارد ، این عوارض بعد از انجام ایمپلنت ظاهر می شود ، ولی موقتی هستند و در عرض یک هفته برطرف می شود .
  • هر عمل جراحی با درد همراه است ، و عمل ایمپلنت هم خالی از درد نخواهد بود ولی میزان درد بر حسب سختی جراحی و خصوصیات افراد مختلف متفاوت است . برای کاهش درد بهتر است ، به مدت یک ساعت قبل از شروع عمل ایمپلنت از مسکن استفاده کنید .
  • ایجاد واکنش های حساسیتی ، به دلیل مصرف داروهای تجویز شده برای حساسیت . که در اینصورت حتما باید به دندانپزشک مراجعه کنید .
  • ممکن است دندان مجاوری ایمپلنت لق شود ، که جای نگرانی نیست ، بعد از مدت ۳هفته تا یک ماه این لقی برطرف می شود و دندان به حالت طبیعی خود برمی گردد .
  • در مواردی که ارتفاع فک پایین خیلی کم باشد ، امکان گزگز شدن یا بی حس شدن گوشه ی لب وجود دارد ، که طبیعی است و بعد از مدتی برطرف می شود .
  • درمان ایمپلنت نوعی عمل جراحی است ، و احتمال بروز عوارض جراحی در این روش وجود دارد .از جمله ی این عوارض خونریزی و عفونت می باشد ، که با رعایت بهداشت دهان و دندان این مشکل هم برطرف می شود .
  • در حین عمل ایمپلنت امکان بلعیده شدن اجزا وجود دارد .
  • در حین فرآیند ایمپلنت دندان امکان شکستگی و کوفتگی استخوان وجود دارد .
  • احتمال تورم جزیی بعد از کاشت ایمپلنت وجود دارد .

هزینه ی ایمپلنت کمی زیاد است و نیاز به زمان بیشتری برای درمان دارد . و اینکه باید به طور منظم توسط دندانپزشک معاینه شود .

عوارض دراز مدت ایمپلنت

• اگر دندانپزشک شما تجربه و تخصص کافی نداشته باشد ، امکان آسیب رسیدن به اعصاب فک صورت وجود دارد .
• به دلیل بی تجربه بودن دندانپزشک امکان سوراخ شدن استخوان فک وجود دارد .
• در موارد خیلی نادر پس از ایمپلنت ، مشکلات سینوسی به وجود می آید .
• در مورد تک ایمپلنت های مربوط به دندان جلویی ممکن است عوارضی بعد از ۱۵ سال ظاهر شود ، بدین صورت که نوک دندان های طبیعی فک بالا ، یک تا دو میلی متر پایین تر می آید . ولی نوک روکش های ایمپلنت سرجایشان باقی می مانند و نیاز به ترمیم مجدد دارند .

آیا ایمپلنت دچار پوسیدگی می شود؟

ایمپلنت جایگزین دائمی برای دندان از دست رفته است . تاکنون در مورد پوسیدگی ایمپلنت موردی گزارش نشده است . ولی باید از ایمپلنت محافظت کرد ، برای این کار بایستی موارد بهداشتی را رعایت کرد و سالی یک بار برای جرم گیری به دندانپزشک مراجعه کرد .

آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود؟

ایمپلنت های دندانی سرطان زا نیستند . و زمانی که ایمپلنت تحت آزمایش های حیوانی و تکنولوژی های جدید انجام شود ، هیچ خطری از لحاظ سرطان زا بودن نخواهد داشت . تمامی روش های درمانی عوارض دارند ، و ایمپلنت هم خالی از عوارض نیست و در مواردی ممکن است ، باعث نارضایتی بیمار شود . ممکن است ، در برخی موارد ایمپلنت از فک جدا شود و جواب ندهد که در این صورت دندانپزشک دوباره آن را وصل می کند .

ایمپلنت دندان به هیچ عنوان منجر به سرطان نمی شود .

اقدامات لازم پس از بروز عوارض احتمالی ایمپلنت

  • درصورت بروز تب و لرز ، دندانپزشک مسکن تجویز می کند ، که حتما آن را مصرف کنید .
  • ترشح خونابه امری طبیعی است ، در صورت بروز این عارضه یک تکه گاز استریل در محل قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه فشار دهید .
  • در صورت بروز خونریزی سریعا به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید .
  • امکان تورم وجود دارد ، که بعد از ۲۴ ساعت از کمپرس گرم در ناحیه استفاده کنید .
  • در صورت شل شدن قسمت خارجی لثه ، سریعا به دندانپزشک مراجعه کنید .

برچسب ها: , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 214 تاريخ : چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت: 15:06

انواع ایمپلنت دندان , ایمپلنت به چند نوع است

/0 دیدگاه /در /توسط

انواع ایمپلنت دندان , ایمپلنت به چند نوع است :  ایمپلنت دندان ، یک رویکرد علمی جدید دندانپزشکی است ، که مشکلات بی دندانی و ظاهر بد به دلیل عدم وجود دندان را حل می کند . بی دندانی و ظاهر بد باعث نارضایتی افراد است و اعتماد به نفس فرد را کاهش می دهد .در گذشته برای حل مشکلات بی دندانی از پروتز مصنوعی استفاده می شد ، پروتز مصنوعی مشکلاتی همچون عدم راحتی در هنگام تکلم ، ظاهر نامناسب ، و بهداشت نامناسب را به همراه داشت . ایمپلنت دندان یک روش دائمی برای حل مشکل بی دندانی است و امروزه تمایل افراد به انجام ایمپلنت دندان زیاد شده است .

برای اینکه نتیجه ی حاصل از ایمپلنت دندان موفقیت آمیز و رضایت بخش باشد ، بایستی توسط یک دندانپزشک با تجربه و متخصص انجام شود . تا عوارض بعدی پیش نیاید و نیازی به وصل دوباره ایمپلنت نباشد .
در کلینیک دندانپزشکی دنتیست ایران ، کلیه ی خدمات دندانپزشکی از جمله ایمپلنت دندان ، با بهره گیری از جدید ترین تکنیک ها و شیوه های نوین توسط بهترین و مجربترین دندانپزشکان ارائه می شود .

ایمپلنت چیست ؟

در واقع ایمپلنت نوعی پیچ از جنس تیتانیوم است ، که داخل استخوان فک کاشته می شود و جایگزینی برای دندان از دست رفته می باشد . بعد از کاشته شدن ایمپلنت دندانی ، طی فرآیندی ایمپلنت به استخوان فک جوش می خورد و در نهایت جراح دندانپزشک روکش را به ایمپلنت متصل می کند .

ایمپلنت از دو جز تشکیل شده است : فیکسچر (ریشه ی ایمپلنت) و آباتمنت (تاج ایمپلنت)

انواع ایمپلنت دندان , ایمپلنت به چند نوع است ؟

امروزه بیش از صد نوع ایمپلنت در بازار وجود دارد ، و شرکت های مختلفی در دنیا ، قطعات ایمپلنت دندان و مواد ترمیم کننده دندان ، از جمله تاج و اباتمنت را تولید می کنند . ایمپلنتولوژیست ها به دلیل متنوع بودن ایمپلنت ها ، گزینه های مختلفی برای درمان ایمپلنت شما دارند . معیار خوبی ایمپلنت و موفقیت کاشت دندان ، بر حسب پاسخ بافت های پذیرنده ایمپلنت نسبت به آن می باشد .

انواع ایمپلنت دندان

  • ایمپلنت اگر معتبر و خوب باشد ، استخوان سازی در اطراف آن هم مناسب است .
  • استخوان اطراف ایمپلنت خوب کمتر دچار تحلیل می شود ، و یا تحلیل آن در حد صفر است . و در نتیجه درصد شکست ایمپلنت خوب و معتبر کمتر است .

ایمپلنت ها برحسب موقعیت ، شکل و روش جایگزینی در یک مرحله یا دو مرحله دسته بندی می شوند :

  1. ایمپلنت های ساب پریواستیل
  2. ایمپلنت های اندواستیل

ایمپلنت های ساب پریواستیل

ایمپلنت های ساب پریواستیل ، شکلی شبیه به داربست فلزی دارند ، این نوع ایمپلنت روی استخوان فک ، و داخل بافت لثه قرار می گیرد . پست برای نگه داری و ترمیم ایمپلنت از لثه بالاتر قرار می گیرد . از ایمپلنت های ساب پریواستیل در جراحی های تک مرحله ای استفاده می شود ، و بیشترین کاربرد آن محکم نگه داشتن دندان مصنوعی افرادی است ، که ارتفاع استخوان کافی ندارند .

ایمپلنت های اندواستیل

از ایمپلنت های اندواستیل در جراحی های دو مرحله ای استفاده می شود ، این نوع ایمپلنت به طور مستقیم داخل استخوان فک قرار می گیرد ، و برای بریچ و دندان مصنوعی متحرک جایگزین مناسبی می باشد . ایمپلنت های اندواستیل انواع مختلفی دارند ، که عبارتند از :

  • پیچی یا رزوه دار
  • تیغه دار
  • استوانه ای یا صاف

خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

ایمپلنت های دندان دو مرحله ای

یکی از انواع روش ها و جراحی های رایج برای ایمپلنت دندان ، ایمپلنت های دندان دو مرحله ای می باشد . در جراحی دو مرحله ای ایمپلنت ، ایمپلنت در داخل استخوان فک و زیر لثه کاشت می شود . بعد از جایگذاری ایمپلنت جراح بافت لثه را با بخیه می بندد . این کار باعث می شود ، که در زمان التیام استخوان از ایمپلنت محافظت شود و فشاری به ایمپلنت ورد نشود . بعد از ترمیم و التیام استخوان ها ، مرحله ی دوم جراحی آغاز می شود ، در واقع مرحله ی دوم جراحی به منظور اتصال اباتمنت و یا تاج دندان به ایمپلنت می باشد ، برای اتصال اباتمنت سطح روی لثه ، جایی که ایمپلنت کاشته شده است ، باز می شود .

ایمپلنت های تک مرحله ای

یکی دیگر از انواع ایمپلنت های دندانی ، ایمپلنت تک مرحله ای می باشد . در این روش هم ایمپلنت داخل استخوان فک قرار می گیرد ، با این تفاوت که این نوع ایمپلنت ها بلند تر هستند ، و بعد از جراحی از لثه خارج می شوند و نیازی به انجام جراحی دیگر برای اتصال اباتمنت و یا تاج دندان نمی باشد .
تحقیقات نشان می دهند ، که میزان موفقیت و رضایت در هر دو روش ایمپلنت تک مرحله ای و دو مرحله ای یکسان و مشابه است . و تشخیص اینکه کدام روش برای شما مناسب تر است ، بر حسب مزایا و معایب آن ، بر عهده ی دندانپزشک می باشد .

جایگذاری بلافاصله ترمیم دندان

در مواردی که نیاز به دقت بیشتری است ، ایمپلنت دندان و ترمیم در یک مرحله ی جراحی انجام می شود . بعد از کشیدن دندان ، بلافاصله ایمپلنت به روش جراحی کاشت می شود . و اندکی بعد تاج بر روی اباتمنت قرار می گیرد. ایراد این روش این است که ، بخاطر نیروهای داخلی بسیار زیاد احتمال آسیب رسیدن به ایمپلنت دو برابر می باشد. و برای اینکه فرآیند جوش خوردن با موفقیت انجام شود فرد باید بسیار مراقب باشد و احتیاط کند .

ایمپلنت از نظر انواع سطح و بدنه

اکثر ایمپلنت ها از جنس تیتانیوم می باشند ، و ایمپلنت ها از لحاظ مواد سطحی با هم فرق دارند ، یکی از مهمترین فاکتورها در ثبات و عمر درمان و استقامت دندان در دراز مدت ، موادی است که برای ساخت ایمپلنت استفاده می شود . سطح سوراخ دار در مقایسه با سطح صاف تیتانیوم باعث ارتباط بیشتری با استخوان می شود . انواع دیگری از سطح ایمپلنت ، اسید خراش داده، شن پاشی شده، سطح زیر شده، پوشش هیدروکسی اپاتیت پاشش پلاسما و سطح تیتانیوم ریزشیار می باشند .

برچسب ها: , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 258 تاريخ : چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت: 15:04

ساخت ایمپلنت دندان | مراحل ساخت ایمپلنت دندان

/0 دیدگاه /در /توسط

ساخت ایمپلنت دندان | مراحل ساخت ایمپلنت دندان : ایمپلنت یکی از شاخه های جدید دندانپزشکی است ، که مشکلات مربوط به نبود دندان را حل می کند ، ایمپلنت جایگزین دندان های از دست رفته می شود . در واقع ایمپلنت عمل جایگزینی یک یا تعدادی از دندان ها را بدون درگیر کردن دندان های مجاور انجام می دهد . در مواردی که امکان استفاده از تعداد زیادی از ایمپلنت وجود ندارد ، می توان با قرار دادن چند ایمپلنت از ایمپلنت دندان به عنوان پایه دست دندان برای راحتی کار استفاده نمود. ایمپلنت دندان در استخوان هر دو فک بالا و پایین به جای دندان طبیعی قرار داده می شود و به کمک پروتز دندانی فیکس می شود.

 

ایمپلنت دندان


همچنین ایمپلنت دندان می تواند ، به عنوان پایه ی بریج ، در انتهای قوس دندانی به جای پروتز استفاده شود . ایمپلنت دندان از الیاژ خاصی ساخته شده است ، که در ادامه به این موضوع می پردازیم .

ایمپلنت از چه اجزایی تشکیل می شود ؟

  • ریشه ( فیکسچر)
  • تاج (آباتمنت)
  • کاور اسکرو
  • هیلینگ آباتمنت اتصال آباتمنت به فیکسچر
  • قطعات اتصال ریشه به دست دندان
  • پلاستیک آباتمنت برای ساخت آباتمنت با اشکال خاص و دلخواه

 


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


اجزای ایمپلنت دندان

کاربرد ایمپلنت

  • ایمپلنت می تواند ، به عنوان جایگزینی برای دندان از دست رفته باشد .
  • ایمپلنت می تواند ، به عنوان جایگزینی از دندان ها به صورت بریچ باشد .
  • ایمپلنت می تواند ، به عنوان جایگزینی برای تمامی دندان های یک فک باشد .
  • ایمپلنت می تواند ، دندان های لق را سفت کند .

بهترین نوع در کاشت ایمپلنت چه زمای است؟ | ساخت ایمپلنت

بهترین زمان و بهترین نوع در کاشت ایمپلنت ، بلافاصله بعد از عمل کشیده شدن دندان می باشد . ایرادی که در این روش وجود دارد ، این است که ، به خاطر فشار زیادی که به ایمپلنت وارد می شود ، احتمال آسیب رسیدن به ایمپلنت دو برابر است . در این روش برای موفقیت آمیز بودن عمل پیوند و جوش خوردن فرد باید بسیار مراقب باشد و احتیاط کند .

عوارض ایمپلنت دندان خیلی کم و ناچیز است ، عوارض ایمپلنت دندان واکنش های حساسیتی در ابتدای درمان است ، و ممکن است ، جراحی به طور نامناسب انجام شود ، و عمل درمان با شکست مواجه شود . کاشت ایمپلنت دندان یکسری معضلاتی هم دارد ، که به دلیل مشکلات زیر به وجود می آید :

  • مشکلات ناشی از تزریق های دندانپزشکی .
  • بعد از هر عمل جراحی عمل ایمپلنت هم درد و ناراحتی به همراه خواهد داشت .
  • اگر دندانپزشک تجربه کافی نداشته باشد ، امکان آسیب رسیدن به اعصاب دندان وجود دارد .
  • امکان شکستگی دندان و استخوان در حین عمل ایمپلنت وجود دارد .
  • امکان کوفتگی و کبودی استخوان هم وجود دارد .
  • ممکن است دندان مجاور ایمپلنت لق شود .
  • بعد از انجام عمل ایمپلنت احتمال تورم وجود دارد .
  • امکان بلعیده شدن اجزای ایمپلنت در حین عمل ایمپلنت وجود دارد .

برای ساخت ایمپلنت ، در مرحله ی اول فلز تیتانیوم حرارت داده می شود ، تا به درجه ی مورد نظر برسد . بعد از آن با استفاده از آلیاژ تیتانیوم ، مفتول هایی به اندازه ی قطری که برای ایمپلنت مد نظر است ، ساخته می شود . بعد از ساخته شدن مفتول ها ، بر حسب طول ایمپلنت ، این مفتول ها تکه می شوند .

بعد از آن برش داده شده ، تک تک به ماشین CNC وصل شده و سطح داخلی و خارجی قطعات برش داده می شود . در این مرحله اگر گرید تیتانیوم سخت باشد ، باعث می شود که فرزهای الماسی ماشین تراش زودتر فرسوده شوند ، که در این صورت باید فریزها تعویض شوند ، عدم تعویض فرزها باعث می شود ، که رزوه های ایمپلنت چه در داخل و چه در خارج آن دقت کافی و لازم را نداشته باشند .

در مرحله ی بعدی قبل از شروع مرحله ی سند بلاست ایمپلنت ، برای آماده شدن برای شروع عمل سند بلاست ، پودر مخصوصی از یک طرف مخزن مخصوص دستگاه وارد می شود ، و بعد از مکیده شدن از سمت دیگر دستگاه خارج می شود . این پودر ها فقط و فقط یک بار قابل استفاده هستند ، و نباید ریسایکل شوند ، ریسایکل کردن این پودرها تاثیر منفی در کیفیت سند بلاست خواهد داشت .

ساخت ایمپلنت دندان

در مرحله ی سند بلاست کردن از فلز اکسید آلومینیوم استفاده می شود ، برای انجام این کار سند بلاست سطح جانبی ایمپلنت دندان را تا ۴۰۰ برابر بیشتر می کند .
بعد از این مرحله نوبت به اسید شویی تیتانیوم می رسد ، اسید شویی نیاز به صرف هزینه و زمان زیادی دارد . در این مرحله برای جلوگیری از آسیب دیدن سطح داخلی فیکسچر ، سطح داخلی آن توسط تفلون پوشانده می شود . بعد از تمام شدن مرحله ی اسید شویی ایمپلنت تمیز شده و بسته بندی می شود و برای استریل کردن با اشعه ی گاما ارسال می شود .

سگس ایمپلنت حاضر شده ، به محل مورد نظر ارسال می شود ، تقریبا مراحل ساخت ایمپلنت رو به اتمام می شود . و در اینجا به هر یک از ایمپلنت ها شماره سریال خاصی داده می شود ، و بعد از بسته بندی نهایی برای فروش به بازار منتقل می شود .
در زی عمل سند بلاست کردن که سطح جانبی ایمپلنت دندان را تا ۴۰۰ برابر بیشتر می کند . باعث می شود که تماس ایمپلمنت و استخوان هم ۴۰۰ برابر بیشتر شود . تشکیل استخوان در فرج ایمپلنت ، منجر به جوش خوردن ایمپلنت به استخوان می شود ، به این پدیده استواینتگریشن گفته می شود . این عمل مانند چسبیدن کامپوزیت به مینای دندان می باشد .

در استواینتگریشن بین تیتانیوم و استخوان پیوند شیمیایی وجود ندارد و اتصال و پیوند فقط فیزیکی است . و این اتصال بسیار قوی است ، میزان این اتصال به اندازه ای است که تیتانیوم به استخوان کاملا جوش خورده به نظر میرسد ، به نحوی که بعد از زمان استواینتگریشن حدود ۴۰۰ نیوتن نیرو لازم است تا ایمپلنت از استخوان جدا شود .

SLA یک روش قدیمی برای سند بلاست کردن ایمپلنت است که امروزه هم همین روش انجام می شود.

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 251 تاريخ : چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت: 15:02

قیمت ایمپلنت دندان , هزینه ایمپلنت دندان

/0 دیدگاه /در /توسط

قیمت ایمپلنت دندان , هزینه کاشت ایمپلنت دندان , هزینه ایمپلنت دندان , قیمت کاشت ایمپلنت , تعرفه قیمت ایمپلنت دندان در کلینیک دندانپزشکی دنتیست ایران | تهران : همانطور که در مقاله های قبلی ذکر کردیم . ایمپلنت یکی از رویکردهای جدید علم دندانپزشکی است ، که به عنوان جایگزینی برای دندان های از دست رفته می باشد . و امروزه طرفدار زیادی دارد .در این مقاله قصد داریم در مورد قیمت ایمپلنت دندان صحبت کنیم .

قیمت ایمپلنت دندان


قیمت ایمپلنت دندان چقدر است؟

برای کاهش هزینه ی کاشت دندان یا ایمپلنت ، بسیاری از دندانپزشکان ، در مراحل کاشت ایمپلنت پروتزها و روکش های ایمپلنت را خودشان می سازند . در این صورت دیگر مراجعه به متخصص پروتز لازم نیست ، و اگر در کلینیک تخصصی ایمپلنت هر دو عمل جراحی ایمپلنت دندان و پروتز یا روکش دندان با هم انجام شوند . عمل ایمپلنت در مدت زمان کوتاه تری انجام می شود . و مراجعه به یک مرکز تخصصی ایمپلنت دندان برای درمان و کاشت دندان کافی است ، و بیمار هم از آرامش بیشتری برخوردار است .

در کلینیک دندانپزشکی دنتیست ایران ، هزینه ایمپلنت و کاشت دندان ، در طی جلسه ی مشاوره ای که متخصص ایمپلنت با شما برگزار می کند ، به شما اعلام می شود . ایمپلنت ها انواع مختلفی دارند ، متخصص هر یک از این ها را به شما معرفی کرده و قیمت آن ها هم به شما اطلاع می دهد . بعد از آگاهی شما از انواع ایمپلنت ها و قیمت های آن ها می توانید ، به صورت مختارانه و برحسب بودجه ی خود یکی از انواع روش های ایمپلنت را انتخاب کنید .


خدمات دندانپزشکی در کلینیک دنتیست ایران به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , لمینت دندان , قیمت لمینت دندان , قیمت ایمپلنت دندان , قیمت ارتودنسی , جراحی لثه , ترمیم دندان , درمان آبسه دندان , طراحی لبخند, قیمت پروتز دندان, پروتز دندان , دندان مصنوعی , ارتودنسی ثابت , زیبایی لبخند , لبخند لثه ای, ارتودنسی متحرک, درمان ریشه دندان , دندانپزشکی شبانه روزی ,کلینیک دندانپزشکی تهران , دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال ,دندانپزشک , دندانپزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خدمات و تعرفه دندانپزشکی دنتیست ایران می توانید با شماورین و متخصصین کلینیک دندانپزشکی در ارتباط باشید.


 

فاکتورهای مختلفی در تعیین هزینه ی ایمپلنت یا قیمت کاشت ایمپلنت دخالت دارند ، این فاکتورها عبارتند از :

  • کشور سازنده ی ایمپلنت : برخی کشورها از سال های قدیمی به ساخت ایمپلنت می پردازند ، و سابقه ی طولانی مدتی در این زمینه دارند . داشتن سابقه ی دراز مدت یکی از عوامل تعیین کننده قیمت ایمپلنت می باشد ، هرچه سابقه بیشتر باشد ، قیمت هم بیشتر خواهد بود .
  • تکنولوژی منحصر به فرد : در بین کشورهای تولید کننده ی ایمپلنت ، کشورهایی هستند ، که برای تولید قطعات ایمپلنت از تکنولوژی و روش های خاصی استفاده می کنند . این کشورها به هیچ قیمتی حاض به لو دادن و فروختن تکنولوژی مورد استفاده در ساخت ایمپلنت نمی باشند . و این به عنوان یک مزیت و عامل رقابتی در بازار ایمپلنت به شمار می رود و یکی از فاکتورهای مهم تعیین قیمت ایمپلنت می باشد .
  • کیفیت قطعات : بدون شک ، مثل هر محصول دیگری ، هرچقدر کیفیت قطعات ایمپلنت بیشتر باشد ، قیمت قطعات هم بیشتر خواهد بود . و دلیل این موضوع این است ، شرکت سازنده برای ساخت قطعات ایمپلنت از بهترین مواد با بالاترین کیفیت استفاده کرده است ، و برای تهیه ی این مواد هزینه ی زیادی را متقبل شده است . هر چقدر کیفیت قطعات ایمپلنت بیشتر باشد ، ماندگاری ایمپلنت هم بیشتر خواهد بود و این موضوع به نفع بیمار می باشد .
  • ضمانت قطعات ساخته شده : مهم ترین و اصلی ترین فاکتور در تعیین قیمت ایمپلنت ، ضمانت قطعات ایمپلنت می باشد . ضمانت نامه ی قطعات در تعیین هزینه ایمپلنت یا هزینه ی کاشت ایمپلنت بسیار تاثیر گذار است ، چرا که ضمانت نامه قطعات ایمپلنت گویای این موضوع است ، که شرکت سازنده ی قطعات ایمپلنت از کیفیت قطعات ساخته شده ، برند و مارک خود ۱۰۰ درصد مطمئن می باشد . بسیاری از شرکت های سازنده به مرکز ایمپلنت یا متخصص ایمپلنت ضمانت نامه کتبی ارائه می دهند . و این به متخصص اطمینان بیشتری جهت استفاده از این قطعات ایمپلنت را می دهد .
  • بودجه تحقیقاتی : برخی از شرکت های سازنده ایمپلنت ، برای بهبود بخشیدن کیفیت قطعات ایمپلنت ، به تحقیقات در زمینه ی ایمپلنت اهمیت زیادی می دهند ، و بخش اصلی بودجه ی شرکت را به تحقیق در مورد کیفیت قطعات ایمپلنت می پردازند . تا بتواند روز به روز کیفیت قطعات تولیدی را بیشتر کند . و این عامل در تعیین قیمت و هزینه ی ایمپلنت تاثیر زیادی خواهد داشت .

هزینه کاشت ایمپلنت چقدر است ؟

متخصص ایمپلنت هزینه کاشت دندان را با انجام بررسی های دقیق و با دقت و کافی ،در نظر گرفتن روشهای مختلف درمانی را در نظر می گیرد و روشی را که مناسب و کم هزینه است را به بیمار اعلام می کند . و سپس بر حسب اقدامات لازم برای جراحی و پروتز ایمپلنت و با درنظر گرفتن بودجه مناسب درمان ایمپلنت انجام می شود.

سیستم مناسب ایمپلنت دندان برای بیمار

برای کاشت دندان یا ایمپلنت دندان روش های متعددی وجود دارد ، هر کدام از این روش ها از سیستم های مختلفی برای ایمپلنت استفاده می کند . مسلم ایت که هزینه کاشت دندان با سیستمهای مختلف ایمپلنت ، متفاوت می باشد . نکته ای که باید در نظر داشت ، این است که برای انجام عمل ایمپلنت باید از سیستم های شناخته شده و شرکت های معتبر در زمینه تولید ایمپلنت استفاده کرد زیرا عدم استفاده از ایمپلنت های با کیفیت و استاندارد منجر به بروز مشکلات و صدمات زیاد برای بیمار می شود و برای متخصص ایمپلنت هم درد سر ساز خواهد بود .

نتیجه گیری :

به طور کلی هزینه کاشت و ایمپلنت دندان زیاد است ، و این موضوع بخاطر این است ، که ایمپلنت دندان با درمان های سنتی دندانپزشکی متفاوت است ، شامل هزینه های مختلفی می باشد . و با توجه به اینکه هزینه ی ساخت قطعات ایمپلنت ، هزینه ی قطعات مختلف پروتز و هزینه ی لابراتور و روکش ایمپلنت و هزینه دستمزد پرسنل و متخصص جدا است ، هزینه ی ایمپلنت هم زیاد می شود .

کلینیک دندانپزشکی


دنتیست ایران , کلینیک دندانپزشکی با ارائه خدمات درمانی دندانپزشکی در خدمت مردم عزیز می باشد. خدمات کلینیک به شرح زیر می باشد :

دندانپزشکی زیبایی , لمینت دندان , ارتودنسی , ایمپلنت دندان , جراحی لثه , دندانپزشکی کودکان , عصب کشی دندان , پروتز دندان , درمان ریشه دندان , ترمیم دندان و …

لذا برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین و متخصصین ما در دنتیست ایران تماس بگیرید تا راهنمایی های کامل در رابطه با هر نوع خدمات درمانی دندانپزشکی به شما ارائه دهند.

برچسب ها: , , , , , , , ,

کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران...
ما را در سایت کلینیک دندانپزشکی | دنتیست ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر dentistir بازدید : 222 تاريخ : چهارشنبه 24 آبان 1396 ساعت: 15:01